Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek A SW egyik legérdekesebb helyszíne lett nálam.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Coruscant már a filmek alapján is lenyűgözőtt, de a TCW még rátett pár lapáttal. Olyan rétegeket hámozott le róla, hogy nálam nem is volt kérdéses ez a kategória.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Ha én bemondom Coruscant-ot, az nagyon gáz? Nálam az a befutó, főleg ezzel az új katonai központtal, bár szoros volt a Mandalore mellett Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Legjobb bolygó Ilum 148p Némi meglepetésre a Jedik jégbolygója nagy előnnyel nyerte a kategóriáját. Tény, hogy az egyik leghangulatosabb világot kaptuk meg, ráadásul még az újdonság erejével is hatott.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Az alsó szintek élettel teli volta miatt a Coruscant nálam 5 pontot kapott. Szóval ha nem Abafar, akkor a Coruscant nyerjen.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Coruscant már a filmek alapján is lenyűgözőtt, de a TCW még rátett pár lapáttal. Olyan rétegeket hámozott le róla, hogy nálam nem is volt kérdéses ez a kategória. Én is pont ezért jelöltem elsőnek. Minden évadban többet láttunk belőle.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szép jó estét, én is idetaláltam végre, eddig nagyon jól állnak a jelöltjeim.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Legjobb bolygó Ilum 148p Némi meglepetésre a Jedik jégbolygója nagy előnnyel nyerte a kategóriáját. Tény, hogy az egyik leghangulatosabb világot kaptuk meg, ráadásul még az újdonság erejével is hatott. Ez volt a második helyezettem.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Ilum tényleg meglepő, erre nem gondoltam volna. Nálam az említett Corsucant mellett Mandalore és Florrum is előrébb volt.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Hát, nem kicsit lepődtem meg. Számomra ez a bolygó teljesen semleges.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nálam 5 pontot kapott a kristály bolygó, de abszolút megérdemli a győzelmet, az évad leggyönyörűbb bolygója volt.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Ilum a listámon a negyedik volt, de kellemes meglepetés, hogy ennyi embernek tetszett.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Ilum tényleg meglepő, erre nem gondoltam volna. Nálam az említett Corsucant mellett Mandalore és Florrum is előrébb volt. Nekem Florrum sose jött be igazán.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nekem Florrum sose jött be igazán. Tulajdonképp az is csak egy kopár szikla, bár annyira nem mint Abafar
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nekem Florrum sose jött be igazán. Florrum csak Hondo miatt volt érdekes.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Elaludtam a nagy várakozás közepette, de szerencsére nem késtem le az egészet. Az első 6 pontosom már nyert is. Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Dei
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Tulajdonképp az is csak egy kopár szikla, bár annyira nem mint Abafar Tény, hogy kissé Tatooine koppintás íze volt, de nekem bejött a nyers hangulatával és a benépesítő kalózokkal.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Hondo miatt igazából bármi érdekes. Ha az évad legnagyobb esésére is lehetne szavazni, akkor a rúdracsavarodásos produkciójával fölényesen győzne.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Tény, hogy kissé Tatooine koppintás íze volt, de nekem bejött a nyers hangulatával és a benépesítő kalózokkal. Kalózbázisnak ideális, de semmi több
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Következik a legjobb csata. Az egyetlen kategória, ahol nálam valami Abafarral kapcsolatos a nyerő
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.