Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Koncepció szinten hajaz Vaderre. Abrams árulta el, hogy Kylo azért Vaderes mert nagy tisztelője. Szóval direkt lett ilyen maszkos, Vaderes figura. Nyaktól lefelé lehet Maul... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Sokat várok a figurától! Fontos, hogy beszéljen. Nem úgy mint Maul! Jó gonoszt akarok! - micsoda képzavar! De hát be is ígérték a nem mindennapi sztorit vele kapcsolatban.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Nézd. Ha Skywalker ivadék akkor már nem mindennapi a sztori. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Nézd. Ha Skywalker ivadék akkor már nem mindennapi a sztori. Most nem erre gondoltam. Ha Skywalker ivadék, abban lesz némi rókabőr.. Nekem elég ha újat hoz az eddigi " fogdmegekhez" képest. És asszem Kasdan ígérte, hogy hozzá hasonlót még nem láttunk. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Nézd. Ha Skywalker ivadék akkor már nem mindennapi a sztori. Teljesen kizártnak tartom hogy az legyen. Az olyan csapdába kényszerítené az alkotókat, amiből nem tudnak kimászni. Bármit csinálhatnának, rögtön megkapnák hogy "fantáziátlanság, ócska másolás stb.) Szinte biztos vagyok benne, hogy van valami köze a Skywalkerekhez, de nem hinném hogy rokoni. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. KISZIVÁROGTAT A THE FORCE AWAKENS VHS BORITÓJA :D :D Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Ez a borító jobb, mint az eddigi összes hivatalos plakát. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Ez a borító jobb, mint az eddigi összes hivatalos plakát. Pontosan ezt akartam írni én is! Akár igazi, akár nem, eddig ez néz ki a legjobban. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Nosztalgikus kép. Időnként még megszoktam nézni VHS-en az eredeti trilógiát (a díszdobozos kiadás van meg) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne? Komolyan azt hiszed, hogy ez hivatalos kép? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne? Ezt iróniának hívják, nem viccnek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Ezt iróniának hívják, nem viccnek. Az nem egy ország, ahol a legfőbb importcikk a vas? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. (szerkesztve) Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne? Amúgy; Nagyon jóóóó!!! Amúgy-amúgy; hogy ez mit keres ebben a topicban, már végképp meg vagyok lőve... Szerkesztve: 2015. Szeptember 1. - Ody Mandrell Átraktam ide őket. Néha nézni kell a topik címét is. ;) Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Egy ilyen kepet siman raknek bekeretezve a falra! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. (szerkesztve) További játékok, különböző jelenetekre utalással. Jövőévi naptár. SW monopoly, régi bolygókkal. Érdekes. Szerkesztve: 2015. Szeptember 1. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. És még mindig csak a játékok..Remélem a Force Friday tartalmaz majd valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Játékokat... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Játékokat... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. A lentebbi poszter elképesztően jól néz ki. Még ha fan munka is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Néhány artocska: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. A lentebbi poszter elképesztően jól néz ki. Még ha fan munka is. Már nem te vagy az első, aki "poszterezi". az egy poén VHS tok. De szuper, abban egyetértünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Videokazetta borító. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Néhány artocska: Köszi! Átraktam ide mert spoielresek. Azok a pici lények érdekesek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Már nem te vagy az első, aki "poszterezi". az egy poén VHS tok. De szuper, abban egyetértünk. Valószínűleg azért, mert tudat alatt örülnék, ha poszter lenne. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Juj de cukik ezek a kis lények Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Solo kapitaaaany!!! Yeppyeppp !!! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. (szerkesztve) Talán Sarco látható The Weapon of a Jedi könyv hátlapján. Szerkesztve: 2015. Szeptember 3. - Fulcrum Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. (szerkesztve) Valószínűleg azért, mert tudat alatt örülnék, ha poszter lenne. Anyival egészíteném ki, hogy "tudat alatt örülnék, ha VÉGRE EGY JÓ poszter lenne". Szerkesztve: 2015. Szeptember 3. - csoli1138 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.