kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Buried: atya úr isten de felhúztam magam ezen a filmen, mert ez nem csak azt mutatja meg, hogy az irakiak mienek, hanem az amcsi bürökrácia is...egyszerűen hihetetlen. Amúgy nagyon durva a film, nyomasztó eléggé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Buried: atya úr isten de felhúztam magam ezen a filmen, mert ez nem csak azt mutatja meg, hogy az irakiak mienek, hanem az amcsi bürökrácia is...egyszerűen hihetetlen. Amúgy nagyon durva a film, nyomasztó eléggé. Akkor egyetértünk nem? Mire végigtelefonált az nagyon durva volt. Mi a társadalombiztosítási száma? Az anyád p.....a. Mondtam volna én. Azt hittem szétrobbanok a dühtől mikor az a rohadt k*rva leb*szta a telefont mert kiabált vele. Szegénynek az életéről van szó az a nyomorult p*csa meg Amerikában telezabálva a jólétben érzékenykedik. Ha kiszabadulok nagyon megvertem volna. Akkor a hivatalok. Kapcsolnak mindenkit a mobil akkuja meg merül. Meg az idióta kérdések. De a legdurvább a cége volt. Abban a tudatban halt meg hogy a család egy fityinget nem kap. és valami mondvacsinált ürüggyel. Én simán el tudom képzelni, hogy a valóságban is ilyenek a cégek Meg a legmodernebb technikával egy sz*ros mobilt nem bírnak bemérni? Nagyon sajnáltam a palit. De ha kiszabadult volna első út a céghez és géppisztoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Szerintem ez tipikusan egy olyan helyzet, ahol jó döntés volt kreatívnak lenni. A "Die Hard" kifejezést nehéz lenne szó szerint visszaadni, ráadásul a "Drágán add az életed!" egy nagyon találó fordítás, ahogy a "Még drágább az életed" és az "Élet mindig drága" is. A "Legdrágább az életed"-del sincs baj, ha csak az nem, hogy most törhetik a fejüket rendesen a fordítók. Javaslom a "Az élet eszmei értéke most a legnagyobb" címet. A kreativitás jó volt az első két rész esetén, de így az ötödik felé hajtva már több, mint röhejes a fokozás. Pont, ahogy Reaper írta az Alienekkel. Már nem tudják hová fokozni, hát kitalálnak mindenféle irritálón agyatlan címet (most komolyan, szerinted ez kreatív vagy normális: Aliens vs Predator 2 Requiem - A Halál a Ragadozó ellen 2 -> ez az AVPR hivatalos magyar címe!), csakhogy szerepeltessék a halál és ragadozó, ez esetben meg drága élet szavakat. De ugyanez a Riddick filmekkel is, ahol meg a sötétséget nyomatják. Komolyan, néha úgy megrugdosnám az ilyen címadókat, csak úgy kreatívan. Szerintem baromi jó lesz ez a film. Majd Dzséjt megmondja mennyire valósághű. Az is biztos hogy Bin Laden miatt kászült a közönség látni szeretné az alakulatot ami kinyírta. Persze én is. Amerikai kommandós alakulat az jöhet bármikor. Szép-szép, de hogy mennyire valósághű, az azért trailer alapján nehéz lenne megítélni. Most inkább annyit lehet mondani, hogy - talán a trailer kedvéért - túlságosan hatásvadász. Nekem így elsőre nem tetszik, annak ellenére, hogy végre rátalált valaki a fókákra, és nem csak a Deltásokat, Rangereket és tengerészgyalogosokat nyomatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Akkor egyetértünk nem? Mire végigtelefonált az nagyon durva volt. Mi a társadalombiztosítási száma? Az anyád p.....a. Mondtam volna én. Ne szórakozz Frenkie, persze hogy egyet értünk. Én is erre gondoltam közben, hogy ha kikerülnék a koporsóból, úgy megverném ezeket a nagypofájú, képmutató embereket, hogy azt megemlegetik. A nő is durva volt, de inkább a cégén húztam fel magam. És a végén még az is kiderült, hogy a túszmentő is végig kamuzott neki. Áhh. Egy kicsit reménykedtem abban, hogy ki tud majd akár magától is törni a koporsóból, de így még durvább volt az utolsó pár perc, annak ellenére, hogy lehetett erre számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Az nekem nagy kedvencem. Eddig kábé hétszer láttam. Első nézésre nem igazán jött be de néhány év múlva újra megnéztem és akkor már jobban megfogott. Azóta a valaha készült legjobb képregénymúvinak tartom. Főleg azért nagy múvi még mert csomó nevelő célzású dolog van benne, például a nőnek törődnie kellene a lányával stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Főleg azért nagy múvi még mert csomó nevelő célzású dolog van benne, például a nőnek törődnie kellene a lányával stb. Ja ezek nagyon klassz dolgok. Főleg úgy hogy még karakterfejlesztő hatásuk is van: Darlácska megpróbál belerázódni az anyuci szerepbe hozzájárulva ahhoz hogy Sára elfogadja őt anyjának és az őrmester pedig egy másik intelem miatt eldönti hogy felhagy a cigizéssel. Kicsit továbbgondolva a sztorit még az is lehet hogy Albrecht megpróbálna