Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jobb később, mint soha. :D És még nem is ez a legrégebbi film ami megnézésre vár. Igaz ezt csak most szereztem be, mivel végre kijött BD változatban is. :D

Hozzászólás ideje:

Megvárja, míg kijön színesben! :)

:lol:

Én is csak most néztem meg a Drive-ot, de nem bántam meg hogy vártam a szinkronos BR-re. :) Na nem mintha feliratosan olyan sokat kellett volna olvasni. :D

Hozzászólás ideje:

Tudom, ezért írtam, kíváncsi voltam ki ismeri amúgy a művet, mert nagyon hasonló a téma és Roberten átment a fűNyíró, aki nem látta feltétlenül nézze meg, mert a Drive-hoz nagymértékben hasonlít.

the_taxi_driver_robert_de_niro-9063.jpg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lassúfolyású mindkettő meg van

bosszú

is bennük, de szerintem azért elég markáns különbségek is akadnak. Pláne a főhősökben és az inditékaikban, amik nagyon más természetűek. De tény hogy mindkettő nagyon jó :)

Hozzászólás ideje:

Ma megnéztük moziban a Battleship-et. A történet sajna a szokásos a felelőtlen gyerek komoly lesz és megmenti a világot és beleszeret a felettese lányába aki viszont talpig katona. Ezeken már túl kellene lépniük a történetíróknak mert baromi unalmas és nem valósághű.

Maga a látvány az Ac/DC-vel karöltve zseniális, főleg mikor megszólal a Thunderstruck.

Összegzésképpen viszont azt írnám hogy ez Amerika. Optimisták, a megoldást keresik nem siránkoznak a láb nélküli fekete fazon is teljes értékű emberré lesz, és egy második világháborús csatahajón egy amerikai és egy japán együtt szolgál a tolerancia jegyében.

Egyfajta optimizmust sugall a film ezután sokan öklüket a magasba lökve állnának be a gépágyú mögé Amerikáért az emberiségért ,a Borsodiért és a családért.

Nekem nagyon tetszett, de a Battle: Los Angeles jobban tetszett a komorabb hangulata miatt és a több akciójelenet okán.

Hozzászólás ideje:

A bosszúállós filmek is olyanok, mint a vámpíros alkotások, 5-6évente kijön egy nézhetőbb és kevésbé populáris, de mint tudjuk Cage új filmje is erről szól, habár, ahogy olvasgatom erős B movie, jobban sikerült neki, mint a Szellemlovas...

Hozzászólás ideje:

A bosszúfilm azért még önmagában nem műfaj szerintem. Elvégre a Desperado, a Kill Bill vagy a Gladiátor is a bosszúról szól, de ezt azért elég sokféleképpen lehet variálni.

Meg a nagy klasszikus Mad Max is, és a Bosszúvágy. Bár szerintem a legjobb az a Taken.

Hozzászólás ideje:

Azta, Mad Max. :) Iszonyat rég láttam. Nagyszerű film az is. A Megtorló szerintem is nézhető film, azt hiszem, nem is olyan régen adták a tévében.

Hozzászólás ideje:

Meg a nagy klasszikus Mad Max is, és a Bosszúvágy. Bár szerintem a legjobb az a Taken.

Ezzel egyetértek, a Taken engem eléggé meglepett és minőségire is sikeredett, habár a főszereplő személye eléggé meghatározta ezt a filmet, elég, ha csak kicsit feljebb néz az ember.... A Mad Max mondjuk nálam pont fordítva van, eléggé nyögve nyelős, unalmas.

A Megtorlóból 3 rész készült, az első Dolph Lundgren-el, de ő a koponyát sosem viselte, aztán a 2. a Tom-os, ami hangulatban ott volt és az orosz ellenes, hűtős, Travoltás fight szerintem remekké tette, de mégis a 3. lett a legjobb, kb. 5* láttam, 5.1ben, főleg a film végi mészárlás, valami hihetetlen, nagyon eltalálták a főszereplőt:

220px-PWZScore.jpg

Amikor egy ceruzával visszateszi a törött orrát az elején....Duuuurva! :)

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

Azta, Mad Max. :) Iszonyat rég láttam. Nagyszerű film az is. A Megtorló szerintem is nézhető film, azt hiszem, nem is olyan régen adták a tévében.

Amikor '86-ban láttam először hangalámondással vhs-en a Mad Max-et hát lehidaltam. Akkoriban a mozikban a Bud Spencer-Terence Hill páros dominált meg a lágyabb amcsi filmek. Ez a film viszont ütött a brutalitásával. Mikor azt látod hogy a rendőr ugyanakkora barom mint akit üldöz( átvágott torokkal még üldözik a Sebesség Istenét), hát azt megtapasztalni a képernyőn akkoriban kemény volt. De nekem még azért is kedves film mert imádom az "eredeti" V8-asok hangját. Mikor Max beindítja a verdáját az elején és hörög a motor az nekem a mennyország hangja. Az egész filmnek a hangulata egy nyomasztó a hátad közepére nem kívánó rendszert mutat be. Ja és azóta sem láttam még csak hasonló autós kaszkadőr jelenetet.

FlóriBá: A Mad Max ma már kicsit persze ósdi. Csak '79-es, de nekem a szívem csücske.

A Taken meg számomra a valaha készült legjobb bosszúállós film és nem csak Neeson maitt. Hanem az izgalma és a bűnözők baromi aljassága okán. Ebben a filmben volt az előszőr nálam hogy azt kivántam hogy Nesson mindenkit aki a lányához ért öljön meg és lehetőleg kínhalállal. Egyszerűen gyönyörű volt ahogy az önelégült tetvek meghaltak mind. Főleg akit ott hagyott a pincében áramot vezetve a lábába. Az én értékrendemet követte. Nincs kegyelem a lánykereskedőknek(így megmentem a többi lányt is).

