Hozzászólás ideje: 2006. Február 28.19 éve Megvolt az eligazítás, csak ti utólag találkoztatok vele. Ebben igazad van, kicsit jobban kellene követni a híreidet Elnézést a szűkszavúságért! A lényeg, hogy helyén van minden, még ha utólag is Szerkesztve: 2006. Február 28.19 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Február 28.19 éve Ez a Backstroke szenzácós!!! Nem mindent értek meg teljesen, de amit igen, az szuper! A kommentárokkal együtt. A tragic story indeed. De az eredeti link most nem nagyon akar bejönni, pedig le akarnám menteni mindet.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 28.19 éve Ezt érdemes megnézni. Lego Star Wars bázis, még a retyót se spórolták ki. Totál jó LEGO Bázis
Hozzászólás ideje: 2006. Február 28.19 éve Ezt érdemes megnézni. Lego Star Wars bázis, még a retyót se spórolták ki. Totál jó LEGO Bázis Gyűjtheted a lóvét Dzséjt.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 28.19 éve Ezekre kéne gyűjtenem Mirelit Solo TIE Fighter Bantha Vegyes Endor bunker és leszállópálya TIE Defender Venator Csillagromboló és még több kép. Személyes kedvencem, ha egyszer a bortokomban tudhatnám, örökre felhagynék a legogyűjtéssel, mert ennél nagyobbra már nem tehetnék szert. Az ára se semmi Venator még egyszer Érezhető a különbség Mini Turbo Tank I. Halálcsillag Gubi hal és Bongo Minik Ezek meg a legjobbak De ez mindent visz :D:D Kemény Easy Rider Öcsém!!! Végezetül Na, ezekhez képest a gyűjteményem bakfity.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 28.19 éve Hát némelyiktől leesett az állam Ody, hogy hogy a Te géped nincs közöttük Nem kaphatnék egy olyan Naboo vadászt? Vagy TIE akármit, vagy....
Hozzászólás ideje: 2006. Február 28.19 éve Ody, hogy hogy a Te géped nincs közöttük Egyszerűen hihetetlen hanyagság.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 1.19 éve Azért kicsit örülök, hogy mikor a legok bejöttek nem nagyon másztam bele, mert különben most megőrülnék. Nekem SW legókból kettő van, egy mini podrace, illetve 2, mert annyi volt egy csomagban. Ani és Sebulba gépe. És a Vader átalakítós jelenet. Szerkesztve: 2006. Március 1.19 éve - lokatelli
Hozzászólás ideje: 2006. Március 1.19 éve Ez a Venator tényleg fantasztikus! Jó az ízlésed... Bár ezt már Aayla Secura óta tudom...
Hozzászólás ideje: 2006. Március 11.19 éve Egy petició indult, hogy a 2014-es olimpiát a Hoth bolygón tartsák Az index cikke erről ITT A petició oldala ITT
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Üdv! Itt az éppen megújuló weblapom... van még mit rajta javítani... és sajnos nemigazán van időm foglalkozni vele.... de azért haladok: Akit érdekel nézze meg: ITT A LINK! Internet Explorerrel megy a háttérzene Firefoxal nem de javítva lesz! Szerkesztve: 2006. Május 5.19 éve - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Jó lesz ez Riddick! Mindig öröm látni egy SW oldal felbukkanását. Egyébként megirigyeltem azokat az egyforma logókat, amiket a film elé raktál be.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Ugye milyen jó, hogy egyformák! Legalább látszik, hogy semmi külömbség nincsen a részek között!!!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Ugye milyen jó, hogy egyformák! Legalább látszik, hogy semmi külömbség nincsen a részek között!!! Valóban jók. Honnan szerezted őket?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 14.19 éve Tényleg nem rossz Egyébként vol egy ehhez hasonló az ep.3-assal is... abban Padmé és Anakin Mustafari találkozását figurázták ki
Hozzászólás ideje: 2006. Május 14.19 éve Tényleg nem rossz Egyébként vol egy ehhez hasonló az ep.3-assal is... abban Padmé és Anakin Mustafari találkozását figurázták ki Az egykicsit más volt.Az is MTV movie Awarts volt a 2005-ös.Akkor Jimi Felon volt Anakin.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 14.19 éve A poénok persze, hogy mások voltak De az apropó és a tecnika amivel odarakták ugyanaz
Hozzászólás ideje: 2006. Május 14.19 éve A poénok persze, hogy mások voltak De az apropó és a tecnika amivel odarakták ugyanaz A technika ja. De szerintem a poénok jobbak is.Él veszhetőbbek voltak kivéve az mikor Padme-t filytogatja és közba dumál valami hulyeséget.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 14.19 éve "Obi-wan: Let her go Anakin! Anakin: Oh, I'm sorry, I've just forgotten to turn off the force" "Anakin: I see barbeceu souce in my bathroom... Obi-wan: You have done that yourself" Én nagyon szeretem azt a videót! Donát.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.