Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, szinkronosan, szerintem jó volt, különösen DiCaprio szokásos szinkronhangját kedvelem nagyon (Hevér Gábor). De megvan angolul is a gépemen, hamarosan megnézem úgy is. Amúgy az eredeti hangok biztos jobbak, de maga a magyar szöveg néhol eszméletlenül jó. :D

Hozzászólás ideje:

Sinister

Ez egy misztikus-horror film Ethan Hawke-kal a főszerepben. Egy barátom ajánlotta hogy milyen jó. Hát tényleg az volt és baromi félelmetes. Persze innen-onnan van összeszedve(pl Paranormal Activity) de valahogy a klisék ellenére jól működik. Kellően félelmetes ahhoz hogy így péntek este a frászt hoza az emberre és bár én az eleje tájékán kitaláltam a megoldást( bár ugyanakkor nem hittem benne hogy ez lesz az), nem biztos hogy más is ki fogja. Érdemes vele egy próbát tenni, főleg akinek tetszett a Paranormal Activity, bár itt nem bekamerázott házban laknak történetünk szereplői..

Hozzászólás ideje:

Django szinkron: ez esetben én is a szinkron mellett tenném le a voksomat. Moziban ugye óhatatlanul azzal láttam, de nemrég megnéztem angolul is, és bár hangok terén például Waltz jobb eredeti nyelven (a német akcentus, ugye, meg a csávó lényegében utánozhatatlan, legyen bármilyen jó a szinkronszínész), de a szöveg jobb magyarul. Pontosan azért, amiért a magyar nyelv szebb az angolnál: sokkal változatosabb, választékosabb, így nem bántja az ember fülét az ismétlődés. Ez különösen a káromkodásoknál ütközik ki, de "szerencsére" nálunk a négerre sem egyetlen szó van. No meg, nem tudom ki adta Samuel L. Jacksonnak Revicky-t magyar hangnak, de zseni volt!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Pildi, Django

Spoileres tartalom megtekintése

Ha már Abrams.

Sky, szerintem nyugodtan vágj bele minimum a Super 8-ba és a Star Trekbe. Az utóbbi években nagyon ritkán nézek meg egy filmet még egyszer, de ezen két filmjét újráztam (sőt, a ST-t többször is), és valószínűleg be fogom még "rakni" a lejátszóba őket. A Super 8 itt van a gépemen HD-ben, a ST is lesz valamikor, ha végre rászánom magam külső vinyó vásárlására.

Abramsnak sűrű lesz a programja a következő években. De jöhet az ST 3 is, ha lesz :)

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 26. - 9:20, Bomarr írta:

Jake: De a cikk szerint az új Trekben már csak producerként venne részt. Majd háromszor kimegy a forgatásra felmarkol pár milliót azt csókolom :P

Ja, anno a Star Trek - Into Darkness-nél is csak producerként kezdte. A Star Wars ep7 meg ugye nagy kihívás neki, ezért nem meri vállalni. Könnyen befolyásolható ez az Abrams gyerek, minden rosszba bele tudják ráncigálni. :lol:

De az azért szép, hogy ő a legelső ember, aki a két "konkurencia" új generációs filmjeit rendezi. Ez legalább égre összehozza a két franchise rajongóit, és együtt fújhatnak rá. Na most jött el az ideje a Fanboys 2-nek! :D

Bárcsak a Stargate is kapna egy rebootot, egy nagy látványos mozifilm alakjában.. Megérdemelné az a frencsájz is... :hmm:

Talán majd egyszer... J.J. Abrams-el :D

Aztán jöhet J.J-vel egye látványos AVP film reboot is. :D (de megelégednék, ha összeütne egy tisztességes Alien5-t, xenokkal meg miegymás)

:P

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 26. - 11:36, JakeSully írta:

Bárcsak a Stargate is kapna egy rebootot, egy nagy látványos mozifilm alakjában.

