Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Attack of the Clones - 3D

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ott a helyem újra a moziban!

Csak most vettem észre a topicot, de ki gondolta volna, hogy jövőre is star wars év lesz?

Bár nekem minden év az...

Hozzászólás ideje:

Ennel szebb ev mint a 2013 nem is lehet BMW Garmisch julius Essenben a SW Celebration II ha minden jolmegy Augusztusban elveszem a paromat ha meg hajlando hozzamjonni aztan 3 het naszut Ujzeland visza SW 3D szept okt aztan babagyartas november es remelem ujevkor mar keszleszek a hazfelujitas elso szakaszaval hogy bekoltozzunk remelem nem ut el addig a villamos:))))))

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

2013. szeptember 13. Star Wars Episode II: Attack of the Clones 3D? Ez komoly? Nem elírás? Mert ha pont azon a születésnapomon mutatnák be a kedvenc Star Wars epizódomat, ami már önmagában is különleges (2013. 09. 13. ugyanis péntek lesz akárcsak a születésem napja volt, és ez dupla 13-assal nem semmi :)), hát én sírva szaladnék a moziba örömömben! :D

rozpiska_1dc1366679b7e19164e1d4a84ecc8bd9.jpg

Hozzászólás ideje:

Pont a napokban még eszembe is jutott, hogy nem-e maguknak csinálnak ezzel konkurenciát 2015-ben (bár ez a menetrendtől függőtt volna). Mondjuk itt igazán a közös nézés további hiányát sajnálom, mert egyébként nem volt valami nagy durranás a 3D. Legalábbis emlékszem itthon újranézve jobb élményt nyujtott a házi-mozin, mint a plázában, ahol azért a térhatás kedvéért néhol kissé homályos volt, meg a szinek is fakók voltak. Mondjuk az ep.3 valószinüleg sokkal jobban mutatott volna ezzel a technológiával, de akkor ezt majd talán csak a távoli jövőben tudjuk meg.

Hozzászólás ideje:
Disney wants to focus only on “rebooting the franchise” with three new Star Wars films.

Ezt Dzséjt utálni fogja... :facepalm: de én is

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Kb. nekem is ennyi a véleményem a 3D-s SW moziélményről, mint Bomarr-nak. A közös mozizás volt/lesz/lenne a legjobb benne.

Hozzászólás ideje:

Azt nem igazán értem hogyha idén bemutatnák az EP2/3-at 3D-ben az miért jelentene konkurenciát egy 2 év múlva bemutatandó filmnek? Igazából az okát nem értem a halasztásnak. Hacsak az nem hogy az EP7 elött akarják majd kb fél évvel bemutatni felcsigázásként.

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom, hogy halasztva a 3D, persze nem a 3D miatt, hanem azért, mert így a régebbi részek is halasztva lesznek, pedig azokat nagyon szeretném végre moziban látni :( A közös mozizás is jó lett volna.

Hozzászólás ideje:

Most komolyan az egész Disney+Lucasfilm óriáscégnek nincs elég kapacitása ahhoz hogy 3D-be átültessen egy (két) filmet miközben a színészeket keresik egy másik alkotáshoz? :facepalm: Persze biztos van rá valami piackutatási grafikonokkal alátámasztható indoklás, de.... én most szerettem ki a Disney-ből.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mivel tudtommal a filmek joga bizonyos mértékig még a Fox-nál van, valószínűleg a disney-sek megvárják a mozibavitellel azt az időt, amikor már csakis a sajátjuk lesz a film, és nem kell egy rivális stúdiónak részesedést adni a bevételből.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

• 5 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.