Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ketten azért képviseltük a Sagát... volt egy bájos kiállítás, egy szívmelengető bejelentés (miszerint Ken Ortis vezetésével a klub jelenti él és élni akar) össz fotó hogy legyen amit 20 év múlva kiraknak, hogy "ekkor voltunk 10 évesek" és aki az első klubnapon ott volt, az most akláírhatta a csoportképüket... volt Hoth meg Tatooine torta, azt már nem vártam meg... Ja meg "működő" Master Replica reklám és kipróbálás. 3 torta volt volt még egy halálcsillagos is. :-) Én megvártam ott oltam még egy órát.De nem edtem belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Ken Ortis vezetésével a klub jelenti él és élni akar) össz fotó hogy legyen amit 20 év múlva kiraknak, hogy "ekkor voltunk 10 évesek" és aki az első klubnapon ott volt, az most akláírhatta a csoportképüket 3 kérdésen van: Ki az a Ken Ortis? Mikor már megszüntek minek akarnak még élni? Esetleg nem olvasták fel Steve Sansweet levelét, hogy őket jobban szereti a Lucasfilm. Hogy bizonyítják be, hogy ki volt ez első klubnapon? Talán vezettek névsort? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Ken Ortis alias Gál Sándor sw.hu-n leginkább szerepjátékozós fickó, van szerencsém ismerni (iwiw ismerőseim között is megtalálod), a klub pedig új keretek között fok működni, ha minden igaz. Más vezetés, stb. Nekem abból, amit eddig tudok, az jött le, hogy mások fogják csinálni, ez lesz az egyik lényegi változás. Még alakulgat az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. A másik nagy klub mellett ennek mi értelme van? Bár ha összejönnek bratyiból, azt megértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. A másik nagy klub mellett ennek mi értelme van? Bár ha összejönnek bratyiból, azt megértem. Én sem értem. Volt ez a kétklubbosdi, aztán ez a pecsás lelkesedés hiányéban kifújt. Barta Zoli meg bírja csinálja, marha lelkes, nagyon jó szellemben működiki. Én pecsás klubban csak egyszer voltam, már nagyon régen, akkor még csak egy klub volt. Olyan nagy átláthatatlan, hangulattalan volt. Pl a kvíz is bekiabálásos alalpon ment, vagy aki felmegy a színpadra(most kétféle rémlik, akkor, lehet, hogy kettőn voltam ), akinek nincs erre bátorsága az eleve ki van zárva, mint én akkor. Ez a DP-s klub sokkal családiasabb átláthatóbb. Feelingesebb, amennyire ennyi év távlatából össze tudom hasonlítani. Végre megoldódott volna ez a helyzet, erre nem bírnak magukkal, mert valaki mindenképp klubbozni akar. Ha nem konkurálni akar, és mondjuk egy más szellemiségű, pl szerepjátékos vagy valami baráti szövetkezet, akkor teljesen oké, de ha konkurálni és háborúzni akar, annak semmi értelme. Mintha azon múlna, ki a legnagyobb magyar rajongó, hogy vezeti a legnagyobb klubbot. Vagy aki nincs benne egy ilyen klubvezetésben, az nem űberfasza, hardcore fan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Ez igazi magyar mentalitás. De alkotmányos jog az együlési szabadság is, szóval akár lehet kismilló SW klub is. Úgyis csak a legéletképesebb marad a fókuszban. Ken Ortist ismerem, nagyon jó fej, sok sikert nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Mintha azon múlna, ki a legnagyobb magyar rajongó, hogy vezeti a legnagyobb klubbot. Vagy aki nincs benne egy ilyen klubvezetésben, az nem űberfasza, hardcore fan... Szerintem nem erről van szó, nekem a kettő egy picit más típusúnak tűnik régebbi dolgok mesélése alapján. Én is sok sikert kívánok neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Ken Ortist ismerem, nagyon jó fej, sok sikert nekik. Azért sok hülyeséget beszél néha össze-vissza a prequel-ról. Én ezen a Pecsás klubnapon életemben nem voltam, de már a Duna Plázáson évek óta vendég vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Azért sok hülyeséget beszél néha össze-vissza a prequel-ról.Én ezen a Pecsás klubnapon életemben nem voltam, de már a Duna Plázáson évek óta vendég vagyok. Engem abszolút nem érdekel az a cucc, de most csak azért mert össze-vissza beszél a 'prequelről', nem fogom leszólni. Joga van a véleményéhez, ami korántsem olyan szélsőségesen idióta, mint pl. Quarron-é. