Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30.9 éve Szerző Koncepció szinten hajaz Vaderre. Abrams árulta el, hogy Kylo azért Vaderes mert nagy tisztelője. Szóval direkt lett ilyen maszkos, Vaderes figura. Nyaktól lefelé lehet Maul...
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30.9 éve Sokat várok a figurától! Fontos, hogy beszéljen. Nem úgy mint Maul! Jó gonoszt akarok! - micsoda képzavar! De hát be is ígérték a nem mindennapi sztorit vele kapcsolatban..
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30.9 éve Szerző Nézd. Ha Skywalker ivadék akkor már nem mindennapi a sztori.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30.9 éve Nézd. Ha Skywalker ivadék akkor már nem mindennapi a sztori. Most nem erre gondoltam. Ha Skywalker ivadék, abban lesz némi rókabőr.. Nekem elég ha újat hoz az eddigi " fogdmegekhez" képest. És asszem Kasdan ígérte, hogy hozzá hasonlót még nem láttunk.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31.9 éve Nézd. Ha Skywalker ivadék akkor már nem mindennapi a sztori. Teljesen kizártnak tartom hogy az legyen. Az olyan csapdába kényszerítené az alkotókat, amiből nem tudnak kimászni. Bármit csinálhatnának, rögtön megkapnák hogy "fantáziátlanság, ócska másolás stb.) Szinte biztos vagyok benne, hogy van valami köze a Skywalkerekhez, de nem hinném hogy rokoni.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Ez a borító jobb, mint az eddigi összes hivatalos plakát.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne?
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Ez a borító jobb, mint az eddigi összes hivatalos plakát. Pontosan ezt akartam írni én is! Akár igazi, akár nem, eddig ez néz ki a legjobban.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Nosztalgikus kép. Időnként még megszoktam nézni VHS-en az eredeti trilógiát (a díszdobozos kiadás van meg)
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Szerző Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne? Komolyan azt hiszed, hogy ez hivatalos kép?
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne? Ezt iróniának hívják, nem viccnek.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Ezt iróniának hívják, nem viccnek. Az nem egy ország, ahol a legfőbb importcikk a vas?
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Akkor hadd idézzem a kutyaprotkós reklámot: "Ez csak valami vicc, ugye?" VHS? 2015-ben? És olyan kopottan, mintha 20 éves kép lenne? Amúgy; Nagyon jóóóó!!! Amúgy-amúgy; hogy ez mit keres ebben a topicban, már végképp meg vagyok lőve... Szerkesztve: 2015. Szeptember 1.9 éve - Ody Mandrell Átraktam ide őket. Néha nézni kell a topik címét is. ;)
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve Szerző További játékok, különböző jelenetekre utalással. Jövőévi naptár. SW monopoly, régi bolygókkal. Érdekes. Szerkesztve: 2015. Szeptember 1.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1.9 éve És még mindig csak a játékok..Remélem a Force Friday tartalmaz majd valamit.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2.9 éve A lentebbi poszter elképesztően jól néz ki. Még ha fan munka is.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2.9 éve A lentebbi poszter elképesztően jól néz ki. Még ha fan munka is. Már nem te vagy az első, aki "poszterezi". az egy poén VHS tok. De szuper, abban egyetértünk.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2.9 éve Szerző Néhány artocska: Köszi! Átraktam ide mert spoielresek. Azok a pici lények érdekesek.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2.9 éve Már nem te vagy az első, aki "poszterezi". az egy poén VHS tok. De szuper, abban egyetértünk. Valószínűleg azért, mert tudat alatt örülnék, ha poszter lenne.
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3.9 éve Talán Sarco látható The Weapon of a Jedi könyv hátlapján. Szerkesztve: 2015. Szeptember 3.9 éve - Fulcrum
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3.9 éve Valószínűleg azért, mert tudat alatt örülnék, ha poszter lenne. Anyival egészíteném ki, hogy "tudat alatt örülnék, ha VÉGRE EGY JÓ poszter lenne". Szerkesztve: 2015. Szeptember 3.9 éve - csoli1138
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.