Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 19. - 18:49, Nute Gunray írta:

A Brazil nagyon jó film, persze Terry Gilliam filmjeit szerintem vagy nagyon szeretni vagy nagyon utálni lehet.

Én némely filmjét nagyon szeretem, némelyiket meg nagyon utálom. A Brazilt utóbbi. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szóval a szombati moziról kicsit bővebben. A nyolcvanas években én nem láttam az Alienst moziban, viszont az Alient igen. Akkoriban volt egy olyan szabály hogy gyerekeket nem igazán engedtek be korhatáros filmre, de némelyik jegyeladó elnézett a kor felett.

Szóval idén megnéztem moziban a kedvenc Alien-filmemet és fantasztikus élmény volt. Már a mozi elött megvolt a hangulat mikor az USCM két katonája flangált a Corvin-közben. Majd beültünk a terembe ami teltházas volt.

Itt térnék ki a mozizás negatívumára is, amit minden mozinézésre értek. A kukoricások. Én mindig veszek magamnak 1 fél literes kólát ha moziba megyek, de most olyan sor állt hogy nem vettem. De nem mindenki gondolkodik így, hanem nem érdekli hogy jócskán késik megveszi. Kezdődik már a film(ugye kb negyedórával a hivatalos kezdés után a reklámok és előzetesek miatt) és jönnek a kukoricások. Belelógnak a képbe, keresik a helyüket ,leveszik a kabárjukat stb. Baromira idegesítő, mikor már megy a film. Én be nem engednék kezdés után senkit. Aztán persze egész film alatt a ropogtatás. Mintha 20000 sáska között ültem volna akiik folyamatosan rágnak, egy úriembernek pedig megszólalt a mobilja.

Na ennyit a negatívumokról.

Ami feltünt itt hogy a nyolcvanas évekbeli filmjeihez hasonlóan(persze, hisz akkor készült), lassan építkezik. Szép lassan megy a kamera megmutat mindent. De valahogy tök jó volt. Ha ezt ma forgatták volna 10 perc alatt eljutunk az LV-426-ra. Rengetegszer láttam már de még mindig elcsodálkozom Burke tenyérbemászó és bújtatott aljasságán. Jó színészt választottak a szerepre. A kép nagyon jó volt a hang úgyszintén. Rendesen dübörgött. A film annyira magával szippant még ma is hogy egyszerűen belefeledkeztem és vége is lett. Akkor néztem hogy 2 és fél órás volt(persze hisz a rendezői változat volt), de nem tünt hosszúnak. A sztorival kapcsolatban is felmerültek újra kérdések , melyből egyet Dzséjt megválaszolt a film után. Na de vannak még és van egy észrevételem is.

Spoileres tartalom megtekintése

És itt egy nagyon jó hír. Ez tényleg megdöbbentő.

http://sg.hu/cikkek/110119/valoszinutlen-bombasiker-az-amerikai-mesterlovesz

Szerkesztve: - Frenkie
Hozzászólás ideje:

Azt a mobilos f*szt legszívesebben képen vágtam volna. Hihetetlen, hogy vannak még ma is olyan köcsögök, akik képtelenek kinyomni a bunkofont a moziban. :angry: Mondjuk azok is megérdemeltek volna egy elgáncsolást, akik képtelenek voltak időben érkezni.

A kérdésekre:

Hozzászólás ideje:

Aliens, Dzséjt!

Köszi megint sok infóval gazdagodtam.

Esetleg spoilerben megírnád ennek az Alien Isolation-nek a poénját amit említettél.-sajnos kizárt, hogy játsszam vele..

És a világért sem akarok kötözködni egy ekkora xeno-doktorral, mint Te, de

Ettől persze a mondandód lényege nem változik.

Hozzászólás ideje:

Igaz, őket elfelejtettem.

Az Alien: Isolation a videojáték topicban írom meg, csak egy ici-pici türelmet kérek, mert most tesztelem a PC Gurunak azt a DLC-t, ami még hozzácsap kicsit a történethez.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 20. - 12:25, Dzséjt írta:

Igaz, őket elfelejtettem.

