Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Revenge of the Sith - 3D

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ennek az időpontnak annyira nem örülök, jobb lett volna ha nagyobb szünetet hagytak volna a két rész között :(

Egy évnél nagyobbat? Az is épp elég nagy szünet lesz. :)
Hozzászólás ideje:

Hoppá, ezt elnéztem. :oops: De annyi baj legyen, hogy csak egy hónap. :D

Hozzászólás ideje:

Ennek az időpontnak annyira nem örülök, jobb lett volna ha nagyobb szünetet hagytak volna a két rész között :(

Minek? :pfff:

Tuti ez a rész lesz a legjobb a plusz D-ben. A kezdő űrcsata már eredetileg is a székbe döngölt, hát még így milyen hatása lesz.

Hozzászólás ideje:

Minek? :pfff:

Nekem túlságosan a dara érzését fogja kelteni. Jobban szeretem ha a folytatások között nagyobb a szünet, és nem úgy van, hogy egyszer van egy két éves szünet utána meg egy alig egy hónapos :para:

Hozzászólás ideje:

Én örülök neki, így elvileg a klasszikus részek (amiket a legjobban várok a nagy vászon miatt) hamarabb jönnek majd. /remélem

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Hogy őszinte legyek, szerintem sem ártana egy kicsivel több szünet a két rész között. Viszont ha így előbb jönnek a 4-6 részek, akkor oké.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem túlságosan a dara érzését fogja kelteni. Jobban szeretem ha a folytatások között nagyobb a szünet, és nem úgy van, hogy egyszer van egy két éves szünet utána meg egy alig egy hónapos :para:

Megemésztettük már a filmeket, szóval nem kell olyan nagy időt hagyni, hogy ülepedjen. :)

Hogy őszinte legyek, szerintem sem ártana egy kicsivel több szünet a két rész között. Viszont ha így előbb jönnek a 4-6 részek, akkor oké.

Én a régi részeket nem igazán várom. A jelenlegi formájukban azok nem alkalmasak 3D -s megjelenítésre. Persze ha valami módon feljavítják őket, akkor izgalmassá válik majd a dolog. :)

Hozzászólás ideje:

Én a régi részeket nem igazán várom. A jelenlegi formájukban azok nem alkalmasak 3D -s megjelenítésre. Persze ha valami módon feljavítják őket, akkor izgalmassá válik majd a dolog. :)

Felőlem 0D-is lehet, csak lássam őket moziban, a többi lényegtelen sallang.

Hozzászólás ideje:

Rajtad kívül még elég sok rajongó van, akit viszont meghat ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rajtad kívül még elég sok rajongó van, akit viszont meghat ;)

Kár pattogni, mert én csak azt írtam le, hogy NEKEM mi a véleményem róla. A többi rajongó meg azt csinál amit akar.

Hozzászólás ideje:

Kissé önző hangszínű vélemény volt, de majd legközelebb igyekszem levadászni a hangszínt a mondandódról ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

OFF

Az írott szövegnek mióta van hangszíne? Itt inkább a velem szemben fennálló "ezer éves" előítéleted az, ami közrejátszik. Sajnos rosszindulatú vagy velem sokszor, csak azt tudnám miért.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki, hogy még 3 hét sem lesz a 2 epizód között, hanem csak 2, mivel a Sith-ek bosszúja, október 4-én lesz. Nem tudom, hogy jó lépés-e, ha sokan vannak olyanok, mint én, akik akkor inkább, egymás után próbálják a 2 filmet megnézni.

Hozzászólás ideje:

Pedig egyértelmű, hogy ez lesz a legjobb rész 3D-ben, az első fél óra miatt mindenképpen... Az biztos, hogy erre a két részre már most félretenném a jegy és busz pénzt, mert Veszprémben fogom megnézni, annyira érdekel. Csak előtte lehet megnézem majd magyarul, mert úgy már rég láttam mindegyiket, tuti szokatlan lenne hunul. :)

Hozzászólás ideje:

Ez az amit biztosan megnézek az EPII-vel együtt, bár az EPI-et is láttam 3D-ben az nem fogott meg annyira. Meg hát koromból adódóan nekem csak a harmadik epizód megnézésére volt lehetőségem moziban még 2005-ben. :)

Hozzászólás ideje:

Én is meg fogom nézni, alig várom, de akkor is megnézném (sőt, jobban), ha nem 3D-ról lenne szó. Én EP1-2-3-at láttam először moziban, mindegyik hatalmas élmény volt. :)

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Én a régieket láttam sokfajta verzióban, kazettán, DVD-n, aztán az első részre nem mentem el a moziba, valahogy akkor másra költöttem inkább, meg nem is volt olyan társaság, abban az évben amúgy egy olyan suliba jártam, amit 1év után otthagytam, mert kiderült, hogy a színtévesztésem miatt nem vagyok alkalmas arra a szakra...

A másik kettőre már az új gimis haverokkal ültünk be, emlékszem a 2. rész vetítése alatt volt szünet!!! Asszem pont akkor mészárolta le Anakin a buckalakókat, aztán villany fel...

A 3.at már normális moziban láttam, minőségi hangcuccal, nagyobb hatással volt rám, mint a másik kettő, de ennek ugye más okai is akadnak.

• 2 évvel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ha megvan a 3D-verzió, akkor miért nem adják le a széles nagyközönségnek?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.