Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 13. 38 perccel korábban, JakeSully írta: A hírek szerint a Fox eltolta az új Predator filmet. Sajnos a Fox már nagyon sok mindent eltolt az Alien és Predator univerzumban. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Na kiderült, hogy március 2-án méltóztatnak megjelentetni a Balde Runner 2049-et itthon. Ezek lesznek: Spoiler 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Egész jó plakátot kapott a Ready Player One Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Szép és elég SW-s elrendezésű. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. 2 órával ezelőtt, RacerX írta: Egész jó plakátot kapott a Ready Player One Krennic igazgató új szerepben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Csoli mesternek egy kis infó a Blade Runner 2049 hazai megjelenéséről: http://hu.ign.com/szarnyas-fejvadasz-2/34341/news/exkluziv-hatfele-valtozatban-jelenik-meg-itthon-a-szarnyas-f Örülünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. 23 perccel korábban, A pécsi írta: Csoli mesternek egy kis infó a Blade Runner 2049 hazai megjelenéséről: http://hu.ign.com/szarnyas-fejvadasz-2/34341/news/exkluziv-hatfele-valtozatban-jelenik-meg-itthon-a-szarnyas-f Örülünk? Olvasd vissza picit cimbi, de amúgy igen,örülünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. (szerkesztve) 15 perccel korábban, csoli1138 írta: Olvasd vissza picit cimbi, de amúgy igen,örülünk! Óooo Énnekem ma volt meg a hír. Már meg is rendeltem az Xpress-en. Nem bízom a pécs MM-ben. Egy ideje már nem rendelnek gyüjtői darabokat a filmekből. Az Alien Covenant digibook is hónapokkal később jött. Szerkesztve: 2018. Február 14. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. 44 perccel korábban, A pécsi írta: Csoli mesternek egy kis infó a Blade Runner 2049 hazai megjelenéséről: http://hu.ign.com/szarnyas-fejvadasz-2/34341/news/exkluziv-hatfele-valtozatban-jelenik-meg-itthon-a-szarnyas-f Örülünk? Az szép! Lesz választék. Remélem az SW-t se aprózzák el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Én ezt rendeltem: Nagyon tetszik. Csak sajnos van benne 3D-s lemez, ami nem kell.. Az ennél fullosabb-ban is van + 1 extra lemez amin 4-el több extra van, mint ezen meg a többin a dvd-t! is beleértve. Az 11500.. Pécsi, te melyiket választottad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. 13 perccel korábban, csoli1138 írta: Én ezt rendeltem: Nagyon tetszik. Csak sajnos van benne 3D-s lemez, ami nem kell.. Az ennél fullosabb-ban is van + 1 extra lemez amin 4-el több extra van, mint ezen meg a többin a dvd-t! is beleértve. Az 11500.. Pécsi, te melyiket választottad? Nekem ez fog jönni. Íme: http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=143090&VID=066-588664191-78381437423942690 Ez a + egy bónusz lemezes változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Új Ready Player One tréler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. (szerkesztve) The Cloverfield Paradox Azt kell mondanom nagyszerű volt! Szeretem a Cloverfield részeket, és az eddigi két epizód más-más szempontból és zsánerből közelítette meg a történetet. Az első volt inkább egy szörny film, nem kis Godzilla érzéssel, a második egy vérbeli thrillerre hasonlított, a The Cloverfield Paradox pedig egy remek sci-fi lett, ami ráadásul helyre is rakta az egész történetet. Többet nem igazán akarok írni róla spoiler nélkül, de akinek bejött az első két rész annak kötelező a harmadikat is megnézni. Még hogy Abrams nem tud szálakat elvarrni. Ez fantasztikus lett. 10/9 Azért a történet nyitva maradt a végén, simán lehet folytatni. Kérdés, hogy megteszik-e. Igazán kraft már nincs benne szerintem, a lényeget tudjuk. A szörny kinyírására egy filmet már nem lenne érdemes felhúzni. Szerkesztve: 2018. Február 16. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Lesz folytatás. Abrams már az 5. részt is tervezgeti. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Ennek örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Hétvégén hátha én is le tudom. A második nem igazán jött be de emez mindenképp kap egy esélyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Én is benevezek majd rá, mert az első két film is tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Ez is fog tetszeni Dzséjt, a nyakamat ráteszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Mondjuk az utolsó két részre csak azután "sütötték rá", hogy Cloverfield, hogy JJ produkciós cége a Bad Robot beszállt a produkciókba. A negyedik rész elvileg a második világháború idején fog majd játszódni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Cloverfield Azt ugyan hogy? Visszamennek az időben a Shepardal? Eddig csak dimenziók között tudtak vele utazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. (szerkesztve) Marshall A film Thurgood Marshall fiatal korának egy szeletéről szól, aki az első fekete tag volt az amerikai legfelsőbb bíróság történetében. Semmiképp