Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
majd belemártogatjuk valami sósavas izébe :clap: :clap:

Hát attól tutira feloldódnék. :lol:

Szerintem maradjon a társaság meg talán egy kis pia. :lol::yeah:

Hozzászólás ideje:
:yeah: Persze te vetted rá az erővel Atlaszt, hogy álljon fel fotózni. Tudom én.  :clap:

Simán. Az erő velem volt.

Majd bele teszlek a képbe photoshoppal. :clap: Ne érezd magad úgy mintha kimarattál volna valami jóból. :lol:

Edit: És Atlas köszönnyük a képeket. :lol:

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:

Oldi felvetésére.

A klubnapon majdnem kiakasztott Bartha dzsedájozása, meg a többi angolul mondott maszlag. Képmutatásból is ízelítőt kaptunk, amikor nem győzte szinkronosok f*szát sz*pni, hogy mekkora istenek, meg mi lenne a munkájuk nélkül velünk. Na persze a ROTS premieres klubnapon meg lesajnálta azokat, aki szinkronosan nézték meg a filmet, és azt ajánlotta, hogy nézzék meg angolul is, úgy az igazi (az utóbbi megállapításával egyetértek). Benne van Knight premier videójában, utána lehet nézni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem volt vészes. Ami az Ep3 szinkron anyázását illeti, azzal egyetértek, a dzsedájozást megszoktam, a színészek méltatása pedig teljesen érthető. Végtére is nem rajtuk múlt...

Hozzászólás ideje:

A szövegírókon, a különleges jogosítványokon, meg azon a bal.... szóval balhorgon aki kiválogatta a sznészeket (Grivitől falmászási rohamot kapok). Kivéve talán Sidious hangját mert az nagyon túl volt játszva. (Ő az akitől a falról átmászok a plafonra)

Hozzászólás ideje:

Bartha sose mondta előttük hogy milyen jók az SW filmek szinkronjai, csak általánosan hogy az ország büszke lehet a szinkronokra.Én is ugyanezen az állásponton vagyok, tehát hogy hihetetlenül jó szinkronjaink vannak, de mondjuk a harmadik részé eléggé gyengén sikerült.

Hozzászólás ideje:

Nekem sem tetszett ez a kétszínűség, hogy premieren leszarozzuk a szinkront, múltkor meg ők a világ legjobbjai. Ez kicsit álszent.

Vagy vissza kellett volna fognia magát a premieren, hogy ne legyen olyan lesajnáló, vagy most nem kellett volna ekkora túlzásokba esni. Mert az természetes, ha itt vannak nem szarozzuk le.

Plokkal erről pont beszélgettünk hazafelé. A Kőszegi beszélgetés elején gyakorlatilag elmondta, milyen szarok a körülmények, milyen szar az egész mostani szinkron.

Kőszegi ki is emelte, hogy a 90 éves elejéig volt jó a szakma. Erre ahogy haladunk a beszélgetésben Bartha Zoli azt mondja, hogy a 90 elején azt hitte vége a jó régiszinkronélményeknek, és hogy csak most találnak vissza a 70-es 80-as évek színvonalára.

Ellentmond a színlsznek az meg bólogat zavartan. Ezért kár idehívni, hogy a saját mondókáját elmondhassa. Nekem egyébként úgy tűnt, hogy Bartha jobban kecveli a helyszínelők miatt, mint Windu miatt, (hisz tudjuk mi az sw szinkronokról a véleménye) ez lehet, hogy igaz a másik két művészre is.

Dzsedájozástól rosszul vagyok én is, nem értem, hogy ha ő szokta használni, miért kell másokra ráerőltetni. Otthon használja ahogy akarja, de ilyenkor igazán megerőltethetné magát és a meghonosodott formáját mondhatná, nemm kell itt lázadozni. Sok kissrác lehet, hogy azt sem érti miről beszél.

SimonZ-vel beszéltük is, hogy rengeteg fiatal 10 év alatti gyerek volt. Ez nagy öröm és meglepetés.

Hozzászólás ideje:

Hát abból amit a Helyszínelőkről mondott hogy mind3-an benne szinkróznak tényleg hasonló jött le hogy azt jobban bírja.

Meg ott volt még Tamarának az a Helyszínelős mondata a darabban.

Mintha Bartha ránk akarta volna erőltetni azt a sorit. Nem lett volna annyira szükségszerű azt annyira felhozogatni mert aki nézi az tudja hogy közük van hozzá aki nem nézi az meg biztos nem fogja magát rávetni attól hogy ő szóba hozza.

Barthának egy másik nagy kedvence meg "Az utolsó cserkész" lehet mert a "Fej vagy gyomor?" is benne volt a szövegben.

Dooku nem Joe Hallenbeck hogy behúzzon egyet-kettőt Anakinnek tiltott szerencsejáték miatt. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Én úgy vagyok ezzel a szinkronnal, hogy inkább az mint olvasni a szöveget és nem látni a képet. Annyira nem oszt nem szorozz az egész. Van amikor jobban jönnek ki a magyar nyelv honosításai tekintve, hogy szabadabban lehet használni mint a kötött angol nyelvi formulát.

Mindazonáltal ha távol keleti filmről van szó akkor csakis eredeti hang :D Főleg a japán. Fantasztikus annak a nyelvnek a hangsúlyozása :D

Hozzászólás ideje:
Főleg a japán. Fantasztikus annak a nyelvnek a hangsúlyozása :D

Akkor Neked ínyenc falat lehet az EP1 japán nyelvezetű trailere. :D

Hozzászólás ideje:

Ma délben a viva tv-n kezdődő Premier pláne című mozis műsorban (az ígéretek szerint) le fog menni a klubnapon készített tudósítás.

19-kor ismétlik, és szombaton 10kor.

Hozzászólás ideje:

Valaki vegyefel és digizze be.És majd rakja fel valahova :) ... Légyszi légyszi. nekem nincs VIVám. :):)

Hozzászólás ideje:

Egy háttérben levő érdekesség: a Premier Pláne szerint Mózer Károly nem más mint Barta Zoltán. :)

Hozzászólás ideje:
Egy háttérben levő érdekesség: a Premier Pláne szerint Mózer Károly nem más mint Barta Zoltán. :)

Láttam!

SimonZ és jómagam belelógtunk a képbe! :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Első klubnapom egyik fénypontja :roll:

Szerkesztve: - Rog

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
A Celebrationról lesz szó nagyrészt. Többet még én sem tudok.

Nem az első három részről? :D A múltkor még ezt harangozták be! De sebaj, majd elmegyünk sörözni a műsor helyett. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
A Celebrationról lesz szó nagyrészt.

Ha arról lesz szó akkor mi leszünk az előadók. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.