Az Alien: Isolation a videojáték topicban írom meg, csak egy ici-pici türelmet kérek, mert most tesztelem a PC Gurunak azt a DLC-t, ami még hozzácsap kicsit a történethez.

Oké várom!

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 20. - 8:10, Dzséjt írta:

Azt a mobilos f*szt legszívesebben képen vágtam volna. Hihetetlen, hogy vannak még ma is olyan köcsögök, akik képtelenek kinyomni a bunkofont a moziban. :angry: Mondjuk azok is megérdemeltek volna egy elgáncsolást, akik képtelenek voltak időben érkezni.

A kérdésekre:

Egyedül a mobilos akárkitől kaptam agybajt, mert a többi zajt általában ki tudom szűrni. Persze a képbe bevillanó későn érkező fejek sem a kedvenceim...

Köszi az infókat, nekem is jól jöttek :) Én is várom a videójátékos leírást, mert biztosan nem fogok vele játszani :oops:

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 20. - 8:10, Dzséjt írta:

Elég gyakran járok moziba, sajnos ez mindennaposnak számít. Jönnek-mennek film közben, ki-be. A mobil meg... én nem vagyok mai gyerek, nekem is fura, hogy néhányan képtelenek meglenni nélküle.

Múltkor ott szelfiztek a moziban. :roll:

Hozzászólás ideje:

Én rühellem az embereket a moziban. Pofáznak, ropogtatnak, ki-be járkálnak, pötyögnek az okostelón (amelyet nem muszáj kikapcsolni, de a lenémítás evidens lenne...). Az a halálom, mikor valami hülye percekig szenved egy zacskó mogyoró vagy M&M's kinyitásával.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 20. - 17:08, R2-D2 írta:

Elég gyakran járok moziba, sajnos ez mindennaposnak számít. Jönnek-mennek film közben, ki-be. A mobil meg... én nem vagyok mai gyerek, nekem is fura, hogy néhányan képtelenek meglenni nélküle.

Múltkor ott szelfiztek a moziban. :roll:

Nem mindig olyan egyszerű. Legutóbb a szabadságomon a Hobbit alatt a céges telefonon a főnököm keresett kétszer, a közvetlen főnököm keresett / SMS-t írt, stb. Természetesen nem vettem fel, de írni muszáj voltam nekik, szóval előfordulhat az a szitu, hogy a telefonra reagálni kell.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 20. - 18:14, Donát írta:

Nem mindig olyan egyszerű. Legutóbb a szabadságomon a Hobbit alatt a céges telefonon a főnököm keresett kétszer, a közvetlen főnököm keresett / SMS-t írt, stb. Természetesen nem vettem fel, de írni muszáj voltam nekik, szóval előfordulhat az a szitu, hogy a telefonra reagálni kell.

Hát ha szabadságon vagyok és azon belül moziban, én mindig kikapcsolom.

Nem mások, hanem a magam érdekében. Az a 2 óra az enyém. Aztán zaklassanak.

Egyszer nem tettem meg és munkahelyemről kerestek. Nem vettem fel.

Gyorsan kikapcsoltam.

Aztán azon agyaltam, hogy vajon baj van-e? Vissza kéne-e kapcsolni, sms-ezni vagy mi legyen?

A filmélménynek vége volt. Soha többet.

Ja és persze a parasztokat utálom, mert nagyobb telójuk van mint a vászon, kitartják maguk elé két méterrel és úgy tologatják a képet a haverjuknak. :fuckoff:

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 20. - 18:24, csoli1138 írta:

Hát ha szabadságon vagyok és azon belül moziban, én mindig kikapcsolom.

