Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Üdv! Ma láttam a 2012 című filmet HD-ben. Nos elég sok negatív kritikát hallottam illetve olvastam a filmről, de mégis pozitívan csalódtam. Marha látványos volt és a végén még izgulni is sikerült. Ha őszintén belegondolunk... egy ilyen banális baromságból, miszerint 2012-ben vége a világnak... ugyan milyen komolyabb történetet lehetett volna kihozni? Szóval sokkal jobb lett, mint amit vártam tőle. Nem az a "hú ezt tuti megnézem vagy 1000x" kategória, de egynél többször meg fogom nézni az biztos. Szerintem jó volt a rendezés is, de ez az én személyes véleményem. Ami viszont nagyon tetszett, hogy ahogy láttam itt-ott maga Emmerich sem vette vér komolyan a filmet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Nekem is tetszett a 2012, mert én sem a logikát meg a valósághű megoldásokat vártam. Igaz, hogy volt ott minden, talán túlzások is sok tekintetben, de én izgultam közben és ez a lényeg egy ilyen filmnél. Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Egy kis tengerparti amateour rádióállomásunk a következő morseüzenetet fogta a tschendesozeanon túlról: CQD! CQD! TITANIC! CQD! Az első öt blokk víz alatt... Nem tudjuk megállítani a további vízbetörést! Háromméteres kék színű lények felnyitották a hajó oldalát, mintegy kilencven méter hosszan! Pozíciónk: NEM KANSAS! S.O.S! S.O.S! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósítás Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Egy kis tengerparti amateour rádióállomásunk a következő morseüzenetet fogta a tschendesozeanon túlról: CQD! CQD! TITANIC! CQD! Az első öt blokk víz alatt... Nem tudjuk megállítani a további vízbetörést! Háromméteres kék színű lények felnyitották a hajó oldalát, mintegy kilencven méter hosszan! Pozíciónk: NEM KANSAS! S.O.S! S.O.S! Ez nagyon nagy.Már vagy 10 perce ezen röhögök. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósításNo ebben mi volt a mondanivaló?Srác idegei kikészültek. Ennyi. A csaj meg csak önmagával foglalkozott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Sherlock Holmes: baromi jó film. A trailerek után másra számítottam, de így is nagyon tetszett. Robert Downey Jr. és Jude Law remek párost alkotnak, és bár kicsit újraértelmezték a két figurát, kétség kívül megtartották az eredeti jellemvonásokat is. Sok poén, jó kis akciók és nagyon pöpec zene. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. (szerkesztve) Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan Amúgy a Sherlock Holmes-t én is megnéztem, nagyon jó kis film, esélyes, hogy majd nemsokára újra nézem Szerkesztve: 2010. Január 25. - Darth_Phobos Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Phobos, Dzséjt... örülök, hogy tetszett a Holmes. Már az első trailer után tudtam, hogy meg fog venni kilóra ez a film, így is történt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ma meglesem kecskestírelőék kalandjait. A Déjbrékerék-Harry Brown-Eli könyvecskéje trió után jó lesz egy kis agyatlankodás. Holnap meg talán előveszem Viggo bá' újabb kószálását. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósítás Egek, de rég láttam már ezt a filmet, ez egy jó sztori volt belőle Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan Bizony Ma meglesem kecskestírelőék kalandjait. A Déjbrékerék-Harry Brown-Eli könyvecskéje trió után jó lesz egy kis agyatlankodás. Holnap meg talán előveszem Viggo bá' újabb kószálását. Nekem is elő van készítve pár darab ezekből Remélem, a héten meg is nézem őket. Holmeshez nekem kéne magyar felirat, de még nem láttam, hogy volna. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Coco ante Chanel Jó film! Másodunokatesómtól kaptam, felirattal. Belenéztem, mert a másik két film amit vele együtt kaptam, nem indult el. No, végignéztem Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Új avatár poszterek: Itt pedig Zuko: http://filmbuzi.hu/files/2010/lastair-2.jpg Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Holmeshez nekem kéne magyar felirat, de még nem láttam, hogy volna.Van hozzá vagy öt napja. Ma este meg is nézem a filmet. Szerkesztve: 2010. Január 26. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ma leelőzheti az Avtar a Ttianicot Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ma leelőzheti az Avtar a Ttianicot Akkor gondolom már behűtötted a söröcskét meg a pezsgőt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Akkor gondolom már behűtötted a söröcskét meg a pezsgőt Bizony, már csak az adatra várok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerintem már lelelőzte.Két napja 6 millió dollár volt a különbség.Ez meg annyira elenyésző, hogy már simán bejöhetett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. És megvan!Bizony! Hihetetlen mit termel az USA -n kívül. Tényleg megemelem a kalapom, mert alig pár hónapja még azt se tudta az emberek 70%-a, hogy készül egy Avatar című film, most meg tessék.... Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz. Az Avatar egy szép film. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Van hozzá vagy öt napja. Ma este meg is nézem a filmet.Helyesbítek. Az a felirat ultragagyi. Vagy fordítógép vagy egy hiányos magyar tudással ellátott egyén műve. Majd megnézem a filmet ha lesz normális. Csak előteremt valaki egyet ahhoz a DVDRip minőségű verzióhoz amihez amaz való. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Bizony! Hihetetlen mit termel az USA -n kívül. Tényleg megemelem a kalapom, mert alig pár hónapja még azt se tudta az emberek 70%-a, hogy készül egy Avatar című film, most meg tessék.... Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz. Az Avatar egy szép film. Meghajlás! Hatalmas gratula, és előre, ameddig lehet! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Lucas most füttyentette el magát: Hú. ba'meg! Lehet, hogy most dobta ki a tv sorozat forgatókönyveit és fűzi az űres gépírópapírokat a gépébe: STAR WARS 3D New Trilogy Szép volt Cameron Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) A durva az, hogy nem lanyhul az érdeklődés iránta sőt fokozódik.Cameron meg minden tiszteletet megérdemel. Szerkesztve: 2010. Január 26. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. A durva az, hogy nem lanyhul az érdeklődés iránta sőt fokozódik.Cameron meg minden tiszteletet megérdemel.Ez nekem rossz hír, mert később jön a DVD. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. A durva az, hogy nem lanyhul az érdeklődés iránta sőt fokozódik.Cameron meg minden tiszteletet megérdemel.Olyan mint a többi nagy mester. Tudja mi kell az embereknek. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon Szerkesztve: 2010. Január 26. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon Még szerencse, hogy nem lett sz*r mint az AvP igaz? Egyébként lassan keresni kell egy másik filmet amit majd isteníthetsz. Szerkesztve: 2010. Január 26. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ott lesz neki a Predators Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.