Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. hát ha egyszer arra reagáltam hogy "ebben biztos vagyok" akkor a biztosban létedre írtam hogy ne legyél, nem???? Jóvanna ilyenkor én már fáratt vagyok. Nyomaszt az élet meg a suli is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Lehet mert akkor nem tudná kölcsön adni a THX 1148-az. 1138 az, te! Jó hogy mondod. elő kellene bányásznom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. 1138 az, te! Jó hogy mondod. elő kellene bányásznom... 1 számot tévesztettem az is közel volt az eredetihez. Haladás. :-) Bányássz csak.De nem muszáj.Rá ér a talig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Fuuu én fix hogy megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Lentebb írtam Október 14 szombat, délelött 11 óra. Köszi. Lusta voltam letekerni 14... akkor ha jól számolom az pontyosan fizetés nap után egy nappal, és 13 péntekre esik, tehát a hétvégét sem kell átvirrasztanom a bank miatt. Good... van rá esély, hogy ott leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. elő kellene bányásznom... Vedd meg DVD-n! Isteni egy kiadvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Vedd meg DVD-n! Isteni egy kiadvány. Sztem megvan neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Meg van neki, ez biztos, mert nekem már kölcsön adta Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Szerintem arra utalt, hogy meg kell keresnie a cuccai között Krande, ha esetleg Olivér túl lesz rajta, én is igényt tarthatok egy kölcsönzésre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Azt hittem VHS-en van meg neki. Ezért mertem ajánlani a DVD-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Sotrry mindenki. Két másolat volt róla, direkt kölcsönadás céljára, hogy az eredeti mindenképp nálam maradhasson. És most épp mindkettő házon kívül van. A gyárit meg nem szeretném kölcsönadni, ha már a kering két másolt... Viszont az egyik példányt remélhetőleg visszakapom mostanában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Az eredeti féltése természetes, majd ha egyszer visszakapod valamelyik másolatot, akkor tökéletesen jó lesz (bármikor) És előre is köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Sotrry mindenki. Két másolat volt róla, direkt kölcsönadás céljára, hogy az eredeti mindenképp nálam maradhasson. És most épp mindkettő házon kívül van. A gyárit meg nem szeretném kölcsönadni, ha már a kering két másolt... Viszont az egyik példányt remélhetőleg visszakapom mostanában. Tudodmit add majd MissKarrde-nak ha visszakapod az egyik másoltat.Nekem úgy is ráér.És valahogy úgy se lenne rő, megnézni a filmet.Sem időm. Ugyan úgy mint Miss Karrde-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Sem időm. Ugyan úgy mint Miss Karrde-nak. Kölcsönkapott cuccal más a helyzet, azokkal igyekszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Kölcsönkapott cuccal más a helyzet, azokkal igyekszem Biztos ez? Viszont én is lógok neked cd-kel. És nem csak azzzal amin a klipek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Emberek, megvan a program Már a szinkronos rész miatt érdemes lesz elmenni No meg veletek talizni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Viszont én is lógok neked cd-kel. És nem csak azzzal amin a klipek vannak. Rémlik valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Az angyali hangú Zsigmond Tamara! Hú ez több, mint szuper. Moser Károly bírálói végre feltehetik szúrós kérdéseiket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Itt a teljes program. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Jó kis műsornak tűnik... Moser Karcsi és Zsigmond Tamara duettje érdekesnek ígérkezik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Jó kis műsornak tűnik... Moser Karcsi és Zsigmond Tamara duettje érdekesnek ígérkezik! Ja csak ne legyen az mint a mulkorinál mikor Obi hangja jöt volna el. De nem jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Egy újabb jó hír: a klubrendezvény után ismét meg lehet nézni az EPISODE III-at, és külön klassz a dologban, hogy Zsigmond Tamara és Moser Károly is szeretne ott lenni a vetítésen. A jegy ára 500-, Ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Ha szinkronosan, akkor nem nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. (szerkesztve) Nahát ez nagyon érdekes Tibur... A múltkor is elég kevesen nézték meg, most sem hiszem, hogy több ember ülne át rá. Bár a két szinkronszínész jelenléte vonzó hatású lehet. Egyébként ki az, aki biztosan jön? Szerkesztve: 2006. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Én úgy tervezem mint a múltkori volt: klubnapra igen, de a szinkront nagy ívben kikerülném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Majd mondd meg a két színésznek, milyen rossz munkát végeztek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Egyébként ki az a Novák Péter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Majd mondd meg a két színésznek, milyen rossz munkát végeztek. Égne a pofájuk mi, ha mindenki őket szidná? Én ilyesmit mondanék: "Karcsi, te kerüld már el a hetero szinkronszerepeket, ja és Tami...te jó arc vagy!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Majd mondd meg a két színésznek, milyen rossz munkát végeztek. Majd megkérdezem tőlük amit Palpi hangjától: hogy mi a véleményük a szövegről, hallották-e angolul előtte, ilyíesmi. GH anno azt válaszolta h csomó hibát ők már kijavítottak.... úgyhogy hozzáteszem:lehet kezdeni rémámodni h mi volt az eredeti szöveg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Szinkronrendező: Darth Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.