Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek A SW egyik legérdekesebb helyszíne lett nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha én bemondom Coruscant-ot, az nagyon gáz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Coruscant már a filmek alapján is lenyűgözőtt, de a TCW még rátett pár lapáttal. Olyan rétegeket hámozott le róla, hogy nálam nem is volt kérdéses ez a kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Ha én bemondom Coruscant-ot, az nagyon gáz? Nálam az a befutó, főleg ezzel az új katonai központtal, bár szoros volt a Mandalore mellett Szerkesztve: 2013. Április 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb bolygó Ilum 148p Némi meglepetésre a Jedik jégbolygója nagy előnnyel nyerte a kategóriáját. Tény, hogy az egyik leghangulatosabb világot kaptuk meg, ráadásul még az újdonság erejével is hatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az alsó szintek élettel teli volta miatt a Coruscant nálam 5 pontot kapott. Szóval ha nem Abafar, akkor a Coruscant nyerjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Óóó igeeeen! Kristály tisztán látok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Coruscant már a filmek alapján is lenyűgözőtt, de a TCW még rátett pár lapáttal. Olyan rétegeket hámozott le róla, hogy nálam nem is volt kérdéses ez a kategória. Én is pont ezért jelöltem elsőnek. Minden évadban többet láttunk belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szép jó estét, én is idetaláltam végre, eddig nagyon jól állnak a jelöltjeim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb bolygó Ilum 148p Némi meglepetésre a Jedik jégbolygója nagy előnnyel nyerte a kategóriáját. Tény, hogy az egyik leghangulatosabb világot kaptuk meg, ráadásul még az újdonság erejével is hatott. Ez volt a második helyezettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilum tényleg meglepő, erre nem gondoltam volna. Nálam az említett Corsucant mellett Mandalore és Florrum is előrébb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hát, nem kicsit lepődtem meg. Számomra ez a bolygó teljesen semleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam 5 pontot kapott a kristály bolygó, de abszolút megérdemli a győzelmet, az évad leggyönyörűbb bolygója volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilum a listámon a negyedik volt, de kellemes meglepetés, hogy ennyi embernek tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ilum tényleg meglepő, erre nem gondoltam volna. Nálam az említett Corsucant mellett Mandalore és Florrum is előrébb volt. Nekem Florrum sose jött be igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Második kategória, amiben nem nyert a jelöltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ody, nálad melyik volt az első? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Florrum sose jött be igazán. Tulajdonképp az is csak egy kopár szikla, bár annyira nem mint Abafar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Florrum sose jött be igazán. Florrum csak Hondo miatt volt érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Elaludtam a nagy várakozás közepette, de szerencsére nem késtem le az egészet. Az első 6 pontosom már nyert is. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tulajdonképp az is csak egy kopár szikla, bár annyira nem mint Abafar Tény, hogy kissé Tatooine koppintás íze volt, de nekem bejött a nyers hangulatával és a benépesítő kalózokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hondo miatt igazából bármi érdekes. Ha az évad legnagyobb esésére is lehetne szavazni, akkor a rúdracsavarodásos produkciójával fölényesen győzne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ody, nálad melyik volt az első? Ilum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tény, hogy kissé Tatooine koppintás íze volt, de nekem bejött a nyers hangulatával és a benépesítő kalózokkal. Kalózbázisnak ideális, de semmi több Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Következik a legjobb csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Na itt erős lesz a mezőny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam is Illum volt a nyertes, nagyon jól nézett ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Következik a legjobb csata. Az egyetlen kategória, ahol nálam valami Abafarral kapcsolatos a nyerő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Onderoni csata! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.