Nálunk céges etikett volt, hogy a céges telefont nem lehet kikapcsolni, és ha a főnök keres, mindig fel kell venni. Persze nem vettem fel, de SMS-t pl. muszáj voltam írni ilyen szituációban.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 20. - 18:33, Donát írta:

Nálunk céges etikett volt, hogy a céges telefont nem lehet kikapcsolni, és ha a főnök keres, mindig fel kell venni. Persze nem vettem fel, de SMS-t pl. muszáj voltam írni ilyen szituációban.

Nálunk nem etikett, hanem előírás, hogy éjjel nappal elérhetőek legyünk. (egyenruhás szervnél vagyok -titok, hogy melyiknél ;) )

Szóval ha a tűzzel nem is de egy nagy leb@szásal ill. fenyítéssel játszom ilyenkor, de meg fogom tenni ezentúl is.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2015. 01. 20. - 18:14, Donát írta:

De azt nem várhatják el hogy a moziban is be legyen kapcsolva. Ez nonszensz.

Dzséjt, köszi szépen a kimerítő választ.

Szerkesztve: - Frenkie
Hozzászólás ideje:

Időhurok

Valószínűleg túl sok időutazós filmet láttam már. Sajnos teljesen kiszámítható volt.

Ennél sokkal többet vártam. 4/10

Hozzászólás ideje:

Megnéztem :)

Hiába, nem vagyunk egyformák, a Nebraskát alig bírtam végignézni, viszont szerintem A nő egy nagyszerű alkotás :) A Locke a gépemen van, már csak meg kell néznem, a hétvégén sort kerítek rá.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 22. - 17:42, MissKarrde írta:

Megnéztem :)

Hiába, nem vagyunk egyformák, a Nebraskát alig bírtam végignézni, viszont szerintem A nő egy nagyszerű alkotás :) A Locke a gépemen van, már csak meg kell néznem, a hétvégén sort kerítek rá.

Köszönöm!

Igen, mindenki más, mindenkire más ingerek hatnak egy-egy filmnél - és amint látható, nekem sem épp közízlésem van. Mindenestre ötletmerítés céljából használd egészséggel!

Meg persze a többiek is. ;)

Hozzászólás ideje:

Tegnap én is megsasoltam John Wick (Kanóc Jani :D) kalandját. Simán hozta amit vártam tőle. Valamikor mindenképp újranézem.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 23. - 21:07, Donát írta:

Na, hát senki sem akar velem vitázni Időhurok témában? Pedig már éleztem az érveimet. :)

A magam részéről minden betűjével egyetértek a leírtaknak. Ennél kiszámithatóbb "csavaros" filmet tán még nem is láttam.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 23. - 21:07, Donát írta:

Na, hát senki sem akar velem vitázni Időhurok témában? Pedig már éleztem az érveimet. :)

Ha ennyire nem is lesújtó a véleményem, de nekem sem tetszett maradéktalanul... sőt.

Meg hát ... ITT egész jól kiírtuk magunkból a dolgokat, ha gondolod, olvasd el. De akár be is csatlakozhatsz... :)

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 22. - 17:32, R2-D2 írta:

Ha valakit érdekel:

Top 10 2014

Engem baromira érdekel. Köszi. Mindet meg fogom nézni. Oltárian kezdek kiábrándulni a blockbusterekből a 800.-adik ugyanolyan filmtől. Te mindig jókat ajánlasz ami megmozgatja az embert.

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 23. - 23:08, Frenkie írta:

Engem baromira érdekel. Köszi. Mindet meg fogom nézni. Oltárian kezdek kiábrándulni a blockbusterekből a 800.-adik ugyanolyan filmtől. Te mindig jókat ajánlasz ami megmozgatja az embert.

Köszi. Ez jól esett! :)

Aztán majd néhány gyorsértékelésre számítok!

Hozzászólás ideje:
  2015. 01. 23. - 23:08, Frenkie írta:

Azért majd a rossz filmek listáján szereplő A nő című filmet is nézd meg, a saját ajánlásomra :) Nálam TOP5-ös volt tavaly.

A blockbusterekből pedig válogatni kell, és akkor nem ábrándulsz ki :)

Megnéztem az Interstellart, remek film volt :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.