JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Ha egy hatalmas toronyház lángokban áll, akkor mi az első logikus lépés, amit tesz ilyenkor az ember? Egy hatalmas daruról nekifutásból átugrik az épületbe egy kitört ablakon át !!!! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Véget érhet Tarantino karrierje... Pedig megnéztem volna azt a R rated Star Treket, vagy DiCaprio-t ismét egy Tarantino filmben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Sose volt százas a csávó, nem meglepő a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. 2018. 02. 03. - 11:54, JakeSully írta: Ha egy hatalmas toronyház lángokban áll, akkor mi az első logikus lépés, amit tesz ilyenkor az ember? Egy hatalmas daruról nekifutásból átugrik az épületbe egy kitört ablakon át !!!! Hú basszus. Számomra Dwayne Johnson jelenti a 80 éveket itt a 2010-es években. Egy izomagy a blockbusternek szánt, de valójában B filmekben. (magánvélemény) Már a plakát miatt tudom, hogy meg sem nézem ezt a hőseposzt. De mivan, ha háttal repül valójában és valaki kivágta őt az ablakon? Talán Chuck Norris volt! Hisz nem hiszem, hogy előre betörtek agy ablakot, ahová ezt a saccra a gyenge 20 métert kellene átszökellnie kedvenc 120 kilós gazellánknak.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Érdekes lesz látni mi lesz ennek a Tarantino-sztorinak az utóélete. Sajnos engem egyáltalán nem lep meg: az hogy kockáztatják a rendezők a szinészek testi épségét a jó felvétel kedvéért sajnos elég sokszor előfordul. Például A mélység titka forgatásán amikor Ed Harris elkezdett fuldokolni egy viz alatti jelenetnél és jelezte hogy oxigén kell neki James Cameron inkább tovább forgatott. Ed miután "kimentették" elsirta magát és pofán vágta a rendezőt. És még nem is ez a legdurvább, mert például a Twilight Zone forgatásán csak azért mert a biztonsági előirásokba beletojt a rendező John Landis, három ember halt meg egy helikopteres jelenetnél (köztük két gyerekszinésszel, akiket a törvények értelmében a túlzottan is fiatal koruk miatt nem is szabadott volna alkalmazni!). Végül Landis karrierjének nem nagyon ártott az ügy. Az a durva hogy ez a Tarantino sztori nem annyira egyedi. Tele van az ilyenekkel és a még durvábbakkal Hollywood. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. (szerkesztve) Szerintem fontos kérdés, hogy a szerződésben mi szerepel, mert ha abban benne foglaltatik, hogy már pedig bizonyos veszélyes jeleneteket is veled fogunk leforgatni a közelik miatt és az alá van írva akkor biza számolni kell, hogy megsérülünk. (csak a Tarantinos estre értem a többi az más tészta) Szerkesztve: 2018. Február 4. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hát nem tudom... Semmit nem mozgatott meg bennem ez a trailer. Persze én nem vagyok fan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. A Cloverfield új része pedig MA érkezik Netflixre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Na ez már izgalmasabban hangzik! Ezt várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nekem bejön a JW2 trailere és -bár már tudhatjátok- az egész dínós sorozat is! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 2018. 02. 03. - 11:54, JakeSully írta: Hát nem gondoltam volna, hogy ezt még lehet überelni, de aki látta a trailerét az tudja, hogy lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Kezdem azt érezni, hogy manapság már csak képregény és Dwayne The Rock Johnsonos filmek mennek a mozikba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. "Egy rossz szó a Skyscraper-re és lőttek a nyuszinak." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 1 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Kezdem azt érezni, hogy manapság már csak képregény és Dwayne The Rock Johnsonos filmek mennek a mozikba Mondja ezt egy Star Wars rajongó egy Star Wars fórumon egy fél évvel a legutolsó Star Wars filmet követő új Star Wars film trailerének napján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 8 perccel korábban, Dzséjt írta: Mondja ezt egy Star Wars rajongó egy Star Wars fórumon egy fél évvel a legutolsó Star Wars filmet követő új Star Wars film trailerének napján. Évi egy nem olyan sok, de Rock filmekből már évente 3 jelenik meg, a képregény filmeket meg inkább már meg sem próbálom összeszámolni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Én egyszer biztos meglesem Szikla felhőkarcolós muviját. Annyit meg fog érni nekem. Valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Kezdem azt érezni, hogy manapság már csak képregény és Dwayne The Rock Johnsonos filmek mennek a mozikba És ezekre a koronát majd a Black Adam fogja feltenni. Szerkesztve: 2018. Február 5. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 2018. 02. 05. - 9:11, Ody Mandrell írta: Na ez már izgalmasabban hangzik! Ezt várom. Netflix már leadta, tékába kiváló minőségben elérhető. Talán nem véletlenül kerülte el a mozikat https://www.rottentomatoes.com/m/the_cloverfield_paradox Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Tarantino elismerte, hogy Michael Madsen helyett ő köpött Uma Thurman arcába a Kill Bill egyik jelenetében, de ennek nem tulajdonított nagy jelentőséget, egyszerűen nem bízott a színészben. Idézet Ha Michael Madsen köp le, nem tudod, hogy hova fog menni mondta a rendező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. De ez hogy ő köpött ez konkrétan rajta van a film Blu-ray kiadásának az extráján. Az hogy pont ebből akarnak ügyet csinálni azt nem értem. Akkor a következő az lesz hogy a Becstelen Brigantykban az ő keze fojtogatja Diane Krugert? (ezt is évek óta tudni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 1 órával korábban, JakeSully írta: Netflix már leadta, tékába kiváló minőségben elérhető. Talán nem véletlenül kerülte el a mozikat https://www.rottentomatoes.com/m/the_cloverfield_paradox Akkor ez most időben hol játszódik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Megoldófott a QT - UT ügy illetve nem is volt csak hát a sajtó... https://www.puliwood.hu/hirek/uma-thurman-quentin-tarantino-vedelem-243592.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Fura lett volna ha emiatt véget ér Quentin karrierje. Én örülök, hogy a jelek szerint erre nem kerül sor. Óriási barom volt azért a leirás alapján. De ha Thurman már megbocsátott és ő maga mondja hogy Quentin öszintén és mélyen megbánta a dolgot akkor szerintem a mostani meghurcolásnál amit az utóbbi napokban kapott nem kell tovább fokozni a 'büntetését'. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 7. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. (szerkesztve) Folytatódik a Jumanji. Állítólag jövő December a premierdátum. Szerkesztve: 2018. Február 9. - Kenobi tábornok 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. (szerkesztve) Egy nagyszerű zeneszerző halt meg.. Nekem az Érkezés zenéje a kedvencem Szerkesztve: 2018. Február 10. - JakeSully 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. A hírek szerint a Fox eltolta az új Predator filmet. Szeptemberben fog gerinceket kitépni a mozikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. Alig várom a Disney oltós kommenteket ennek kapcsán, jah meg azt is, hogy szépen vagy nem szépen elárulhatom az ilyen elemeknek, hogy még a Disneynek semmi köze nincs ehhez lévén még nincs is náluk a Fox. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. (szerkesztve) Most nézem, hogy az új Jumanji filmnek Pados Gyula (Kontroll,Predators) volt az operatőre Karrierjének ez egy szép állomása, hiszen hatalmas pénzügyi siker a film. Szerkesztve: 2018. Február 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.