Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. (szerkesztve) A CVI -on közzé tették a ROTS premier időpontját is! Szerkesztve: 2013. Január 28. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Ennek az időpontnak annyira nem örülök, jobb lett volna ha nagyobb szünetet hagytak volna a két rész között Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Én arra számitanék, hogy az összes 3D-s SW közül ez fog ütni a legjobban, már csak a digitális alapanyag miatt is. Ha a nyitójelenetben jól élnek a technológiával, elég ütős lehet a végeredmény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Én is ezt a részt várom a legnagyobb reményekkel. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Ennek az időpontnak annyira nem örülök, jobb lett volna ha nagyobb szünetet hagytak volna a két rész között Egy évnél nagyobbat? Az is épp elég nagy szünet lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. (szerkesztve) Egy hónap sincs közöttük. Szerkesztve: 2012. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hoppá, ezt elnéztem. De annyi baj legyen, hogy csak egy hónap. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Ennek az időpontnak annyira nem örülök, jobb lett volna ha nagyobb szünetet hagytak volna a két rész között Minek? Tuti ez a rész lesz a legjobb a plusz D-ben. A kezdő űrcsata már eredetileg is a székbe döngölt, hát még így milyen hatása lesz. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Minek? Nekem túlságosan a dara érzését fogja kelteni. Jobban szeretem ha a folytatások között nagyobb a szünet, és nem úgy van, hogy egyszer van egy két éves szünet utána meg egy alig egy hónapos Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. (szerkesztve) Én örülök neki, így elvileg a klasszikus részek (amiket a legjobban várok a nagy vászon miatt) hamarabb jönnek majd. /remélem Szerkesztve: 2012. Augusztus 27. - Darth Riddick Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hogy őszinte legyek, szerintem sem ártana egy kicsivel több szünet a két rész között. Viszont ha így előbb jönnek a 4-6 részek, akkor oké. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Nekem túlságosan a dara érzését fogja kelteni. Jobban szeretem ha a folytatások között nagyobb a szünet, és nem úgy van, hogy egyszer van egy két éves szünet utána meg egy alig egy hónapos Megemésztettük már a filmeket, szóval nem kell olyan nagy időt hagyni, hogy ülepedjen. Hogy őszinte legyek, szerintem sem ártana egy kicsivel több szünet a két rész között. Viszont ha így előbb jönnek a 4-6 részek, akkor oké. Én a régi részeket nem igazán várom. A jelenlegi formájukban azok nem alkalmasak 3D -s megjelenítésre. Persze ha valami módon feljavítják őket, akkor izgalmassá válik majd a dolog. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Nem is miattunk kéne szünet szerintem, hanem a bevételek miatt. Az egyik a másik rovására fog menni így szerintem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Én a régi részeket nem igazán várom. A jelenlegi formájukban azok nem alkalmasak 3D -s megjelenítésre. Persze ha valami módon feljavítják őket, akkor izgalmassá válik majd a dolog. Felőlem 0D-is lehet, csak lássam őket moziban, a többi lényegtelen sallang. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Én már nem egyszer láttam őket moziban, szóval ez már nem hat meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Érdekes, hogy még egy teljes hónapot se várnak a két bemutató között, pedig általában ennyi egy film kifutása. De biztos jó okuk van rá, mert aligha a hasukra csapva hozták meg ezt a döntést Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Rajtad kívül még elég sok rajongó van, akit viszont meghat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Szerintem is érdekes döntés, és biztos van mögötte valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Rajtad kívül még elég sok rajongó van, akit viszont meghat Kár pattogni, mert én csak azt írtam le, hogy NEKEM mi a véleményem róla. A többi rajongó meg azt csinál amit akar. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Kissé önző hangszínű vélemény volt, de majd legközelebb igyekszem levadászni a hangszínt a mondandódról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. OFF Az írott szövegnek mióta van hangszíne? Itt inkább a velem szemben fennálló "ezer éves" előítéleted az, ami közrejátszik. Sajnos rosszindulatú vagy velem sokszor, csak azt tudnám miért. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Úgy néz ki, hogy még 3 hét sem lesz a 2 epizód között, hanem csak 2, mivel a Sith-ek bosszúja, október 4-én lesz. Nem tudom, hogy jó lépés-e, ha sokan vannak olyanok, mint én, akik akkor inkább, egymás után próbálják a 2 filmet megnézni. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Pedig egyértelmű, hogy ez lesz a legjobb rész 3D-ben, az első fél óra miatt mindenképpen... Az biztos, hogy erre a két részre már most félretenném a jegy és busz pénzt, mert Veszprémben fogom megnézni, annyira érdekel. Csak előtte lehet megnézem majd magyarul, mert úgy már rég láttam mindegyiket, tuti szokatlan lenne hunul. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Végre egy támogatandó ötlet. Én még nem tudom hol és hogyan nézem meg. Képlékeny a jövő év, főleg ebbe na távlatban. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Ez az amit biztosan megnézek az EPII-vel együtt, bár az EPI-et is láttam 3D-ben az nem fogott meg annyira. Meg hát koromból adódóan nekem csak a harmadik epizód megnézésére volt lehetőségem moziban még 2005-ben. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Hozzászólás ideje: 2012. November 21. (szerkesztve) Én is meg fogom nézni, alig várom, de akkor is megnézném (sőt, jobban), ha nem 3D-ról lenne szó. Én EP1-2-3-at láttam először moziban, mindegyik hatalmas élmény volt. Szerkesztve: 2012. November 21. - Nute Gunray Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Én a régieket láttam sokfajta verzióban, kazettán, DVD-n, aztán az első részre nem mentem el a moziba, valahogy akkor másra költöttem inkább, meg nem is volt olyan társaság, abban az évben amúgy egy olyan suliba jártam, amit 1év után otthagytam, mert kiderült, hogy a színtévesztésem miatt nem vagyok alkalmas arra a szakra... A másik kettőre már az új gimis haverokkal ültünk be, emlékszem a 2. rész vetítése alatt volt szünet!!! Asszem pont akkor mészárolta le Anakin a buckalakókat, aztán villany fel... A 3.at már normális moziban láttam, minőségi hangcuccal, nagyobb hatással volt rám, mint a másik kettő, de ennek ugye más okai is akadnak. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 24. Hozzászólás ideje: 2014. November 24. (szerkesztve) Jó hírek: Szerkesztve: 2014. November 24. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 5. Hivatalosan is megerősítették, hogy az idei Celebration -ön leadják a film 3D verzióját! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Ha megvan a 3D-verzió, akkor miért nem adják le a széles nagyközönségnek? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.