Most vedd úgy, hogy virtuálisan kaptál tőlem egy rohadt nagy pofont, amiért ilyen csúnyákat mondasz. :bumm:

A rebootnál már csak a remake a gusztustalanabb dolog.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 26. - 11:36, JakeSully írta:

Bárcsak a Stargate is kapna egy rebootot, egy nagy látványos mozifilm alakjában.. Megérdemelné az a frencsájz is... :hmm:

Talán majd egyszer... J.J. Abrams-el :D

Aztán jöhet J.J-vel egye látványos AVP film reboot is. :D (de megelégednék, ha összeütne egy tisztességes Alien5-t, xenokkal meg miegymás)

:P

Nem hiszem hogy ez kéne. A '94-es Stargate Kurt Russellel nagyon jó kezdet, nem hinném hogy meg kéne bolygatni.

Last Stand: Erőnek erejével: Huhh hát kezdésnek nem volt rossz, de annyira jó sem. Először is furcsa volt Arnie szinkron hangja, nem értem miért nem lehetett a szokásos? Na mind1. Eleje jó volt, vicces, közepe uncsi kis akcióval és üldözéssel fűszerezve, de a végére úgy érzem beért a film. Ha az egész olyan lett volna mint az utolsó fél óra akkor azt mondom ezt pöpec. :DVoltak itt poénok, egysorosok, lövöldözés elég nagy mennyiségben, de még elbírt volna egy kicsit a film. Persze kisváros, öregedő Schwarzi, langyi élet, amit felkavarnak a csúnya terrorista bácsik. :) Johnny Knoxvilletől féltem a legjobban, hogy elcseszi a filmet, erre ő volt szinte benne a legjobb. :D Mind1, Arnies back és remélhetőleg innen csak jobbakat csinál majd. A Sly-al való közös filmjére vagyok a legkíváncsibb. :) Nekem ez így 7/10, a végén jól szórakoztam, de ebben lehetett volna több is. :)

UI: na jó így hogy ráaludtam egyet, lehet kicsit elfogult voltam. :D De megnézem majd még1x és akkor tudok rendes véleményt mondani. :)

MV5BODc4NjI0OTYwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTYwODQ3OA@@._V1._SY317_.jpg

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 27. - 13:25, Nute Gunray írta:

Hát, nekem egyik sem tetszett, talán még a Kapcsolatfelvétel volt érdekesebb, de abban is eléggé csalódtam.

Mindjárt másképp hangzik. :):peace:

Hozzászólás ideje:

A Motion Picture (1.), a The Final Frontier (5.) és a Generations (7.) kivételével mindegyik. Az első film iszonyú unalmas, az ötödik konkrétan sz*r, a hetedik legnagyobb baja pedig az, hogy olyan, mintha a TNG sorozat sorozatzáró epizódja lenne, egy duplarész, amit egybe vágtak.

Spoileres tartalom megtekintése

Amik nagyon tetszenek, nagyon jó filmeknek tartok és szerintem nem Trek rajongóknak is érdemes megnéznie, az a The Undiscovered Country (6.), a First Contact (8.) és a Star Trek (11.). A hatodiknak remek a sztorija és még klasszikus Trek, a TOS éra végéről, nagyon jó zenével, hangulattal és rengeteg humorral (egy két poén a 11. filmből innen származik), és példaértékű, hogy hogyan kell egy ilyen csapatnak búcsúfilmet csinálni (a Nemesis meg a hogyan nem szabad búcsúfilmet csinálni példája). A nyolcadik a TNG csapattal készült, de nem klasszikus TNG, remek sci-fi akció némi thriller beütéssel és a Trek legjobb ellenségével, a borggal. A 11. meg nos, az meg remek újraindítása a szériának, hozza a TOS minden erényét (kaland, szerethető karakterek), de mindezt mai felfogásban, azaz látványos és akciódús, mindezt úgy, hogy a nem rajongók is értsék minimális műveltség után (tudd, hogy mi az a romulan, a vulcan, az Enterprise és ki Kirk és Spock -> no, ezeket pont fel lehet csipegetni az említett két előzményfilmből, esetleg még érdemes megnézni a Nemesist, az ugyanis a romulanokról szól és pár évvel játszódik a Star Trek eseményeit elindító történések előtt).

