Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek A SW egyik legérdekesebb helyszíne lett nálam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha én bemondom Coruscant-ot, az nagyon gáz? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Coruscant már a filmek alapján is lenyűgözőtt, de a TCW még rátett pár lapáttal. Olyan rétegeket hámozott le róla, hogy nálam nem is volt kérdéses ez a kategória. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Ha én bemondom Coruscant-ot, az nagyon gáz? Nálam az a befutó, főleg ezzel az új katonai központtal, bár szoros volt a Mandalore mellett Szerkesztve: 2013. Április 6. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb bolygó Ilum 148p Némi meglepetésre a Jedik jégbolygója nagy előnnyel nyerte a kategóriáját. Tény, hogy az egyik leghangulatosabb világot kaptuk meg, ráadásul még az újdonság erejével is hatott. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az alsó szintek élettel teli volta miatt a Coruscant nálam 5 pontot kapott. Szóval ha nem Abafar, akkor a Coruscant nyerjen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Óóó igeeeen! Kristály tisztán látok! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Coruscant már a filmek alapján is lenyűgözőtt, de a TCW még rátett pár lapáttal. Olyan rétegeket hámozott le róla, hogy nálam nem is volt kérdéses ez a kategória. Én is pont ezért jelöltem elsőnek. Minden évadban többet láttunk belőle. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szép jó estét, én is idetaláltam végre, eddig nagyon jól állnak a jelöltjeim. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb bolygó Ilum 148p Némi meglepetésre a Jedik jégbolygója nagy előnnyel nyerte a kategóriáját. Tény, hogy az egyik leghangulatosabb világot kaptuk meg, ráadásul még az újdonság erejével is hatott. Ez volt a második helyezettem. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilum tényleg meglepő, erre nem gondoltam volna. Nálam az említett Corsucant mellett Mandalore és Florrum is előrébb volt. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hát, nem kicsit lepődtem meg. Számomra ez a bolygó teljesen semleges. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam 5 pontot kapott a kristály bolygó, de abszolút megérdemli a győzelmet, az évad leggyönyörűbb bolygója volt. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilum a listámon a negyedik volt, de kellemes meglepetés, hogy ennyi embernek tetszett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilum tényleg meglepő, erre nem gondoltam volna. Nálam az említett Corsucant mellett Mandalore és Florrum is előrébb volt. Nekem Florrum sose jött be igazán. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Második kategória, amiben nem nyert a jelöltem Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ody, nálad melyik volt az első? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Florrum sose jött be igazán. Tulajdonképp az is csak egy kopár szikla, bár annyira nem mint Abafar Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Florrum sose jött be igazán. Florrum csak Hondo miatt volt érdekes. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Elaludtam a nagy várakozás közepette, de szerencsére nem késtem le az egészet. Az első 6 pontosom már nyert is. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Dei Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tulajdonképp az is csak egy kopár szikla, bár annyira nem mint Abafar Tény, hogy kissé Tatooine koppintás íze volt, de nekem bejött a nyers hangulatával és a benépesítő kalózokkal. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hondo miatt igazából bármi érdekes. Ha az évad legnagyobb esésére is lehetne szavazni, akkor a rúdracsavarodásos produkciójával fölényesen győzne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ody, nálad melyik volt az első? Ilum. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tény, hogy kissé Tatooine koppintás íze volt, de nekem bejött a nyers hangulatával és a benépesítő kalózokkal. Kalózbázisnak ideális, de semmi több Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Következik a legjobb csata. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Na itt erős lesz a mezőny. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam is Illum volt a nyertes, nagyon jól nézett ki Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Következik a legjobb csata. Az egyetlen kategória, ahol nálam valami Abafarral kapcsolatos a nyerő Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Onderoni csata! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.