Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
precízen alámondásosan leszinkronizált doksi film volt, amit végül a tv nem adott le(mondom azoknak akik nem voltak ott). Időkód volt a jobbfelső sarokban, szóval elég érdekes sztori lehet , hogy szerezték meg.

A címe "Rejtély és varázslat". Nem annyira érdekes a megszerzés története - az Intercom, amikor már biztossá vált, hogy nem adja le a tv-ben, odaadta vhs-en a kópiát a(z akkori) klubvezetőnek. Tőle én is megszereztem, bedigiztem, most meg leadták, ennyi.

Tényleg nagyon jó volt!

Hozzászólás ideje:
A címe "Rejtély és varázslat". Nem annyira érdekes a megszerzés története - az Intercom, amikor már biztossá vált, hogy nem adja le a tv-ben, odaadta vhs-en a kópiát a(z akkori) klubvezetőnek. Tőle én is megszereztem, bedigiztem, most meg leadták, ennyi.

Tényleg nagyon jó volt!

Hmm, nem tudnád megosztani velünk?

Hozzászólás ideje:

Ezt sajnos nem, Intercom tulajdon, akárcsak a klubnapokon kamerázott dolgok (pl. Grúber Hugó, Zsigmond Tamara, Mózer Károly a Duna Plázában).

Az angol vagy a német változatot viszont szívesen. Sajnos nagyon nagy fájl, lehetetlen feltölteni, de a legközelebbi klubnapra elvihetem.

Hozzászólás ideje:
Ezt sajnos nem, Intercom tulajdon, akárcsak a klubnapokon kamerázott dolgok (pl. Grúber Hugó, Zsigmond Tamara, Mózer Károly a Duna Plázában).

Az angol vagy a német változatot viszont szívesen. Sajnos nagyon nagy fájl, lehetetlen feltölteni, de a legközelebbi klubnapra elvihetem.

Az angol változat érdekelne majd, amúgy se vagyok vevő az alámondásra.

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
színpadi előadást kavarnak össze Füle Zolival, mint Dooku gróffal.

Jajjjj 'i have a bad feeling about this" Füle Zolinak nem kellene annyira eröltetnie magát. Annyira nem jó ám, mint ahogy gondolja. Egyébként valami extra várható? Erről nem beszélt?

Hozzászólás ideje:

Két nagyobb dologra emlékszem.

1: Ez a kis színpadi ökörködés. Zsigmond Tamara, mint Padmé. Moser, mint Anakin. Füle pedig Dooku. Azt mondta erről, hogy humoros sztori, hogy állt át Dooku a sötét oldalra. Külön érdekesség ugye, hogy két főszereplő a "saját" hangján szólal meg.

2: Egy nagyobb lélegzetű dokumentumfilmet készít Barta Zoli az sw 30 évéről. Ennek külön érdekességé, hogy a narrátor Zsigmond Tamara és Moser Károly lesz. Jobb, mintha ő mondaná. Hogy ebbe mi lesz nem tudjuk. Nem biztos, hogy sok újdonság, de reméljük a legjobbakat.

3szor egy órára van ígérve a műsor, a maradék egy óra biztos elmegy a kütyüvásárlásra, és egyéb kisebb lélegzetű visszaemlékezésekre.

Szerintem jó lesz!

Hozzászólás ideje:
Jajjjj 'i have a bad feeling about this" Füle Zolinak nem kellene annyira eröltetnie magát. Annyira nem jó ám, mint ahogy gondolja. Egyébként valami extra várható? Erről nem beszélt?

Én sem tudom mit keres a Star Wars környékén Füle Zoli.Pár alapvető dolgot nem tud róla pl.Néha olyat kérdez Bartha Zolitól, hogy azt hiszem viccel.Tényleg hogy került ő ide?A fix.tv-n volt ő müsorvezető ha jól tudom.

Hozzászólás ideje:
2: Egy nagyobb lélegzetű dokumentumfilmet készít Barta Zoli az sw 30 évéről. Ennek külön érdekességé, hogy a narrátor Zsigmond Tamara és Moser Károly lesz.

Fene, ezt kihagytam, pedig msn-en említettem :peace:

Hozzászólás ideje:
Én azért annak örülök, hogy legalább miatta havonta egyszer szerepelhet SW a tv-ben, mégha az ilyen félreeső fix.tv is.

És még nem felejtettem le, hogy a héten is lesz SW a fixen :peace:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Amit Grúbernek írt az nagyon jó volt.

Moseréké kicsit gyengébb szerintem.

Nekem a régi felvételből a bejátszás is tetszett mikor ökörködtek a Novákkal.

Szerintem jó lesz, de ha nem akkor is kuriózum az ilyesmi.

Hozzászólás ideje:
Szerintem jó lesz, de ha nem akkor is kuriózum az ilyesmi.

Hát igen, hol tudják azt elérni, hogy a szereplők egy klubnapon a "saját" hangjukon szólaljanak meg? Ne adj isten, játszák is el?

Hozzászólás ideje:

Remek hír :P Szerintem az előadás egy jó poén lesz, meg aztán tényleg nem sok helyen van, hogy a hangok így játszanának a rajongóknak :P

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hátha jobban elengedik a hangjukat mivel szinkronrendező nemigen lesz a közelben. :cool:

Hozzászólás ideje:
:cool:

Amúgy ezek hivatás szerint színészek, nem?

Elvileg igen, de papírjuk nincs róla.

Egyiket sem vették fel a színművészetire.

Zsigmond Tamara többször próbálkozott, Moser egyszer ha jól emlékszem.

Meivel már előtte is szinkronizáltak - Tamara gyerekkorától - megragadtak a szakmában.

Tudtommal nem szoktak jászani semmilyen kis színházcskákban sem, úgyhogy nekik a szinkronizálás a kenyérkereset. Moser a Roxy rádión még ilyen állandó reklámmondó hang azt hiszem.

Hozzászólás ideje:

Egy kissé kiakadtam ma, amikor megnéztem a jegyárakat.

Év elején voltam fent pesten, retúr jegy: 1432 Ft. Most nézem, hogy ugynaz a jegy ha ma mennék 2100 Ft!!! Három és fél hónap alatt sikerült elérni ekkora emelést. Ráadásul ez csak zuglóig szól. Ha nyugati, akkor 2400. :) Döbbenetes! Ráadásul látom, hogy a belépő is drágább lett egy százassal. Tehát felutazni, és belépőt venni maga 3000 Ft, és ebben még nincs benne az egyéb közlekedés. A többiről nem is beszélve. Lehet, hogy én vagyok zsugori, de ez rohadt sok! 4-5 ezer forint alatt nem úsznám meg... Nagyon elgondolkoztam, hogy kell-e nekem klubnapolni?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.