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Ha két klub van, akkor jólnevelt SW-rajongó két klubnyi rendezvényre járhat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Mert a sok jólnevelt rajongónak van is ennyi pénze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Vagy akkor válogathat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Vagy akkor válogathat... Én már valsztottam. Ilyen színvonalas műsorokkal és vendégekkel úgyse tudnak előállni. És engem inkább ezek érdekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Én már valsztottam. Ilyen színvonalas műsorokkal és vendégekkel úgyse tudnak előállni. És engem inkább ezek érdekelnek. Engem még ti, fórumozók is érdekeltek, mivel személyesen nem szoktunk sűrűn találkozni. És mivel a többség a DP-t preferálja, ez is fontos szempont, a program mellett. Sőt, az EP3 előtt a program engem nem is érdekelt túlzottan. Olyan infót úgysem tudtak mondani, amit masszív spoileres fórumozóként ne tudtam volna. Most már, a szinkronszínészekkel meg egyebekkel más a helyzet. A mostani volt az első klubnap, amelyen nem kizárólag a társaság és a mozi miatt vettem részt. (A Grúberesen nem tudtam ott lenni.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Na igen, a perszonális benyomásokat jól kihagytam. Anno szisz miatt kezdtem járni a klubnapra, a műsor kevéssé volt fontos. Legalább ennyi haszna volt a lánynak. No de ma már a műsort is átböngészem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Én meg Tibi hatására kezdtem el anno járni, és nem is bántam meg. Valóban remek hangulatú a DP-s "gyűlés", de hát ha amott klubbozni akarnak, hát hajrá. Ha nem hozza a szintet, úgyis megbukik. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Én meg kétszer voltam a PeCsaban, aztán már csak Sci-fi napokra jártam, aztán a DP-ben rendeztek valami éjjféli premiert valamilyen Sztár Vársz című filmnek, meg találkoztam ott valamiféle szágáfórumot látogató emberekkel, aztán azóta inkább oda járok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. találkoztam ott valamiféle szágáfórumot látogató emberekkel Hmmm, furcsa alakok lehetnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hmmm, furcsa alakok lehetnek... Kár hogy nem voltál ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Kár hogy nem voltál ott. Sajnos így alakult. Na, majd legközelebb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Na, majd legközelebb... Igen! pl. nov 18.-án! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Engem még ti, fórumozók is érdekeltek, mivel személyesen nem szoktunk sűrűn találkozni. Bizony-bizony, nyomós szempont Én azért (is) mentem először ilyesmi talikra, hogy SW szerető emberkékkel találkozzam. Most meg már vannak konkrét személyek is Akiket sikerült megismernem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Ha két klub van, akkor jólnevelt SW-rajongó két klubnyi rendezvényre járhat Szerintem inkább legyen egy erősebb klubb, mint két gynegébb, de mivel úgyse vannak meg jól egymással, ezért úgye változik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Én már valsztottam. Ilyen színvonalas műsorokkal és vendégekkel úgyse tudnak előállni. És engem inkább ezek érdekelnek. Én is ezek okok miatt választottam ezt. Nov.18.? akkor lesz a következő, nem is tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Nov.18.? akkor lesz a következő, nem is tudtam. Nem akkor lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Donát, a következő klubnap tudtommal a névnapodon lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 12. Hm... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Donát, a következő klubnap tudtommal a névnapodon lesz Az mikor is lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 13. Az mikor is lesz? február 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Ki fog jönni klubnapra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.