Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Tényleg nem rossz Egyébként vol egy ehhez hasonló az ep.3-assal is... abban Padmé és Anakin Mustafari találkozását figurázták ki Elég vicces fiúk ezek az MTV-s skacok, bár nekem nem jön be a humoruk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Elég vicces fiúk ezek az MTV-s skacok, bár nekem nem jön be a humoruk. Hát majd fog...igen...majd fog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 20. www.cswu.cz/music/themes-aotc.html Nemrég találtam a nyelvét ugyan nem érteni de ha a kottára kattintasz az hasznos is lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Yodás Hátterek karácsonyi kiszerelésben http://www.yodajeff.com/pages/seasonal/christmas/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 26. http://www.loituma.awknet.hu/files/swf/Loi...der-loituma.swf SW loituma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Szerintem nagyon jó kis videó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nem rossz bár elég sok ilyen tipusú videó van Nekem persze a Hero Falls a kedvencem de ez is jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Turegga Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. (szerkesztve) jóság , hátha valaki még nem látta feldobtam ide: http://www.turegga.cjb.hu/ Szerkesztve: 2007. Január 8. - Turegga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. (szerkesztve) Már készül a fordítás, mely Donát nevéhez fog fűződni. Szerkesztve: 2007. Január 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Köszi én még nem láttam! Donátnak is előre köszönet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. (szerkesztve) Ahogy ezt olvastam elkezdtem töprengeni milyen lehetett volna a filmeket I-től VI-ig nézni elsőre. Szerkesztve: 2007. Január 8. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Ahogy ezt olvastam elkezdtem töprengeni milyen lehetett volna a filmeket I-től VI-ig nézni elsőre. Teljesen más mint most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 8. Teljesen más mint most. Hát az 100%. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Szerintem nagyon aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Ezt nem Dzséjt csinálta, a Legóival? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Ezt nem Dzséjt csinálta, a Legóival? Abból szerintem inkább űrcsata lett volna.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. hát ez jó! érdemes lego figurákkal eljátszani a párbajokat! régebben még megvolt nekem is a Lego Vader, lego Sidious, lego Luke, meg egy lego rohamosztagos, azóta sajnos elajándékoztam őket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Naggyon durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Eleinte kicsit nehéz volt követni, de nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Obi1 videója után megnéznék egy "Star Wars by Peter Jackson" videót. Krande a Tiéd nagyon pöpec. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 15. Az 501-es légió parádézik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. http://www.thejediencyclopedia.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. "An invisible man sleeping in your bed... Who you gonna call? Ghostbusters!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. http://www.intercom.hu/honlapok/starwars3/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Kár hogy az EP3 hivatalos oldalának az ideje már lejárt. Nagyon csíptem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Ryan és Darkman visszatértek, és überebbek, mint valaha. Ryan vs Darkman 2: Itt az első rész is, ha valaki nem látta. Nagyon tud ez a két csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Ezeknek a filmeknek a csapatát akár a TV-s SW-be is be lehetne venni. Szerkesztve: 2007. Március 6. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Amúgy nem Dorkman a másik srác? Lényeg, hogy nagyon keményem nyomják a srácok. Egyébként van még több videójuk is, ha jól tudom, de Ryan Wieber valamiért mindegyikben meghal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Ebben csak Ryan van. Nem olyan kemény, mint a RvD. Ep2-es témát dolgoz fel. Egy "valós" történet, a való világban. Három srác fénykardot szerez, de vajon mit csinálnak vele? Ryan vs. Brandon. Ez sem semmi, Ryan duplapengést pörget, és - gondolom - a végén meghal. Már nem emlékszem. Hát, kb. ennyi lényeges. Elsőre Vaapad mestereknek nézném őket, mert azok ütnek-vágnak , de azért valljuk be, ezek teljesen új koreográfiák nagyrészt. Szerkesztve: 2007. Március 6. - Shettard Hart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Egy "valós" történet, a való világban. Három srác fénykardot szerez, de vajon mit csinálnak vele? Jól elszórakoznak. Erre emléxem. Talán be volt linkelve valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.