Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. OK De tekintve ezt a két hetes ráhagyást, így azoktól is részvételt és érdeklődést várok, akik nem olvasták a könyvet. Na és azt hogy? (Ha most azt írod, hogy olvassuk el, virtuálisan fejbe doblak egy jó nehéz könyvvel. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. (szerkesztve) (virtuálisan elkapom a könyveket, és azokat is elrakom olvasásra) Két hét alatt elolvasható. Mondom, nálam négy és fél nap volt, úgy, hogy kvízt is írtam. Amúgy meg, aki olvasta, annak is jó lesz ha újra átfut rajta. Szerkesztve: 2010. Május 9. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. (virtuálisan elkapom a könyveket, és azokat is elrakom olvasásra)Két hét alatt elolvasható. Mondom, nálam négy és fél nap volt, úgy, hogy kvízt is írtam. Amúgy meg, aki olvasta, annak is jó lesz ha újra átfut rajta. De hogyan olvassam el, ha: 1) Nem is érdekel nagy valószínűséggel. 2) Öt másik könyv várja, hogy kiolvassam, közben egy, hogy megírjam, és még dolgozom is közben. 3) Talán meg sincs (bár ez mondjuk nem valószínű, régebbi könyvekből elég sok minden megvan). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Van pár könyvem a gépen nem éppen legális forrásból, hátha köztük van, és akkor a 3-as ponton tudok segíteni (ami elkél nekem is, hiszen elég kevés könyv van itthon), a többin nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Sajnos, monitorról utálok terjedelmesebb szöveget olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Igen, tudom Nem is tudom, miért írtam ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Igen, tudom Nem is tudom, miért írtam ezt. Gondolom, jó szándékú segítőkészségből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. OK. Tehát: május 14. -én azaz egy hét múlva péntek este megmondom a könyvet, aztán ki-ki ízlése szerint leszedi a polcról/elkéri a szomszédtól/kikölcsönzi/letölti/megnézi filmen és 28-án este, azaz gyereknap előtt másfél nappal, megtartom a kvízt. Ez így kinek felel meg? A dátum elvileg jó, de remélem, ismerem a könyvet, és meg is van, mert képernyőről olvasást nem szívesen vállalnék be. De majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. (szerkesztve) Nos. A könyvet eltaláltátok. http://mek.niif.hu/00600/00656/html/index.htm Tudom, hogy volt kötelező olvasmány is, de mégis arra kérem a vállalkozó lelkű fórumosokat, hogy aki még nem olvasta, az bátran tegye félre az előítéleteit. Nem azokra lesz szükség. A filmváltozat, a józan ész (és a Google ) együtt kb a kvíz felére elegendő. A kérdések egyelőre így alakulnak: Hol terem a magyar vitéz? Hat kérdés, maximum 7 pont Oda Buda! Négy kérdés, maximum 4 pont A rab oroszlán Öt kérdés, maximum 7 pont Eger veszedelme Tíz kérdés, maximum 10 pont Holdfogyatkozás Kilenc kérdés, maximum 13,5 pont A két melléklet Egy-egy kérdés, egy-egy pont Ez még változhat. Jó olvasást mindenkinek! Szerkesztve: 2010. Május 14. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Nos. A könyvet eltaláltátok. http://mek.niif.hu/00600/00656/html/index.htm Tudom, hogy volt kötelező olvasmány is, de mégis arra kérem a vállalkozó lelkű fórumosokat, hogy mindenki tegye félre az előítéleteit, és olvassa el. A kérdések egyelőre így alakulnak: Hol terem a magyar vitéz? Hat kérdés, maximum 7 pont Oda Buda! Négy kérdés, maximum 4 pont A rab oroszlán Öt kérdés, maximum 7 pont Eger veszedelme Tíz kérdés, maximum 10 pont Holdfogyatkozás Kilenc kérdés, maximum 13,5 pont A két melléklet Egy-egy kérdés, egy-egy pont Ez még változhat. Jó olvasást mindenkinek! Az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam. Legalább 15-ször elolvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Kölökkoromban én is többször elolvastam, de már nagyon rég volt az utolsó No azért egy nekifutás lesz ebből megint Remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Jó nekifutást, Miss! Frenkie, te meg ne bízd el magad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Remek, Frenkie-hez hasonlóan én is elég sokszor kiolvastam, de most frissítek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. No, olvasgattok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Még nem, de van még egy kis idő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Egyelőre nem találtam meg nyomtatott formában, pedig biztosan megvolt itthon, mert a változatosság kedvéért én is x-szer olvastam. Viszont a képernyőn olvasáshoz nagyon nem fűlik a fogam. Én amúgy is egész nap a képernyőt bámulom, aztán még itthon is kicsit ilyenkor ugyebár , ezt nem nagyon szeretném fokozni a szemem érdekében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. No, olvasgattok? Persze, az a címe a könyvnek, hogy Sötét Fény. Vannak benne dinók, űrhajók, emberek, meg koboldok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Persze, az a címe a könyvnek, hogy Sötét Fény. Vannak benne dinók, űrhajók, emberek, meg koboldok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Ne nevess, tényleg ilyenek vannak benne Érdekes koncepciója van, csak kicsit nehezen értem, mert mint kiderült, ez már a második része egy sztorinak és nagyon úgy tűnik, hogy a megértése lehetetlen az első nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Hát, elég sok mindent összehordtak bele, eszerint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. A Mass Effect regény ebben a félévben már nem jelenik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Holnap hánykor legyen a kvíz? Fél nyolc megfelel? Később is be lehet szállni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Teljesen kiment a fejemből Szerintem nem is tudok játszani, mert még olvasnom kéne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Ennyitől még ne add fel! Becélzod az előkelő második heélyet, aztán max kellemesen csalódsz, ha a többiek még jobban elfelejtették.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Sajnos én annyira el vagyok mostanában itthon havazva tennivalóval, hogy sem olvasni nincs időm, sem idejönni, így én biztos kihagyom a holnapi kvízt. Kár, mert én szerettem az Egri csillagokat. Jó lett volna feleleveníteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Nem akarok közbekotyogni, de holnap The Clone Wars második évad szavazás eredményhírdetés 20:00-tól, így szervezzetek kvízt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Elvileg ez mára volna, de úgy tűnik, senki sem felkészült semennyire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. *sóhaj* A kvíz érdeklődés hiányában elmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Szerintem csak halasztás legyen, mert ma du. pl kerti meló volt, szóval ha akartam volna, se tudtam volna átfutni legalább. Másik időpont mondjuk 3 hét múlva? Hátha Pildinek sem lesz annyi dolga akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Majd szóljatok, ha lehet.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.