kibékülni a feleségével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Ja ezek nagyon klassz dolgok. Főleg úgy hogy még karakterfejlesztő hatásuk is van: Darlácska megpróbál belerázódni az anyuci szerepbe hozzájárulva ahhoz hogy Sára elfogadja őt anyjának és az őrmester pedig egy másik intelem miatt eldönti hogy felhagy a cigizéssel. Kicsit továbbgondolva a sztorit még az is lehet hogy Albrecht megpróbálna kibékülni a feleségével. Pontosan, ezért szeretem a filmet Hát ez már nem fog kiderülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 14. Hát ez már nem fog kiderülni. Mit nem mondsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Eme pószter után nem lepne meg ha Lucas képregénysorozatot építene a vörösfarkúak köré. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Nemrég pótoltam egy többéves lemaradásomat, és megnéztem a Nem vénnek való vidéket. Nagyon jó film, jó színészekkel, erőteljes hangulattal. Tommy Lee Jones narrációja, Bardem minden mozdulata és Brolin küzdelme, hogy mindenkit kicselezzen, nyomot hagy az emberben. Több van a filmben, mint ami a képkockákon látszik és elhangzik. A Red Tailsre nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Cowboyok és űrlények Tegnap végre megnéztük haverokkal, és nem csalódtam benne. Kreatív ötletek, szerethető karakterek, és aranybányász űrlények, szóval minden megvan benne, ami egy jó filmhez szükséges . Ford nagyszerű, mint mindig, Daniel Craig hozza a szokásos badass karaktert, Olivia Wilde pedig ismét gyönyörű . A sztori nagyon jó, meglepő fordulatokkal teli, és nem az a tucat-földinváziós film, ahol az a lényeg, hogy minél több embert minél látványosabb módon gyilkoljanak le. Aki szeretne látni egy jó westernt és/vagy egy jó sci-fi-t, melegen ajánlom ezt a filmet, illetve mindenkinek, aki nem ijed meg a váratlanul előbukkanó űrlényektől, és szeretne kikapcsolódni 2 órára. 10/8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. http://www.youtube.com/watch?v=akUhoJ1oUIA&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. http://www.superherohype.com/news/articles/168662-hasbro-in-talks-for-fourth-transformers-movie Háhááá, Monopoly: The Movie. Tudom hogy én vagyok a hülye hogy még mindig meglepődök hogy a sz*rt is ellehet adni egy hangzatos márkanévvel, de ez akkor is túlzás. A következő a Zewa 4 rétegű wc-papír: A mozifilm lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Jeff Dunham-Kontrolált Káosz Hatalmas, akár az előző előadásai. Walter, Achmed, Mogyi és José újra a színen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Én is megnéztem a Drive-ot. Hát nem egy könnyű kisfilm, és amikor vége lett, úgy gondoltam, nem nézném újra meg, pedig tetszett - de azóta többször eszembe jutott, és kellemes emlékként, szóval még minden lehetséges. Keveset beszélnek benne, de mégis többet mond, mint más filmek sokkal zsúfoltabb szövegkönyvvel. Ehhez kell a jó zeneválasztás és persze a jó színészi alakítások. Ryan Goslingnak ez a negyedik filmje, amit láttam: elsőként a Stay-t, ami érdekes volt, de mély nyomot nem hagyott bennem, aztán a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl), amiben nagyon édes volt a nomális társkapcsolatok felé egy guminő barátnőn keresztül utat találó srác szerepében, majd jött múlt héten a Crazy, Stupid, Love, ahol először tenyérbemászó nőcsábász volt, aztán meg édes szerelmes (és mindkettőt hihetően), és végül a Drive, ahol mindent elmondott már a nézésével is. Nem rossz a srác. Carey Mulligen is jó volt, nem az a fajta nő, akiért megvesznek a férfiak, de épp ilyen típusként tudott katalizátorként működni a történetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. (szerkesztve) Én is megnéztem a Drive-ot. Hát nem egy könnyű kisfilm, és amikor vége lett, úgy gondoltam, nem nézném újra meg, pedig tetszett - de azóta többször eszembe jutott, és kellemes emlékként, szóval még minden lehetséges. Keveset beszélnek benne, de mégis többet mond, mint más filmek sokkal zsúfoltabb szövegkönyvvel. Ehhez kell a jó zeneválasztás és persze a jó színészi alakítások. Ryan Goslingnak ez a negyedik filmje, amit láttam: elsőként a Stay-t, ami érdekes volt, de mély nyomot nem hagyott bennem, aztán a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl), amiben nagyon édes volt a nomális társkapcsolatok felé egy guminő barátnőn keresztül utat találó srác szerepében, majd jött múlt héten a Crazy, Stupid, Love, ahol először tenyérbemászó nőcsábász volt, aztán meg édes szerelmes (és mindkettőt hihetően), és végül a Drive, ahol mindent elmondott már a nézésével is. Nem