Jump to content

Revenge of the Sith - 3D

Recommended Posts

Ennek az időpontnak annyira nem örülök, jobb lett volna ha nagyobb szünetet hagytak volna a két rész között :(

Minek? :pfff:

Tuti ez a rész lesz a legjobb a plusz D-ben. A kezdő űrcsata már eredetileg is a székbe döngölt, hát még így milyen hatása lesz.

Nekem túlságosan a dara érzését fogja kelteni. Jobban szeretem ha a folytatások között nagyobb a szünet, és nem úgy van, hogy egyszer van egy két éves szünet utána meg egy alig egy hónapos :para:

Megemésztettük már a filmeket, szóval nem kell olyan nagy időt hagyni, hogy ülepedjen. :)

Hogy őszinte legyek, szerintem sem ártana egy kicsivel több szünet a két rész között. Viszont ha így előbb jönnek a 4-6 részek, akkor oké.

Én a régi részeket nem igazán várom. A jelenlegi formájukban azok nem alkalmasak 3D -s megjelenítésre. Persze ha valami módon feljavítják őket, akkor izgalmassá válik majd a dolog. :)

Én a régi részeket nem igazán várom. A jelenlegi formájukban azok nem alkalmasak 3D -s megjelenítésre. Persze ha valami módon feljavítják őket, akkor izgalmassá válik majd a dolog. :)

Felőlem 0D-is lehet, csak lássam őket moziban, a többi lényegtelen sallang.

• 2 months later...

Pedig egyértelmű, hogy ez lesz a legjobb rész 3D-ben, az első fél óra miatt mindenképpen... Az biztos, hogy erre a két részre már most félretenném a jegy és busz pénzt, mert Veszprémben fogom megnézni, annyira érdekel. Csak előtte lehet megnézem majd magyarul, mert úgy már rég láttam mindegyiket, tuti szokatlan lenne hunul. :)

Én a régieket láttam sokfajta verzióban, kazettán, DVD-n, aztán az első részre nem mentem el a moziba, valahogy akkor másra költöttem inkább, meg nem is volt olyan társaság, abban az évben amúgy egy olyan suliba jártam, amit 1év után otthagytam, mert kiderült, hogy a színtévesztésem miatt nem vagyok alkalmas arra a szakra...

A másik kettőre már az új gimis haverokkal ültünk be, emlékszem a 2. rész vetítése alatt volt szünet!!! Asszem pont akkor mészárolta le Anakin a buckalakókat, aztán villany fel...

A 3.at már normális moziban láttam, minőségi hangcuccal, nagyobb hatással volt rám, mint a másik kettő, de ennek ugye más okai is akadnak.

• 2 years later...
  • 1 month later...