Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Megnézett bizonyos jeleneteket a kamerásból is, csak nem a teljes filmet, ezért írta így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. A The Abduction című tételben van Kylo témája. Nagyon jó az is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Többek közt abban is felhangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. (szerkesztve) Igen, általában akkor csendül fel amikor feltűnik, ebből is jöttem rá, hogy az ő témája. Még a Leia and Han témában is ott van, persze csak finoman. Szerkesztve: 2016. Január 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. A "Scavenger" 0:39 -nél és a "Jedi steps" 0:44-nél ugyanaz a dallam, ami nem azonos Rey témájával. Van ennek neve? Azon túl, hogy "megtalálni a nagy OT-utalást"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. A "Scavenger" 0:39 -nél és a "Jedi steps" 0:44-nél ugyanaz a dallam, ami nem azonos Rey témájával. Van ennek neve? Azon túl, hogy "megtalálni a nagy OT-utalást"? A beidézett idősávokban nem ugyanaz a dallam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. A kibővített filmzene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Nincs benne a Rey's Theme? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Szerintem benne van csak szétszedve. Még nem hallgattam meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) A kibővített filmzene! Kösz, az infót! De elmennek a jó francba. Megjelentették 3 féle változatban a simát. Én barom megvettem a legdrágábbat 6 ropiért erre jön egy bővített? Miért nem lehetett ez a legdrágább akkor? És elég lett volna egy sima műanyagban, meg egy sima digipack-ben? Akkor 4 változat van már. Egyelőre. Jöhet még egy film-párhuzamos album, mint az Ep I-nél.. Most csúnyán lehúztak. Ha nem is meríti ki "a vásárló megtévesztését", de egy rajongó kihasználását mindenképp. Szerkesztve: 2016. Január 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Nyugodj már le, ebben kb. 10 perc új anyag van és promo céllal ment ki pár embernek. Kereskedelmi forgalomban nem jelent meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Nyugodj már le, ebben kb. 10 perc új anyag van és promo céllal ment ki pár embernek. Kereskedelmi forgalomban nem jelent meg. Lenyugodtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Megfüleltem a filmzenét! Elképesztően jó! Rey témája belevésődött az agyamba! Nagy-nagy gratula Williams bácsinak. Sikerült ismét maradandót alkotnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megfüleltem a filmzenét! Elképesztően jó! Rey témája belevésődött az agyamba! Nagy-nagy gratula Williams bácsinak. Sikerült ismét maradandót alkotnia. Ritka az ilyen pozitív hangvétel! Üdv a klubban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Akkor már hárman vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Négyen! A negyedik megtekintés után napokig zengtek az új taktusok az agyamban! Nagyon jó volt!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Öt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Ezen a hétvégén a Királyi Skót Nemzeti Zenekar egy különleges koncertsorozat keretében a TFA zenéjét is műsorra tűzi. A Daily Record ellátogathatott az egyik próbára minek alkalmával Rey témája is elhangzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Szuper darab és előadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. A Nemzetközi Filmzenekritikusok Szövetségének jóvoltából a TFA időközben három zenei díjjal is gazdagabb lett. A teljes zenei anyag a FILM SCORE OF THE YEAR és a BEST ORIGINAL SCORE FOR A FANTASY/SCIENCE FICTION/HORROR FILM kategóriákban míg a The Jedi Steps and Finale a FILM MUSIC COMPOSITION OF THE YEAR kategóriában lett a befutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Nem véletlenül az Oscar is meg kéne hogy legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Bravó! Minden héten meghallgatom legalább kétszer a teljes albumot, tudniillik erre szoktam futni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Lehet, hogy kevésbé kiemelkedő Williams többi SW filmzenéjéhez képest (hogy csak ebben a körben maradjak), de önmagában még mindig nagyon jó filmzene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Ennek én is örülök, megérdemelte. Remélem lesz Oscar is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Egy remek videó melyben Williams ecseteli az egyes témákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Köszi, nagyon jó. Engem főleg az érintett meg, amikor a mester azt mondta, sosem gondolta volna, amikor a nyitányt szerezte, hogy nem csak egy film lesz, s ezt ismét újra előadni egy ünnepi pillanat volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Reméljük a 8-9 után is hasonlóan örülni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Nagyon lelkesítő a lelkesedése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Az utóbbi pár napban nagyon rá vagyok függve a film zenéjére. Torn Apart, Kylo Ren Arrives at the Battle, Rey theme, Attak on the Jakku, Jedi Steps, és a March of the Resistance a kedvencek, folyamatosan ezek mennek a háttérben mikor gépnél vagyok. Valamint ez az összemixelt Kylo téma: http://www.youtube.com/watch?v=yObjb4uNXWY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Én is rá vagyok állva még mindig. Bár mostanában direkt jegeltem. De most, hogy újra betettem óriási élmény. Holnap pedig a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.