se zsánerfilmről van szó, bár a történet néhol klisésnek tűnhet, a szokásos felállás miatt. Az ok amiért élvezetes volt az a színészi játék, és a korrajz. A film ugyanis a 30-as években játszódik, és finoman átszövi a globális korszellem. Európában már tombol az antiszemitizmus, ami meglepő mód Amerikában is jelen van. A történetben Marshall társa ugyanis egy zsidó ügyvéd, akit nem egyszer szólnak meg származása miatt. Érdekes kontraszt ez, hisz a világháború és a holokauszt tudjuk mennyire megváltoztatta a helyzetet. Itt viszont olyan esküdt is volt aki nyíltan bevallotta a bírónak, hogy legalább annyira utálja a zsidókat mint a feketéket. Mindemellett a történet is érdekes, de engem főleg ezek a finom dolgok fogtak meg. Szerkesztve: 2018. Február 17. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Túrtam ma egy poszter ingyé' a pécsi Urániában! Ezt: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. 2018. 02. 16. - 21:20, Ody Mandrell írta: The Cloverfield Paradox Azt kell mondanom nagyszerű volt! Szeretem a Cloverfield részeket, és az eddigi két epizód más-más szempontból és zsánerből közelítette meg a történetet. Az első volt inkább egy szörny film, nem kis Godzilla érzéssel, a második egy vérbeli thrillerre hasonlított, a The Cloverfield Paradox pedig egy remek sci-fi lett, ami ráadásul helyre is rakta az egész történetet. Többet nem igazán akarok írni róla spoiler nélkül, de akinek bejött az első két rész annak kötelező a harmadikat is megnézni. Még hogy Abrams nem tud szálakat elvarrni. Ez fantasztikus lett. 10/9 Spoiler elrejtése Azért a történet nyitva maradt a végén, simán lehet folytatni. Kérdés, hogy megteszik-e. Igazán kraft már nincs benne szerintem, a lényeget tudjuk. A szörny kinyírására egy filmet már nem lenne érdemes felhúzni. Megnéztem! Többször is eldobtam az agyamat! És ilyen filmeket nem mernek moziba küldeni..Ez is mutat valamit. Okos sci-fit csak otthon mi? Remek volt! Micsoda érdekes trilógia (eddig). Ilyen különböző filmekkel?! Példátlan. Költői kérdésem, hogy egy előre megtervezett koncepcióval állunk szemben? De majdnem mindegy, mert ha igen, azért zseniális, ha nem, akkor azért! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. 14 perccel korábban, csoli1138 írta: Költői kérdésem, hogy egy előre megtervezett koncepcióval állunk szemben? Mivel költői a kérdés, akkor gyanítom tudod hogy a Paradox sem Cloverfield filmnek készült. Sőt a 2. rész sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. (szerkesztve) Ezt nem egészen értem. 100%, hogy egy "univerzumba" tartoznak. Főleg ezen videó tükrében: Szerkesztve: 2018. Február 21. - csoli1138 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. A The Cloverfield Paradox először egy franchise-független forgatókönyvként látta meg a napvilágot, ami a God Particle címre hallgatott. Spoiler Ez a film egy űrbéli részecskegyorsítóról szólt, amely egy balesetet követően eltüntette a Földet. A forgatókönyvet később úgy alakították hogy passzoljon a Cloverfield univerzumba. Anno ugyanez történt a The Cellar nevű szkripttel is, amiből később Cloverfield Lane 10 lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. 18 perccel korábban, RacerX írta: Mivel költői a kérdés, akkor gyanítom tudod hogy a Paradox sem Cloverfield filmnek készült. Sőt a 2. rész sem. Lehet, hogy nem annak indult de a végeredmény a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Na de 4. rész biztosan lesz. Az ötödik meg tervben van. Én várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. (szerkesztve) 13 perccel korábban, RacerX írta: A The Cloverfield Paradox először egy franchise-független forgatókönyvként látta meg a napvilágot, ami a God Particle címre hallgatott. Spoileres tartalom megtekintése Ez a film egy űrbéli részecskegyorsítóról szólt, amely egy balesetet követően eltüntette a Földet. A forgatókönyvet később úgy alakították hogy passzoljon a Cloverfield univerzumba. Anno ugyanez történt a The Cellar nevű szkripttel is, amiből később Cloverfield Lane 10 lett. Így már világos. Viszont a kérdésre akkor az a válasz, hogy utólagos koncepció és biza megérdemli, hogy zseniális. Már csak egy kérdésem van és ezt az párhuzam-videó sem érintette (az univerzumon belüli): Spoiler A lane 10-ben idegen űrhajók is voltak a végén, akkor azt most hova kell tenni? ... Szerkesztve: 2018. Február 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Cloverfield: Spoiler Az én elméletem szerint a részecskegyorsítóval egyszerre több dimenziót barmoltak szét. 2008-ban és 2028-ban (akkor játszódik a Paradox) előjött az a kaiju (erre amúgy az a szkeptikus csávó is tesz utalást a filmben: szörnyek jöhetnek a tengerből), 2016-ban meg alien invázió lett. Szerintem ez mind külön dimenzió. Biztos a következő részek még tovább mélyítik majd ezt. Egyébként a Cloverfield 1-ből van egy jelenet, a háttérben belezuhan valami - a videó szerint műhold - a tengerbe: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.