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 28. - 16:43, JakeSully írta:

Die hard 5 új kép háttérben a Parlmanettel

Pestiek! Tényleg ilyen durva a budai rakpart, mint a háttérben? :hehe: :hehe:

Brutális hogy mire képes már a cgi. A parlament az úttal és a kocsival tényleg így néz ki ebből a szögből, de a háttér még Moszkvának is durva. Lehet hogy csak én vagyok így de én bánom hogy itt forgatták. Az ilyen jelenetek az élményfaktort csökkenteni fogják nálam. Magyarán nem kellett volna beletenni a cgi-hátteret szerintem.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 28. - 18:18, Frenkie írta:

Brutális hogy mire képes már a cgi. A parlament az úttal és a kocsival tényleg így néz ki ebből a szögből, de a háttér még Moszkvának is durva. Lehet hogy csak én vagyok így de én bánom hogy itt forgatták. Az ilyen jelenetek az élményfaktort csökkenteni fogják nálam. Magyarán nem kellett volna beletenni a cgi-hátteret szerintem.

Hát igen, mi magyarok baromira furcsa szemmel fogjuk nézni a filmet. Tudjuk, hogy az ott nem Moszkva, ugyanakkor azt is tudjuk, hogy igencsak kicicomázták Budapestet. De szerintem az amcsik rengetegszer lehetnek így ezzel. Ugye ott nagyon sokszor nem azon a helyen forgatnak, ahol a film játszódik, és például egy New Yorki lehet felismeri azokat az utcákat X filmben, amiket washingtoni utcának akarnak eladni neki.

Egy hasonló eset: nézem a Hawaii Five 0-t, és - címéből adódóan - ez Hawaii-n játszódik. Ott is forgatják, legalábbis tetemes része ott lett leforgatva. Van egy hely azon a szigeten, amely nagyon jellegzetes és mivel a Jurassic Parkban ott rohantak Granték a gallimimusok elől, igen belém égett. Minden filmben felismerem, ami ott játszódik (van egy hasonló szikla a második részben, azt is állandóan felismerem más filmekben). Ez a szép tisztás már szerepelt a sorozatban is, akkor természetesen mint Hawaii része, de az egyik epizódban a szereplők elugrottak Észak-Koreába. Mondanom sem kell, az ott játszódó jelenetekben is feltűnt ez a hely, és máris ugrott az észak-koreai hangulat (amit amúgy szokásosan azzal akartak prezentálni, hogy mattabb színekkel dolgoztak... nem tudom, Hollywoodban miért hiszik azt, hogy más országokban mások a színek? :D).

2013. 01. 28. - 18:18, Frenkie írta:

A Die Hard is átment sci-fibe (Megacity 1) Ezt most komolyan az oroszokkal is meg akarják etetni? M:I 4 miatt is felállt a szőr a hátamon amikor a Keleti Pu-hoz felhuztak egy bazi nagy tégla tornyot, ahol Simon Pegg bűvészkedett.

Szerkesztve: - A pécsi

Azért az hozzá kell tenni hogy a hollywoodi filmeknél, főleg az ilyen szuperprodukcióknál nem mi vagyunk a célközönség elsősorban szerintem, hanem az amerikaiak. Na most ott szerintem a kutya nem ismeri sem Moszkva(a Kreml és a Vörös tér kivételével) sem Budapest kinézetét. Nekik teljes lesz az illúzió.

Szerkesztve: - Frenkie
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 28. - 20:30, Pildi írta:

Az illúzióról csak annyit, hogy anno a Chuck-ban is Budai Várat mutogatták, ha Moszkváról volt szó. :D

Na de ott legalább egyszer tényleg Budapestet alakította a folyó közepére bevágott Parlament. :lol:

Hozzászólás ideje:

Abban a sorozatban ez annyira bájosan volt megoldva, ami nagyon ritka :D

Egyébként nekem mindig tetszik, ha látom Bp-t, amint másik várost játszik, jó felismerni a helyszíneket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.