Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tegnap nézte valaki rajtam kívül Ivan Drago-Rocky Balboa meccset? A Viasat elkezdte megint ledarálni a Rocky szériát, jó későn, a franc esen beléjük De valami piszkosul hatalmas amit ezek ketten, Lundgren és Stallone alkotnak ebben a filmben. Meg persze a nyíltan rejtett mondanivaló az amerikai-orosz kapcsolatokról, akárcsak a Rambo háromban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tegnap nézte valaki rajtam kívül Ivan Drago-Rocky Balboa meccset? A Viasat elkezdte megint ledarálni a Rocky szériát, jó későn, a franc esen beléjük De valami piszkosul hatalmas amit ezek ketten, Lundgren és Stallone alkotnak ebben a filmben. Meg persze a nyíltan rejtett mondanivaló az amerikai-orosz kapcsolatokról, akárcsak a Rambo háromban Sajnos én elaludtam rajta. Persze ez nem a film hibája. Jó volt őket ilyen fiatalon látni. Lundgren asszem ebben a filmben tűnt fel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Lundgren asszem ebben a filmben tűnt fel. Előtte a Halálvágta Bond-filmbe is bekerült egy kisebb szerep erejéig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Előtte a Halálvágta Bond-filmbe is bekerült egy kisebb szerep erejéig. Úgy értettem, hogy innentől lett felkapott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Azért elég idegesítő, hogy tíz percenként reklámokkal szakították meg a filmet. Már én is nagyon azon a határon voltam, hogy kikapcsolom az egészet. De jó volt a múltkoriban Mr. T. is látni Nomeg Hulk Hogant. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Úgy értettem, hogy innentől lett felkapott. Pont erre a reakcióra számítottami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Azért elég idegesítő, hogy tíz percenként reklámokkal szakították meg a filmet. Már én is nagyon azon a határon voltam, hogy kikapcsolom az egészet. De jó volt a múltkoriban Mr. T. is látni Nomeg Hulk Hogant. Kereskedelmi TV -ben nem lehet normálisan filmet nézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Ma megnéztem az idei év legjobb filmjét az Inception mellett: Így neveld a Sárkányodat 10/10 Dettó. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó. Még így vén f*sz fejjel is lehet élvezni a meséket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. vén f*sz fejjel No lehet, hogy én is meglesem. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. No lehet, hogy én is meglesem. Érdemes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Érdemes. Remélem jobb mint a Scott Pilgrim. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. "-Na és legalább megtaláltátok a fészkét? -A fészkes fenét." Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tök jó, hogy ennyire jó film ez a sárkányos, mert megvettem karácsonyra DVD-n. Moziba nem jutottunk el rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tök jó, hogy ennyire jó film ez a sárkányos, mert megvettem karácsonyra DVD-n. Moziba nem jutottunk el rá. Na akkor ez zsákbamacska volt ami úgy néz ki, hogy bejön. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Na akkor ez zsákbamacska volt ami úgy néz ki, hogy bejön. Pozitív véleményeket hallottam róla, de főleg gyerekektől a tágabb családban. Az viszont valóban kellemes meglepetés, hogy filmeket gyakran néző felnőtteknek is így bejön. Én is nagy rajzfilm rajongó vagyok, így mindig örülök, ha láthatok egy-egy újabb figyelemre méltó darabot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hát igen, lazán megcsinálta. Nagyon beleélte magát Ripley 8-ba Bár a teljes sztori szerint rengetegszer elrontották, és Ron Pearlman mosolya miatt majdnem újra is kellett venni. Végül sikerült úgy megvágni, hogy Johner épp csak elkezd vigyorogni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tegnap nézte valaki rajtam kívül Ivan Drago-Rocky Balboa meccset? A Viasat elkezdte megint ledarálni a Rocky szériát, jó későn, a franc esen beléjük De valami piszkosul hatalmas amit ezek ketten, Lundgren és Stallone alkotnak ebben a filmben. Meg persze a nyíltan rejtett mondanivaló az amerikai-orosz kapcsolatokról, akárcsak a Rambo háromban Éjfél fele kapcsolgatva a tv-t megtaláltam én is pont az edzésük ment. Hatalmas nyolcvanas évekbeli feeling a zenével együtt. Épp kezdődött volna a meccs mikor reklám jött. Na akkor kikapcsoltam a tv-t. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megnéztem a GRU című animációs filmet. Nagyon tetszett!!! Van benne egy főgonosz, egy fiatal matematikus zseni, Vektor néven... Nem tudom miért, de én folyton az itteni fórum zsenijére gondoltam, mikor mutatták Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. "Talia al Ghul lesz a központi női karakter, a Denevérember fő ellenfele pedig Hugo Strange lesz. Black Mask (Tom Hardy) veszi át Gotham alvilága felett az uralmat. Killer Croc is szerepelni fog. " Vajon igaz ez? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. (szerkesztve) "Talia al Ghul lesz a központi női karakter, a Denevérember fő ellenfele pedig Hugo Strange lesz. Black Mask (Tom Hardy) veszi át Gotham alvilága felett az uralmat. Killer Croc is szerepelni fog. " Vajon igaz ez? Szerintem ez a Arkhan City(az új Batmen játék) sztorija akar lenni, hisz ott lesz Hugo barátunk a főgonosz. Bár ki tudja mit találnak majd ki Szerkesztve: 2010. December 20. - Nabopolasszar Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. "Talia al Ghul lesz a központi női karakter, a Denevérember fő ellenfele pedig Hugo Strange lesz. Black Mask (Tom Hardy) veszi át Gotham alvilága felett az uralmat. Killer Croc is szerepelni fog. " Vajon igaz ez? Szerintem lehetséges, mert azt hallottam, hogy a WB-osok leszedették a hírt az oldalról, ahol írták. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Én is megtekintettem az Így neveld a sárkányod-at és piszkosul bejött. Nálam ilyen egy tökéletes film, egy másodperc erejéig sem unatkoztam, csak ajánlani tudom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. http://www.youtube.com/watch?v=qRUx88vRjIk Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hát ez a Hanna érdekes lesz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Piszok jó film ez a Black Swan, ha Nataliet nem jutalmazza meg emiatt az akadémia, hát akkor rosszban leszünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Én is megnézem ezt a sárkányost. Rettegjetek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Piszok jó film ez a Black Swan, ha Nataliet nem jutalmazza meg emiatt az akadémia, hát akkor rosszban leszünk. Nagyon szeretném már én is látni, de lehet, hogy ezt a filmet inkább meghagyom mozis nézésre A sárkányost valószínűleg én is megnézem valamikor. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Nagyon szeretném már én is látni, de lehet, hogy ezt a filmet inkább meghagyom mozis nézésre Hmm, végül is megérdemli. Már ha egyáltalán bemutatják itthon, én még nem hallottam felőle. Ja én is meglestem a Secret in their eyest. Valóban profi egy film, valami megfogott benne. Talán a spanyol teszi, más nyelven feleennyire se jönne át a feeling szerintem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.