Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 02. - 17:23, Nabopolasszar írta:

Doctor Strange

Hozza a megszokott Marvel színvonalat. A főgonosz sajnos megintcsak felejthető (ezen Mads Mikkelsen sem segít sokat), van egy jó jelenete Strange-dzsel, de kb. ennyivel ki is fullad. És ilyet nem szoktam mondani, de aki teheti 3D-ben nézze, mert a 2D-s vetítés után én bántam azt a "mínusz egy dimenziót". A film hihetetlenül látványos (ami a trailerben van, az smafu), így aki csípi az MCU-t, annak moziban kötelező.

Csatlakozom. :) Ma láttam IMAX-ben, és elképesztő volt a látványa! Számomra felülmúlt mindent, amit eddig moziban láttam ilyen szempontból, annyira jól sikerült kihasználni a dimenziók bemutatásában rejlő lehetőségeket. Abszolút moziban nézős, nem szuperhős rajongóknak is (mint jómagam)!

Tetszett a történet, Benedictnek pedig ez a karakter is nagyon jól áll, mondhatnám, hogy totál rászabták Strange figuráját. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2016. 11. 03. - 21:34, Darth Sky írta:

Érkezett egy új trailer a csodanőcis filmhez. :cool:

Várós továbbra is, de remélem ez már nem lesz bukta..

Szerkesztve: - luke19
Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 04. - 15:08, luke19 írta:

Várós továbbra is, de remélem ez már nem lesz bukta..

Anyagilag eddig egyik DC film se volt bukta ha esetleg arra gondolsz. Ha minőségre az már véleményesebb de sztem eddig egyik film se bukta, inkább csak nem felelet meg a nagyon magas elvárásoknak.

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok egy Marvel fanboy, alapvetően nincs problémám a DC-vel, de nekem ezek a jelmezek olyan gagyinak tűnnek. Pár jobban sikerült Batman öltözetet leszámítva legalábbis, valahogy a Marvelnél jobban eltalálják ezeket. Nincs igazán köze a filmjeik minőségéhez, csak észrevettem már korábban is, és most az új WW trailer alapján megint megütött kicsit. Úgy általánosságban azt érzem, hogy amíg Marvel fronton kifejezetten ritka az idétlenül kinéző karakter (pl. nekem Amerika Kapitány ilyen), addig a DC esetén ez épp fordítva van.

Hozzászólás ideje:

Lehet otthon akármilyen házimozi rendszer, az a látvány moziban lesz az igaz.

És ami a DC-t illeti, nem tudom, hogy mik azok a magas elvárások. Én annyit várok el egy filmtől, hogy ne legyen teljesen bugyuta, legyenek benne szerethető karakterek, valami épkézláb történet sem árt, esetleg megpróbálhat elgondolkodtatni, és legyen látványos. Ezek nem lehetnek ezek olyan ördöngős elvárások, hisz számomra a MCU filmek többsége megugorja ezeket.

És a DC filmek igenis bukták. Nem pénzügyileg, hanem kritikailag, és ezen sok vitatozni való nincs is

Hozzászólás ideje:

Én nem érzem buktának egyiket se egyszerűen csak nem lettek nagyon jók, de nálam van a kettő közt átmenet. DC filmek eddig olyan közepes filmek.

Bukta nálam az amikor nézhetetlenül rossz film valami.

Én szeretem a DC filmeket, de a Bvs anyagilag bukás. Az egyik két legnépszerübb hőst összeeresztették egy filmbe, szerintem a Warner is több bevételt várt ettől.

Szerkesztve: - luke19
Hozzászólás ideje:

2016-os Ghostbusters, röviden: nem jó film, de én többé-kevésbé élveztem. Hosszabban: Feig baromira nem tud egyensúlyozni a humor és a komolyság között, az altesti humor nekem még mindig nem humor, minden mellékszereplő kretén, néha a főszereplők is. A látvány viszont jó, és a négy csajszi is egész szerethető. Különösen Patty! Kritikám imitten olvasható, ha valakit bővebben is érdekel: Lightspeed. :D

Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 04. - 20:15, luke19 írta:

Én szeretem a DC filmeket, de a Bvs anyagilag bukás. Az egyik két legnépszerübb hőst összeeresztették egy filmbe, szerintem a Warner is több bevételt várt ettől.

873 millió dollárra nehezen lehet azt mondani hogy bukta. Az tény hogy a Warner többet akart de az biztos hogy nem lett veszteséges a dolog. Olyan értelemben bukta hogy sok pénztől elestek amit ez a film potenciálisan hozhatott volna.

Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 04. - 20:27, Bomarr írta:

Irigyellek. Én majdnem végig szenvedtem rajta.

Lelkileg én is erre készültem. Nagyon-nagyon rákészültem, sőt, már zsigerből gyűlöltem előre. Szerintem ez "mentette" meg a szememben a filmet. Na, azért nem fogom még egyszer megnézni a közeljövőben, és remélem, hogy soha a büdös életben nem fogják a Ghostbusterst ezzel a filmmel azonosítani. :)

Hozzászólás ideje:

Pár napja néztem meg a Doctor Strange-t. Nagyon látványos volt. Nekem nagyon tetszett. Sima eredettörténet, töltelékfilmnek jó. Kíváncsi leszek a csapatos filmjeire. Főleg ha egy hozzáhasonló egoistával dolgozik majd mint Tony Stark. :D

Hozzászólás ideje:

Ma haverral megnéztük a Doctor Strange-t, szerintem nagyon jól sikerült. Látványos, hangulatos, BC-re szinte ráöntöttek Strange-t, és szerintem sokkal humorosabb, mint például az Ant-Man volt. Tökéletes kikapcsolódás.

Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 07. - 9:54, Wilde írta:

Engem is érdekel a Doctor Strange, ma, vagy holnap meg is nézem. Ehhez kapcsolódva, van a stáblista után jelenet?

Azt olvastam hogy van kettő is és jól kapcsolódik a jövőbeli Marvel filmekhez.

Hozzászólás ideje:

Meg még a Daredevilre is utalnak a filmben.

Spoileres tartalom megtekintése

Aki látta:

Amúgy a héten tervezek mégegyszer elmenni rá a 3D miatt (ilyet sem csináltam még), és ezúttal hanyagolom az angol hang-lenygel felirat kombót is :hehe:

Szerkesztve: - Nabopolasszar
  2016. 11. 07. - 11:11, Nabopolasszar írta:

Aki látta:

Amúgy a héten tervezek mégegyszer elmenni rá a 3D miatt (ilyet sem csináltam még), és ezúttal hanyagolom az angol hang-lenygel felirat kombót is :hehe:

Szerkesztve: - RacerX
Hozzászólás ideje:

Doctor Strange

Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 07. - 11:52, Dzséjt írta:

Doctor Strange

Hozzászólás ideje:

Strange

Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 07. - 12:05, Dzséjt írta:

Strange

Hát ha úgy vesszük hogy necklace, akkor még lehet. :D

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2016. 11. 07. - 12:24, Nabopolasszar írta:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.