Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A lényeg, hogy a trailerben látott vihar nagyon is megalapozott veszélyforrás és hiteles info a könyvből - mint az ott leírt dolgok legnagyobb része, ami nem is csoda, hiszen a könyv megírását igen komoly kutatómunka előzte meg. Hogy a filmből mi sül majd ki, azt előre nem tudom, de kár lenne lehúzni előre mondvacsinált indokokkal...

Simán lehet jó, független ettől a szeles dologtól. Reméljük Scott végre csinál egy jó filmet. Vagyis egy újabb jót, ugye tudjátok mi után? :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Simán lehet jó, független ettől a szeles dologtól. Reméljük Scott végre csinál egy jó filmet. Vagyis egy újabb jót, ugye tudjátok mi után? :D

;)

Remélem jó film lesz A Marsi. (Csakazértsem fogom "Mentőexpedíció"-nak hívni)

Úgy vàrom mint tAvaly az Intstellart!

Nagyon erőteljesen javaslom a regény elolvasását! Valami elképesztő élmény!!!

És igen, én is A marsinak hívom! ;)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Ez az Anikorol fog szolni? :o

Pihent vagy! :hehe:

Nagyon erőteljesen javaslom a regény elolvasását! Valami elképesztő élmény!!!

És igen, én is A marsinak hívom! ;)

Nem vagyok nagy könyvmoly. Még sw-t is alig olvasok, pedig van jópár könyv..

Hozzászólás ideje:

A Marson se kíméletes az időjárás.

Köszi, jó kis jelenet :)

Hát basszus, én akárhányszor ránéztem, 15-ösnek láttam. Lehet túl sokat bambultam ma már a monitort, és nem csak melléütök, mellé is látok. Oks, bocsánat, ezt benéztem. De a 12 év sem stimmel, 11 éve vannak ott. :P Hogy egy bölcs embert idézzek: "de mit számít az a fél év na! Sicc. Fátylat rá, el van nézve." :D

Mert 15 volt! Ha most visszanézed a saját idézetedet, ott még látni, hogy 15 volt eredetileg, csak közben Ody javította a saját hozzászólását :) Hé, ennyire nem rossz a szemed :P És este én is 15-öt láttam, amikor ránéztem a fórumra, nekem meg papírom van róla, hogy kib***tt jó a látásom :D

Ha A marsi jó lesz, akkor az a rendező ellenére, a jó alapanyag, karakterek és színészek miatt lesz jó :glasses:

Hozzászólás ideje:

Az ep7-topicjából.

A Thor 2 esetében is így volt mindkét jelenet

Mondjuk a Thor: The Dark World pont nem csak egy poén volt a cast utáni két jelenet. Abban mindkettő egy-egy következő filmhez kapcsolódott.

Az elsőben, hogy az egyik végtelen kő (az Eater) a Gyűjtőhöz került, amiben ugye nem csak elárulják, hány van ezekből a kavicsokból, de a Tesseractról is kiderül, hogy az. Ez nem csak a sorozat jövőjét vetítette előre, de egyben alapozó volt a Guardians of the Galaxy-hoz is, amiben a Gyűjtő és a harmadik kő fontos szerepet kapott.

A második jelenetben pedig Thor visszatért a Földre, ahol legközelebb, az Avengers: Age of Ultronban láthattuk, úgyhogy az meg már ahhoz kapcsolódott. (Érdekesség: ebben a jelenetben nem Natalie Portman csókolja meg az erkélyen az épp betorpanó Thort, hanem az azt alakító Chris Hemsworth felesége, a Halálos iram filmekből ismert Elsa Pataky. Ezt a jelenetet ugyanis későn forgatták le, így Portman nem volt elérhető - amiben szemből látjuk, az egy korábbi, fel nem használt felvétel a film végéről -, ezért a felesége ugrott be egy csók erejéig.)

Hozzászólás ideje:

Az ep7-topicjából.

