JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Azta lópikuláját!!! Történelmet írt a film. 8-szor annyi jegy fogyott 24 óra alatt, mint a Hunger Games-re, ami !!! az előző rekorder volt !! Értsd..... 8-SZOR ANNYI BASSZUS ÁÁÁ http://variety.com/2015/film/news/star-wars-the-force-awakens-ticket-sales-1201621977 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Na megnézném annál a kutatócégnél az arcokat, ahol kihozták, hogy az az év legvártabb filmje A Variety azt írja, hogy az utóbbi 24 órában az egyik legnagyobb amerikai jegyértékesítő hálózatnál a jegyeladások 95 százalékát az új SW tette ki. Egy film ami két hónap múlva érkezik! És igen az amerikai szerverek is ki lettek ütve kis időre. Még ők se készültek ekkora rohamra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Én is csak most olvastam, hogy ott is szerver leállás volt mint szinte mindenhol. Elképesztő az érdeklődés! Nem hiába, az SW a megkérdőjelezhetetlen király és az is marad. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Akkor nem csoda,hogy nalunk az volt...igy mar madabb a leanyzo fekvese!!! Eszmeletlen!!! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Avatar elsőségnek annyi. Ilyen adatok láttán ez lesz minden idők legtöbb bevételt hozó filmje. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hát igen, ez nem kérdés. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Avatar elsőségnek annyi. Ilyen adatok láttán ez lesz minden idők legtöbb bevételt hozó filmje. Ezt elnézve szerintem is. A Disney ismét jó üzletet csinált. Nem hiába, pénzt csak pénzből lehet csinálni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Ezt elnézve szerintem is. A Disney ismét jó üzletet csinált. Nem hiába, pénzt csak pénzből lehet csinálni. Még azt is meg merem kockáztatni hogy mindennel együtt(dvd-br-eladások) már ez a film ki fogja termelni azt a 4 milliárd dollárt amibe a Lucasfilm került. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Még azt is meg merem kockáztatni hogy mindennel együtt(dvd-br-eladások) már ez a film ki fogja termelni azt a 4 milliárd dollárt amibe a Lucasfilm került. Egyetértek. Meg számold hozzá az összes kütyü jogdíját, amit e film égisze alatt eladnak... Nekem már van három darab starwarsos RISKA tejesdobozom... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Ezekre a szamokra szavakat nem talalok.... Nekem is volt Riska,mar mindegyiket megkostoltuk...tok ugyan olyan izu volt mind. :/ Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Magyar Box Office Minden idők legmagasabb nyitóhétvégi nézőszámai Magyarországon: Csillagok háborúja II: A klónok támadása (2002) - 248 934 néző Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja (2005) - 244 440 néző Terminátor 2 - Az ítélet napja (1991) - 220 058 néző Csillagok háborúja I: Baljós árnyak (1999) - 212 136 néző Minyonok (2015) - 209 205 néző két nap alatt 42 235 jegyet vásároltak meg a Star Wars hetedik részére. Teljes cikk: http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20151021-mar-42-ezer-magyarnak-van-jegye-a-star-wars-7-re-az-ebredo-ero-jegyelovetel-harrison-ford-mark.html Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Az amerikai IMAX számai: korábbi rekord 24 óra alatt filmenként 1 millió dollár értékű jegy-eladás. Három film teljesített ebben a magasságban: a Hunger Games második része, a The Dark Knight és az Avengers. Star Wars - Force Awakens első 24 órája: 6,5 millió dollárnyi eladott jegy. Elképesztő számok futnak be. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Elképesztő számok futnak be. Innentől fogva nincsen túl sok értelme ezeknek a listáknak. Az Ébredő Erő a többiekhez képest egészen más dimenziót jelent. 6-os szorzó a különbség, te jó ég... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Én is olvastam ezt a cikket, de azt hittem darabszámokról beszélnek és nem összegekről. Ezt leszámítva tényleg brutális. Jó lenne ha jönnének a világ más részeiről is adatok. Mondjuk mi a helyzet a németeknél? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. A box office elemzők szerint nem kizárt a 600 milliós nyitóhétvége, ami világszinten értendő. A JW tartja a rekordot 530 környékén. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. A boxoffice.com első előrejelzése szerint a film $215,000,000 nyit majd USA-ban nyitóhétvégén. http://pro.boxoffice.com/featured_stories/2015-10-long-range-forecast-star-wars-the-force-awakens Remélem nem lesz ítéletidő akkor. Az Avatarnál konkrétan az egész keleti partot súlyos hóviharok sújtották anno 09-ben, sokan csak a következő héten tudtak eljutni mozikba.. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. A boxoffice.com első előrejelzése szerint a film $215,000,000 nyit majd USA-ban nyitóhétvégén. http://pro.boxoffice.com/featured_stories/2015-10-long-range-forecast-star-wars-the-force-awakens Remélem nem lesz ítéletidő akkor. Az Avatarnál konkrétan az egész keleti partot súlyos hóviharok sújtották anno 09-ben, sokan csak a következő héten tudtak eljutni mozikba.. Nem lesz hóvihar. Decemberre be van tiltva. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Ám az Avatarnak még így is sikerült világrekordot állítania. Akkor a Star Wars mire lehet képes ilyen előrejelzésekkel? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. (szerkesztve) Az Avatar eltörpül mindamellett amire a mindenható Star Wars képes. Szerkesztve: 2015. Október 23. - Darth Cupsy Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Decemberben egyébként viszonylag gyengén szoktak nyitni a filmek az első hétvégén: a jelenlegi rekordot az első Hobbit tartja mindössze 84 millióval. Az Avatar ami pont december 18-án kezdett mint az ep.7, az első hétvégéjén 77 milliót szedett össze. Aztán minden idők legsikeresebb filmje lett. Szóval ha az ep.7 215 milliót szedne össze az elképesztő lenne és legyen így, de akkor se kell majd megijedni ha ez alatt lesz és esetleg a nyitóhétvége mostani rekordját - amit a Jurassic World (208 millió) állított fel - nem fogja megdönteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Eddig az USA -ban az elővételben eladott jegyek értéke elérte az 50 millió dollárt! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Akkor azt hiszem nem merész olyat állítani, hogy a decemberi rekord (84 millió) meg fog dőlni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Eddig a TDKR tartotta a rekordot 25 millióval... Szerintem is meglesz az új csúcs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Update. Már 54 millió. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Szerintem a nyitóhétvégén meglesz a 200.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Amcsiban? Az durva lenne. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Dehogy. Világszinten Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. (szerkesztve) Amcsiban? Az durva lenne. Dehogy. Világszinten A 200 már több filmnek meg volt. Világ szintem meg nem nagy szám a 200. Ezek a jelnlegi rekordok OPENING WEEKENDS Jurassic World $208,806,270 OPENING WEEKENDS - WORLDWIDE Jurassic World $524,406,270 OPENING WEEKENDS - FOREIGN Jurassic World $315,600,000 Szerkesztve: 2015. November 21. - Fulcrum Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Hozzászólás ideje: 2015. November 25. A 200 már több filmnek meg volt. Amerikában összesen kettőnek. A Jurassic World-nek meg az Avengers-nek. A decemberi rekord pedig továbbra is csak 86 millió, amit mostmár a Disney is kétségbeesetten elkezdett kommunikálni. Alan Horn Disney elnök a napokban jelezte hogy vigyázni kéne a túlzott elvárásokkal. Nyilván attól paráznak, hogy mi lesz ha az SW mondjuk "csak" 160-at hoz az első hétvégén az USA-ban, ami mondjuk már gigászi teljesitmény lenne hisz ez majdnem a duplája a jelenlegi decemberi rekordernek, de ha igy lesz mégis mindenki elkönyveli majd egy óriási csalódásnak. Pedig a december pont a hosszú kifutásnak kedvez: a bemutató utáni hét iskolaszünet és a diákok annyiszor nézhetik meg az aktuális nagyfilmet, amennyiszer nem szégyellik. Pláne ha jó is lesz akkor az első két hét óriásit szólhat. Viszont pont a szünet miatt a karácsony előtti hétvége sokaknál inkább a vásárlásról szól. Mozizni ráérnek egy hét múlva is. Nyilván ez nem a rajongók gondolkodása: ők már betárazták a jegyeiket az első hétvégére, de a film bevételét nem csak a rajongói jegy-eladások fogják kitenni. Ami óriási szerencse hogy se közel se távol nincs egyetlen érdemi kihivó se. A december mozis szempontból az SW-ről fog szólni. Volt amerikai aki beírta, hogy náluk a mozinak 16 terme van. Ebből az SW premierjekor 15 fogja vetiteni az ep.7-et. A maradék egy az Alvin és a mókusok legújabb részét (az lesz a másik dec. 18-as bemutató). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Hozzászólás ideje: 2015. November 25. A maradék egy az Alvin és a mókusok legújabb részét. Én azért féltem ettől a filmtől egy kicsit a Star Warsot. A beszélő és éneklő gyerekmókusokban nagyon sok potenciál lappang, és ha egy olyan tehetséges rendező nyúl hozzá, mint Walt Becker, akkor komoly vetélytársa lehet a Star Warsnak. És ezt le tudtam írni komoly pofával! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.