Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Igen! Nagyon-nagyon jó volt a részlet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Én is komálom azt a néhány szösszenetet. És szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Egyébként továbbra is nagyon várom a zenét. Szinte külön a filmtől! Nagyon fontos fontos számomra, hogy klassz legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. A nyitójelent zenéje! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Óriási zseni az öreg! Állati jó lesz a zene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Elég sejtelmes zene, nyugisan fog indulni a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Elég sejtelmes zene, nyugisan fog indulni a film. Persze, hiszen épp egy fénykard fog úszni a képen egy bolygó felé... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Pont erre gondoltam én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Pont erre gondoltam én is. Én is erre gondoltam, de remélem, hogy nem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Kérdés: ha a következő napokban kiszivárog a zene, meghallgatjátok a film előtt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Kedd vagy szerda lehet szivárogni neki, ha addig nem jön ki nem hallgatom meg. Egyébként pedig van rá sansz, hogy meghallgatnám. A korábbi filmeknél mindig így tettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Nem, de ha kiszivárog, megy a telóra, és majd a hazafele úton meghallgatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Nem tudom. Komolyan. Ha kiszivárog, majd akkor döntök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. A Mediamarkt a legdrágább limitált verziót(6000,-) jegyzi csak dec 18-ra. A sima 4300,- és a digipack 4800,- csak januárra van írva. Nekem jó lesz a limitált is, de nem nagyon értem a merletinget ezzel kapcsolatban.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Gondolom arra számítanak, amit most épp dönteni készülsz. Előbb eladják a drága verziót azoknak, akiknek magasabb a rezervációs ára, és aztán eladják az olcsóbbakat a többieknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Legyen így. Nekem bejönne a limitált, csak jó lenne tudni, hogy mitől limitált, mit kapunk a pénzünkért? Külföldi infó sincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. "John Williams is 83." Szerencsére ez a tény nincs rossz hatással a Maestro munkájára. Igaz nekem az eddig hallott TFA melódiák közül az új keletű klasszikus dallamos részlet jön be a legjobban de a többire sincs panaszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. "John Williams is 83." Szerencsére ez a tény nincs rossz hatással a Maestro munkájára. Igaz nekem az eddig hallott TFA melódiák közül az új keletű klasszikus dallamos részlet jön be a legjobban de a többire sincs panaszom. Nekem is tetszik, amit eddig hallottam. Remélem végig tudja vinni a trilógiát a mester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
literator Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Feltűnt már valakinek, hogy ma délutántól valaki elérhetővé tette a teljes TFA soundtrack-albumot? Vélemény az anyagról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Feltűnt már valakinek, hogy ma délutántól valaki elérhetővé tette a teljes TFA soundtrack-albumot? Vélemény az anyagról? Na ne őríts! Meg kell sasolnom! És tényleg: csorog lefelé! Persze azért megveszem majd! Becsszóra! Szerkesztve: 2015. December 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Feltűnt már valakinek, hogy ma délutántól valaki elérhetővé tette a teljes TFA soundtrack-albumot? Vélemény az anyagról? Nem, de belehallgatnék. Szerkesztve: 2015. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Feltűnt már valakinek, hogy ma délutántól valaki elérhetővé tette a teljes TFA soundtrack-albumot? Vélemény az anyagról? Nem, de belehallgatnék. Na ezen agyalok.. Itt van a gépen! Hallgassak bele? Bassszus valami megállj-t parancsolt. Lehet, hogy meghagyom a film utánra.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Honnan lehet leszedni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Honnan lehet leszedni? Ncore Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Milyen néven van fenn? Nem találom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ncore és aki nem regisztrált ncore-os? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. és aki nem regisztrált ncore-os? Küldj Pm-ben egy email-címet és elküldhetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nem látom sehol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Ide feltettem, szedjétek (5 napig él letöltési link) http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/94f89da7bc98d35d3b1078b67372786c Szerkesztve: 2015. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hálás köszönet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.