Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A "Scavenger" 0:39 -nél és a "Jedi steps" 0:44-nél ugyanaz a dallam, ami nem azonos Rey témájával. Van ennek neve? Azon túl, hogy "megtalálni a nagy OT-utalást"? :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kösz, az infót!

De elmennek a jó francba. Megjelentették 3 féle változatban a simát.

Én barom megvettem a legdrágábbat 6 ropiért erre jön egy bővített?

Miért nem lehetett ez a legdrágább akkor? És elég lett volna egy sima műanyagban, meg egy sima digipack-ben?

Akkor 4 változat van már. Egyelőre. Jöhet még egy film-párhuzamos album, mint az Ep I-nél..

Most csúnyán lehúztak. Ha nem is meríti ki "a vásárló megtévesztését", de egy rajongó kihasználását mindenképp.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Nyugodj már le, ebben kb. 10 perc új anyag van és promo céllal ment ki pár embernek. Kereskedelmi forgalomban nem jelent meg.

Lenyugodtam. ;)

Hozzászólás ideje:

Megfüleltem a filmzenét! Elképesztően jó! Rey témája belevésődött az agyamba! Nagy-nagy gratula Williams bácsinak. Sikerült ismét maradandót alkotnia.

Hozzászólás ideje:

Megfüleltem a filmzenét! Elképesztően jó! Rey témája belevésődött az agyamba! Nagy-nagy gratula Williams bácsinak. Sikerült ismét maradandót alkotnia.

Ritka az ilyen pozitív hangvétel!

Üdv a klubban! ;)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ezen a hétvégén a Királyi Skót Nemzeti Zenekar egy különleges koncertsorozat keretében a TFA zenéjét is műsorra tűzi. A Daily Record ellátogathatott az egyik próbára minek alkalmával Rey témája is elhangzott.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Nemzetközi Filmzenekritikusok Szövetségének jóvoltából a TFA időközben három zenei díjjal is gazdagabb lett.

A teljes zenei anyag a FILM SCORE OF THE YEAR és a BEST ORIGINAL SCORE FOR A FANTASY/SCIENCE FICTION/HORROR FILM kategóriákban míg a The Jedi Steps and Finale a FILM MUSIC COMPOSITION OF THE YEAR kategóriában lett a befutó.

Hozzászólás ideje:

:clap:

Lehet, hogy kevésbé kiemelkedő Williams többi SW filmzenéjéhez képest (hogy csak ebben a körben maradjak), de önmagában még mindig nagyon jó filmzene. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi, nagyon jó. :) Engem főleg az érintett meg, amikor a mester azt mondta, sosem gondolta volna, amikor a nyitányt szerezte, hogy nem csak egy film lesz, s ezt ismét újra előadni egy ünnepi pillanat volt. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az utóbbi pár napban nagyon rá vagyok függve a film zenéjére. Torn Apart, Kylo Ren Arrives at the Battle, Rey theme, Attak on the Jakku, Jedi Steps, és a March of the Resistance a kedvencek, folyamatosan ezek mennek a háttérben mikor gépnél vagyok.

Valamint ez az összemixelt Kylo téma:

http://www.youtube.com/watch?v=yObjb4uNXWY

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.