rossz a srác. Carey Mulligen is jó volt, nem az a fajta nő, akiért megvesznek a férfiak, de épp ilyen típusként tudott katalizátorként működni a történetben. Hasonlóan gondolom én is. Amikor vége lett tudtam hogy zseniális film csak nem voltam képes megfogalmazni miért. Azóta tudom hogy a zene, Gosling játéka, és a nem sok beszéd miatt. Szerkesztve: 2011. Október 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Ryan Goslingnak ez a negyedik filmje, amit láttam: Már több filmjét is kinéztem régebben megnézésre, de az utóbbi kettőn kívül a többi valahogy mégis elkerült. Ahogy elnézem, elég tisztességes filmográfiája van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 17. Azt hiszem új 2011 legjobb filmjét láttam. Midnight in Paris Hasonlóan indul mint a szintén Woody Allen rendezte Manhattan, azt is hittem ez annak a Párizsba ültetett verziója ez, de elég érdekesen alakult tovább a film. Egy íróról szól (Owen Wilson) aki üzleti úton van jegyesével Párizsban, hőn-imádott városában, ám bizonyos történések miatt lassan újraértékeli azt amit a kapcsolatáról, és a vágyairól gondolt. Többet nem érdemes szerintem a filmről tudni, meg kell nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Jeff Dunham-Kontrolált Káosz Hatalmas, akár az előző előadásai. Walter, Achmed, Mogyi és José újra a színen. Van már hozzá magyar felirat? Mármint a másfél gigáshoz, nem a félgigáshoz, mert azzal nem megyek sokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Van már hozzá magyar felirat? Mármint a másfél gigáshoz, nem a félgigáshoz, mert azzal nem megyek sokra. Állítólag készül ahhoz is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Zsír, jöhet a TF4 is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Azt hiszem új 2011 legjobb filmjét láttam. Midnight in Paris Érdekesen hangzik, megnézem én is, amint tudom Elkezdtem a The tree of life-ot, amivel mindössze annyi "bajom" van, hogy Terrence Malick rendezte (ami amúgy nem baj, nagyon nem mindennapi filmeket készít), és hiába lenyűgöző néha, amit művel, képtelen vagyok egyben megnézni bármilyen filmjét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Érdekesen hangzik, megnézem én is, amint tudom Elkezdtem a The tree of life-ot, amivel mindössze annyi "bajom" van, hogy Terrence Malick rendezte (ami amúgy nem baj, nagyon nem mindennapi filmeket készít), és hiába lenyűgöző néha, amit művel, képtelen vagyok egyben megnézni bármilyen filmjét Én egyik filmjét se láttam ennek kivételével, de nekem nagyon bejött. A Midnight in Paris jóval-jóval könnyedebb alkotás, persze annak is megvan az egész jó mondanivalója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Én egyik filmjét se láttam ennek kivételével, de nekem nagyon bejött. A Midnight in Paris jóval-jóval könnyedebb alkotás, persze annak is megvan az egész jó mondanivalója. Nem túl termékeny rendező, legutóbbi filmje Az új világ 2005-ös (nem a legjobbja), Az őrület határán pedig 98-as, ezt bátran merem is ajánlani (2. világháborús), előtte pedig 20 éven át nem is rendezett. Már leszedtem a Midnight in Parist, van felirat is, de ma már nem tudom megnézni, de a héten mindenképpen sort kerítek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Mindig itt kapom a legjobb tippeket, mit érdemes megnézni majd. A Midnight in Paris is az a fajta film, ami tetszeni szokott, nem fogom kihagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. A szájhagyomány útján terjedő reklám a legjobb. Meg aztán kicsit ismerjük a fórumosok elég eklektikus összetételét és ízlését, így tudunk ajánlani is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Lám-lám. Az új Piranha-múvi stábja csípi a Baywatch-ot. http://www.youtube.com/watch?v=KnpA4fE9tLY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Amúgy nem unják még ezeket a piranhás filmeket? Nem tudom mi érdekelheti még az embereket ezekben, ugyanaz a sztori mindig, és nem is ijesztő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Én észre se vettem, hogy voltak piranhák az előző filmben. Valahogy csak a csajokat vettem észre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. "Bryan Singer az Excaliburról akart csinálni filmet, de ez elbukott. Úgy néz ki, hogy a pár éve szóba került Battlestar Galactica projekthez nyúl elkeseredettségében. Azt nem tudom mi értelme, amikor a Syfy már egy sorozatban mindent megosztott velünk. Elvileg a 78-as sorozatot folytatja egyenesen." http://filmbuzi.hu/archives/2011/10/19/austere/ Csak én érzem úgy, hogy ezt nem biztos, hogy kéne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.