Mondjuk a Thor: The Dark World pont nem csak egy poén volt a cast utáni két jelenet. Abban mindkettő egy-egy következő filmhez kapcsolódott.

Az elsőben, hogy az egyik végtelen kő (az Eater) a Gyűjtőhöz került, amiben ugye nem csak elárulják, hány van ezekből a kavicsokból, de a Tesseractról is kiderül, hogy az. Ez nem csak a sorozat jövőjét vetítette előre, de egyben alapozó volt a Guardians of the Galaxy-hoz is, amiben a Gyűjtő és a harmadik kő fontos szerepet kapott.

A második jelenetben pedig Thor visszatért a Földre, ahol legközelebb, az Avengers: Age of Ultronban láthattuk, úgyhogy az meg már ahhoz kapcsolódott. (Érdekesség: ebben a jelenetben nem Natalie Portman csókolja meg az erkélyen az épp betorpanó Thort, hanem az azt alakító Chris Hemsworth felesége, a Halálos iram filmekből ismert Elsa Pataky. Ezt a jelenetet ugyanis későn forgatták le, így Portman nem volt elérhető - amiben szemből látjuk, az egy korábbi, fel nem használt felvétel a film végéről -, ezért a felesége ugrott be egy csók erejéig.)

Hoppá..

Én úgy emlékeztem, hogy az egyik plusz szösszenet volt a

csókjelenet, a másik meg, hogy egy szörny ugrál a parkolóban, ami itt maradt. A Tivan-os jelenetről elfeldkeztem.-pedig az a lényeg.

A csókjelent infói érdekesek, köszi, egyébként sosem gondoltam, hogy a Bosszúállók 2-höz kellene kötni.

Hozzászólás ideje:

Hoppá..

Én úgy emlékeztem, hogy az egyik plusz szösszenet volt a

csókjelenet, a másik meg, hogy egy szörny ugrál a parkolóban, ami itt maradt. A Tivan-os jelenetről elfeldkeztem.-pedig az a lényeg.

A csókjelent infói érdekesek, köszi, egyébként sosem gondoltam, hogy a Bosszúállók 2-höz kellene kötni.

A szörnyike a csókjelent után van, de egyben azzal.

Pedig amiatt került be. Eredetileg csak a szörnyikét akarták, de a tesztvetítésen sokak szerint bizonytalanul hagyták ott Thort az Asgardon, jobban egyértelműbbé kell tenni, hogy visszament a Földre, hogy az ne legyen furcsa vagy magyarázatot igénylő az Age of Ultronban. Emiatt leforgatták még azt az egy jelenetet, és így Thor visszatér a filmben a Földre, utána meg már a Bosszúállókkal bratyizik. Vicces, hogy néha minek köszönhetünk egy-egy jelenetet.

A szörnyike a csókjelent után van, de egyben azzal.

Pedig amiatt került be. Eredetileg csak a szörnyikét akarták, de a tesztvetítésen sokak szerint bizonytalanul hagyták ott Thort az Asgardon, jobban egyértelműbbé kell tenni, hogy visszament a Földre, hogy az ne legyen furcsa vagy magyarázatot igénylő az Age of Ultronban. Emiatt leforgatták még azt az egy jelenetet, és így Thor visszatér a filmben a Földre, utána meg már a Bosszúállókkal bratyizik. Vicces, hogy néha minek köszönhetünk egy-egy jelenetet.

Ja érdekes! De nyitott kérdés, hogy mi lett az új "parkolóőrrel"? :P

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Hollywood megint nagyon okos mert 2017-ben jön Andy Serkis féle Jungle Book is. Ahol szintén nem kisebb nevek lesznek benne mint Benedict Cumberbatch,Christian Bale,Cate Blanchett és Andy Serkis

A Disney már rég bejelentette ezeket a filmjeit. A következő években rengeteg animációs filmjük remake-jét kiadják. Viszont pont ezért ezek nem annyira az eredeti sztorihoz mint inkább az adott animációs klasszikushoz kötődnek. Én örülök, hogy csak az ő projektjeik miatt nem hagyja mindenki érintetlenül ezeket a történeteket. Kíváncsi leszek Serkisék verziójára. Ha ők hűbbek lesznek Kiplinghez akkor az ő tálalásukban egy egészen más filmet fogunk kapni.

