Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. - A pódium környékén feltűnt közben Ashoka Tano is! - Ne dőljenek be, az Tooka, kedves nézőink. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb szörny Ruping 139p Az Onderon kvadrológia jellegzetes hátasa. Szinte a bolygó védjegyének is tekinthető ez az állat, akit, Avatar utánérzés ide vagy oda, minenki nagyon megszeretett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam második lett, de valóban megérdemelte a kismadár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én az Abafari strucc -nak szurkoltam, de csak második lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Az Onderon kvadrológia jellegzetes hátasa. Szinte a bolygó védjegyének is tekinthető ez az állat, akit, Avatar utánérzés ide vagy oda, minenki nagyon megszeretett. Én nem, nálam 1 pontot kapott. És most csúnyán nézek . Szerkesztve: 2013. Április 6. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Venator esete érdekes. Tavaly második lett, idén meg alig rúgott labdába. Hál' istennek. Unalmas lett volna a győzelme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Ruping most felemelkedik a levegőbe, és egy tisztelet körrel köszöni meg a rászavazók bizalmát. Engem megvett kilóra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha nem a tooka nyer, akkor én.... nagyon csúnyán fogok nézni! Csúnya nézés nálam is beizzitva. Még szerencse, hogy az első helyezett is jól mutat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Donát! Haláli vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Jellemző, hogy pont abban a témában nyer a jelöltem, amiben a "legfogalmatlanabb" vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Igyekszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hál' istennek. Unalmas lett volna a győzelme. Egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az anbafari struccok győzelmének én is örültem volna (5 pontot adtam rájuk), de így sem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Következzenek a droidok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Nálam a ruping harmadik legjobb volt, beletörődök.... Szerkesztve: 2013. Április 6. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Volt olyan aki nem R2-t választotta a legjobbnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Volt olyan aki nem R2-t választotta a legjobbnak? Én. Artura 1 pontot adtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A droid győztes nem lehet kétséges.. R2! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Droidok? Huyang (Tennant rulez)! Vagy esetleg WAC, elvégre R2 és C3PO mellett ő az egyetlen droid aki főszerepet kapott a sorozat egyik történeti szálában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Volt olyan aki nem R2-t választotta a legjobbnak? 1 biztos. Nálam csak 2. lett, de jó eséllyel itt következik a "This is madness" legújabb felvonása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Volt olyan aki nem R2-t választotta a legjobbnak? R2 egy p*cs volt idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. - Kedves nézőink! Most kaptuk a hírt, hogy a díjátadó kantinjában Darth Maul és Anakin Skywalker kezdtek előjátékba a legjobb főszereplő díjért - csak ezúttal fénykarddal. Ennek örömére a felcsatolható műlábak és műkarok büfés ára jelentősen megugrott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én. Artura 1 pontot adtam. Ilyen erős volt a mezőny vagy R2 csalódást keltett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Nálam az abafari strucc utolsó előtti lett, nekm a famba tetszett a legjobban. Még mindig röhög, azon ahogy az a cirkuszi példány végignyalta Hondo-t Droid kategóriában vagy R2 vagy Huyang professzor, bár az utóbbinak drukkolok. R2 viselkedése a D-squad szálban nekem sem jött be különösebben Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilyen erős volt a mezőny vagy R2 csalódást keltett? Mindkettő közre játszott benne. R2 számomra nem volt túl szimpi ebben az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Úgy tudjuk, hogy R2 idén két beszéddel is készült, és beszélni fog, akár ő nyer, akár nem. Az utóbbi stílusáról már előre lehetnek sejtéseink, annyi bizonyos, hogy jelentős része ki lesz sípolva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilyen erős volt a mezőny vagy R2 csalódást keltett? Nem éreztem annyira karakteresnek ebben az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. R2-nak én is 1 pontot adtam, elvégre annyi új, érdekes droidot kaptunk idén. Huyang, Russo, Wac és a D-osztag asztromechjei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Legjobb droid Huyang 164p És igen! A Dokt....akarom mondani Huyang jött, látott és győzött! Talán az egész SW univerzum egyik legérdekesebb robot karakterét kaptuk idén, aki méltán lopta magát sokunk szívébe. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.