Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Palpatine túl cool volt ahhoz, hogy ne ez a párbaj nyerjen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Beed szólni sem tud haragjától. Ha valakiknek Gregor önfeláldozása nem ért meg 6 pontot a legjobb csatánál, akkor... No se baj, Beed amúgy is huttul beszél, ott meg minden második szó káromkodás, minden első pedig a pénz (cucc, stb.) szinonimája. A harmadik a bantha. A banthát sose hagyjuk ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A harmadik a bantha. A banthát sose hagyjuk ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A harmadik a bantha. A banthát sose hagyjuk ki. Beed: Bantha puduuuuu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Vizsláék párbaját jobban élveztem, de ez se volt olyan rossz azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Sidious és a fivérek párharca volt a csúcsa ennek a szálnak. Szerintem méltán lett első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Még top1 cliffhangernek is elmenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Sidious és a fivérek párharca volt a csúcsa ennek a szálnak. Szerintem méltán lett első. Abban igazad van, hogy az volt a tetőpont, de a Vizsláéké sokkal kidolgozottabb és kreatívabb volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ody: *ennek a sorozatnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Talán igen, de rám nagyobb hatással volt a sithek harca. Sokkal monumentálisabb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Sidious és a fivérek párharca volt a csúcsa ennek a szálnak. Szerintem méltán lett első. Nekem csak annyi problémám volt vele, hogy még annál is kiszámíthatóbb volt, mint vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Már készülődik a legjobb klónkatona a színfalak mögött! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Amikor először néztük, a húgom azon nevetett, hogy a vén trottyos milyen egyszerűen, valósággal elülteti a nagy zabrakokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gregor, szerintem egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Fox! Végre nagyobb szerepet is kapott, a kedvenc klónom Bár tuti Gregor a kedvenc.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Már készülődik a legjobb klónkatona a színfalak mögött! Akkor kijavítom magam, hisz ebben a kategóriában is egy abafari jelölt vitte a prímemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: A klónok felsorakoztak a pódiumnak. Ezt az üzenetet juttatták el a kommentátor állásba: "Commander Cody. The time has come. Execute The Speech! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gregor. Ő az egyetlen klón, akinek valódi szerepe volt idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gregor tarolni fog az FPS nézettel, de Foxot én is nagyra becsültem idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Őszintén? Meglepni nem lepett meg, de nálam bizony ez is csak harmadik lett. Király volt király volt, de a Maul vs Vizsla sokkal kidolgozottabb és érdekesebb volt, az Ahsoka vs Grievous pedig már csak azért is megérdemelte nálam a második helyet, mert megvilágította, hogy mennyit fejlődött Ahsoka az első évad óta. Ez is rámutat, mennyiféle szempont szerint lehet rangsorolni, kinél mi a fontosabb. Egyébként nálam is a győztes volt a nyerő, pont a monumentalitása miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Gregor! Hajrá RC! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gregor, szerintem egyértelmű. Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Legjobb klónkatona Gregor 185p Gregor adta magát- mondhatnám póriasan. De nem így volt? Kis szerep, de annál monumentálisabb halál. Gregor karaktere szép példa arra amiben a sorozat mindig is nagy volt: új karakterek megszerettetése, egy epizód alatt. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A klónók közül Gregor a befutóm. Fox és Rex ledöntötték bálványaikat az Ahsoka-szálban, mégha vhol igazuk is volt. A többiek meg nem sokat szerepeltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Greeeee-Gor, Greeeeeee-Gor!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Kote! Darasuum kote! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gregor valóban megérdemlte szerintem is :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nagyon megérdemli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Ody, áruld el, mennyivel nyert? Szerkesztve: 2013. Április 6. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.