Mellesleg ez nem Hollywood hülyesége. Serkisék filmje brit.

Hozzászólás ideje:

Warner Bros. gyártja és forgalmazza.

A Warner csak társgyártó. A készítésben a brit The Imaginarium Studios ugyanúgy részt vesz, ráadásul a három producerből kettő brit, ahogy brit a rendező és a szinészi gárda túlnyomó része is.

Riddick-nek örömteli hírek a Prometheussal kapcsolatban.

A Prometheus 4-ben végre fény derül az alienek eredetére!!!

A rendező a német FilmFutter nevű oldalnak adott interjújában kifejtette, hogy a Prometheus 2 több lesz, mint egy átlagos folytatás. Aztán jöhet a Prometheus 3. Természetesen kapcsolódni fog az Alienhez, de igazán csak a Prometheus 4-nek lesz köze az Alien franchise-hoz. Scott szeretne mindent megmagyarázni a szériával kapcsolatban, így arra is választ kapunk többek közt, hogy hogyan és miért teremtették az Alient, amit a rendező mindig is egy biológiai fegyvernek tartott. Szerinte az eredeti űrhajó, amit ő csak Croissantnak nevez, egy hadihajó volt, és az szállította ezeket a biomechanikus lényeket, amelyeket a pusztításra teremtettek.

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:

Everest

Nagyon jó volt, talán az idei év egyik legjobbja.

90%

Remek! Már kinéztem magamnak ezt a filmet, de így biztos meg fogom nézni.

Riddick-nek örömteli hírek a Prometheussal kapcsolatban.

A Prometheus 4-ben végre fény derül az alienek eredetére!!!

A rendező a német FilmFutter nevű oldalnak adott interjújában kifejtette, hogy a Prometheus 2 több lesz, mint egy átlagos folytatás. Aztán jöhet a Prometheus 3. Természetesen kapcsolódni fog az Alienhez, de igazán csak a Prometheus 4-nek lesz köze az Alien franchise-hoz. Scott szeretne mindent megmagyarázni a szériával kapcsolatban, így arra is választ kapunk többek közt, hogy hogyan és miért teremtették az Alient, amit a rendező mindig is egy biológiai fegyvernek tartott. Szerinte az eredeti űrhajó, amit ő csak Croissantnak nevez, egy hadihajó volt, és az szállította ezeket a biomechanikus lényeket, amelyeket a pusztításra teremtettek.

Nekem is örömteli hír, ugyanis nem csak Riddick szereti a Prometheus -t. Tetszetős elképzelések, pont ezt vártam ettől a sorozattól. Jöhet!

Hozzászólás ideje:

Nekem is örömteli hír, ugyanis nem csak Riddick szereti a Prometheus -t. Tetszetős elképzelések, pont ezt vártam ettől a sorozattól. Jöhet!

Sőt még nekem is lélekmelengető a hír, hisz én is szeretem a Prometheust.

Hozzászólás ideje:

Na, ugyan három részes folytatást azért nem képzeltem volna el, de ha még ilyen sokáig akarja fenntartani az univerzuma bővítését az öreg, én nem panaszkodom. Csak szállítsa le azt, amit megígér.

Hozzászólás ideje:

Sőt még nekem is lélekmelengető a hír, hisz én is szeretem a Prometheust.

Hát azért van hova emelkedni a mert az első film finoman szólva nem tette magasra a lécet. Ha az első film szintű hangulata és kinézete mellett kapna valami értelmes történet akkor én is örülni fogok a folytatásoknak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.