Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Két Gif ahol jobban kilehet venni a Ren lovagok fegyvereit. Érdekes fegyverek. Balról a harmadik olyan mintha egy óriási húsbárdot pihentetne a vállán
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Szerző Közben filóztam azon a teórián kit vihet Csubi a karjaiban. Hát ki mást...?
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Közben filóztam azon a teórián kit vihet Csubi a karjaiban. Hát ki mást...? Bár páran még nem látják be, hogy a képkocca arról szól, hogy van valaki Chewbacca karjában, most elgondolkodtattál. Mert azthiszem tudom kire gondolsz. Bár Rey reakciója mindkét esetben helytálló lehet, ahogy a cipekedő szemébe néz felfelé..
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Sőt értelmet nyerne a trailerben elhangzó mondat: Befejezem azt, amit elkezdtél...
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Bár egy kicsit szembe menne azzal amit eddig hittünk Vaderről, valószinüleg Kylo Ren Skywalkerségét-Soloságát el is lehetne felejteni ezzel. Nem hiszem, hogy ez lesz.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Bár egy kicsit szembe menne azzal amit eddig hittünk Vaderről, valószinüleg Kylo Ren Skywalkerségét-Soloságát el is lehetne felejteni ezzel. Nem hiszem, hogy ez lesz. Miért kellene elfelejteni? Nyilván elmondták neki, hogy nagypapi milyen életutat járt be, és neki a Vader szakasz jött be, és csatlakozott a nagypapi által alapított rendbe. Sussz-passz Szerkesztve: 2015. Október 25.9 éve - mikiwan
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve A fene a csúzliját ( na melyik filmből idéztem? ) T2 Szerkesztve: 2015. Október 25.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Miért kellene elfelejteni? Nyilván elmondták neki, hogy nagypapi milyen életutat járt be, és neki a Vader szakasz jött be, és csatlakozott a nagypapi által alapított rendbe. Sussz-passz Az hogy Vader az uralkodó hàta mögött új rendet szervez, ez olyan régi EU szagot áraszt. A Renek főnöke gondolom Snoke lesz, a kérdés hogy Luke bukott tanítvànyai-e, vagy önàlló rend? Magam sem sem tudom, hogy melyik tetszene jobban? Rokoni indíttatàsból magasztalni, vagy más "rendbeli" kötelességtudatból. De egy Ren miért tisztelne egy Sithet? Sanszosabb a rokonsàg..
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Szerző Szerintem is elég gáz lenne. Vader csinált egy Ren nevű rendet Palpi háta mögött. Te jó isten... Remélem ekkora hülyeségek nem lesznek azért a filmben. Szerkesztve: 2015. Október 25.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve A fene a csúzliját ( na melyik filmből idéztem? ) T2 Dehogyis! Rebels. Egy rohamosztagos mondta Ezrának az első évadban!
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Remélem meg lesz magyarázva, hogy a "Ren" mit jelent. Miért a "Darth" mit?
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20151022-lehet-hogy-gonosz-lesz-luke-skywalker-mark-hamill-j-j-abrams-star-wars-az-ebredo-ero.html ha volt már,akkor bots.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20151022-lehet-hogy-gonosz-lesz-luke-skywalker-mark-hamill-j-j-abrams-star-wars-az-ebredo-ero.html ha volt már,akkor bots. :D J.J pont egy ilyen beszélgetéskor volt ott
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Dehogyis! Rebels. Egy rohamosztagos mondta Ezrának az első évadban! De nem. T2 Helikopter pilóta.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Szerző http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20151022-lehet-hogy-gonosz-lesz-luke-skywalker-mark-hamill-j-j-abrams-star-wars-az-ebredo-ero.html ha volt már,akkor bots. Ezt a cikket olvasva össze tehetjük a kezünket, hogy Hamill nem volt ráhatással pl. az EPVI -ra. A színészek sajnos annyi hülyeséget hordtak össze már qakkor is, hogy az ember el se akarja hinni. De nem. T2 Helikopter pilóta. De ő nem erre gondolt, hanem az SW világára.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve De nem. T2 Helikopter pilóta. Vágom!! De eszembe jutott, hogy van màr konkrét lézercsúzlink is!
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Vágom!! De eszembe jutott, hogy van mr konkrét lézercsúzlink is! Ez igy rendben van. Szerkesztve: 2015. Október 25.9 éve - A pécsi
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20151022-lehet-hogy-gonosz-lesz-luke-skywalker-mark-hamill-j-j-abrams-star-wars-az-ebredo-ero.html ha volt már,akkor bots. Ez durva. Eszerint saját karakterének lényegét sem értette...
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Most olvasom nem tudom ennek mennyi jelentősége van meg az EU-ba hogy volt de az új kánon értelmében az Új Köztársaság fővárosa a Chandrila (itt is alakítják újra a Galaktikus Szenátust), nem a Coruscant. [Forrás: Aftermath (Utóhatás)]
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Most olvasom nem tudom ennek mennyi jelentősége van meg az EU-ba hogy volt de az új kánon értelmében az Új Köztársaság fővárosa a Chandrila (itt is alakítják újra a Galaktikus Szenátust), nem a Coruscant. [Forrás: Aftermath (Utóhatás)] Nem logikátlan. Coruscant nyilván a birodalom jelképe bizonyos szempontból. Nyilván a megújúlást új helyszínnel kívánták reprezentálni.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Nem logikátlan. Coruscant nyilván a birodalom jelképe bizonyos szempontból. Nyilván a megújúlást új helyszínnel kívánták reprezentálni. Az okai ennél egyszerűbbek. Coruscant birodalmi kézen volt az Új Köztársaság megalapításának idején. Szerkesztve: 2015. Október 26.9 éve - Dei
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Nem hiszem, hogy nagyobb birodalmi jelkép lenne húsz év után, mint amekkora köztársasági jelkép lett ezer év után. Inkább csak arról van szó, hogy piszok erős lehet ott a birodalmi hadsereg jelenléte. Gondoljatok csak az ep3-ra, mekkora köztársasági haderő volt ott. Nos, nyugodtan mondhatjuk, hogy a Birodalomnak is legalább annyi flottája és katonája volt a bolygón, ha nem annál is több. Ekkora erővel a Szövetség nem bírhat el. A Coruscant talán a legutolsó bolygók egyike, amit megszerezhetett az Új Köztársaság, és valószínűleg azt sem nyílt csatában, hanem miután feladta a Birodalom.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Chandrila azt hiszem Mon Mothma otthona, aki elsőként volt a köztársaság kancellárja, így e szempontból is logikus választás.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.