Persze nekem a bosszúállós filmek azért is jönnek be mert erkölcsileg helyesnek tartom őket. Én biztos nem tárgyalnám breivik(direkt a kisbetű) ügyét. Ott a szigeten agyonlövettem volna és kész.

Hozzászólás ideje:

Azért a Megtorló más, neki voltak sötét napjai is. A képregényben, ha valaki nem a zebrán haladt át, hanem az úttesten, akkor fogta és a helyszínen kivégezte. Szóval ennek a karakternek voltak elég elborult percei, ebből aki csak a filmeket nézi nem kap semmit. De az sem igazán jön át, hogy a Punisher ellen kb. egy hadsereget bevetettek, meghasonult katonákkal és ő végig állta a sarat és még Pókemberrel is voltak közös történetei... Azok után amit a Venommal műveltek, szerintem a képregény feldolgozások akkor élték a legnagyobb szégyenüket. Ne haragudjon meg a világ, de kaptunk egy 160cm magas, tikmellű hőst, aki még megközelítésben sem hasonlít rá:

Venom_inline-pic1_1285967783.jpg

Tényleg egy szégyen, ilyet filmre vinni!!!

Hozzászólás ideje:

Az említett dolog Megtorlóvak akkor történt, amikor beadtak neki valami szérumot, aztán egy kicsit begőzölt, aztán helyreállt.

Nem tudom egyébként, hogy jön Venom a Megtorlóhoz? :hmm:

Venom talán a legjobb Pókember gonosz Vérontó és Morlun mellett. Remélem A csodálatos Pókember valamelyik folytatásában végre kapunk egy olyan filmet, amiben csak Venom a gonosz.

Hozzászólás ideje:

Úgy, hogy sokan azzal jöttek, hogy a filmes Megtorlók egyáltalán nem hasonlítanak a képregénykarakterhez. Ezért írtam, hogy elég megnézni a Venom ábrázolást a 3. részben, azon kívül, hogy az a szereplő fekete semmi másban nem egyeznek, szóval ahhoz képest a Punisherek egyenesen a képregényekből léptek ki.

Hozzászólás ideje:

A képregényben Venom egy 2méter magas, szétgyúrt állat, aki a bosszút forralva folyamatosan edzette magát. Ehhez képest itt kaptunk egy kisfiút, akin annyi izom van, mint Sebeők Jánoson. Ez szerintem eléggé el lett rontva. A trilógiából a 2. rész tetszett a legjobban, Oktopusz valóban mindig keményen megszorongatta Pókembert és itt a történeti szál sem volt olyan összecsapott, mint a 3. részben.

Hozzászólás ideje:

Persze nekem a bosszúállós filmek azért is jönnek be mert erkölcsileg helyesnek tartom őket. Én biztos nem tárgyalnám breivik(direkt a kisbetű) ügyét. Ott a szigeten agyonlövettem volna és kész.

Ezzel én is így vagyok, bár amennyire Breivik hajszolja a rivaldafényt és feltűnési viszketegsége is van, szerintem az lenne a legnagyobb büntetés számára, ha teljesen elszigetelnék a külvilágtól élete végéig, ahol senkivel nem találkozik, csak naponta kétszer azzal a két kézzel, amelyek beadják a kaját.

Hozzászólás ideje:

A képregényben Venom egy 2méter magas, szétgyúrt állat, aki a bosszút forralva folyamatosan edzette magát. Ehhez képest itt kaptunk egy kisfiút, akin annyi izom van, mint Sebeők Jánoson. Ez szerintem eléggé el lett rontva. A trilógiából a 2. rész tetszett a legjobban, Oktopusz valóban mindig keményen megszorongatta Pókembert és itt a történeti szál sem volt olyan összecsapott, mint a 3. részben.

Egyetértek. Nekem is a 2. tetszett a legjobban. Az imádom. Humoros, látványos és pókis! :)

Hozzászólás ideje:

Na, akkor most legalább nem ért kudar c. :) Lehet majd valamelyik nap, ha lesz időm megnézem őket, egymás után, de az első rész nagyon nyögve-nyelős. Rengeteg benne a hiba, én nem nagyon figyelek ilyenekre, de zavaró, hogy pl. amikor a tetőről elugrik fehér edző cipő van rajta, mikor leérkezik, már teljesen más szabású és színű a csukája...meg a főgonosz is elég bendzsa, képregényben sem voltam oda a Manókért, nekem unalmasnak tűnt az egész vérvonal....

Hozzászólás ideje:

Grivi Jé Rulez! :cool:

meninblack3int.jpg

Hozzám a bosszúállós múvik nem kerültek túl közel. Egy idő után szinte mindre ráuntam. A Bosszúvágyakból az elsőt tizenvalahány évesen kétszer láttam míg a többit csak egyszer. Őrült Max első bosszúhadjáratát is rég láttam és azt is csak egyszer de nem jött be igazán így a többit már meg se néztem. A Gladiátort valamikor 2000 és 2005 között négyszer láttam és már jó ideje tervezem újranézni. Valamikor csak eljutok odáig. A Tom-os Megtorlóval nekem sincs komolyabb problémám de két nézés után az is feledésbe merült. A későbbi eresztést talán a feléig se láttam. A Taken talán a legbejövősebb bár két nézés után nem érzem egyelőre úgy hogy újra akarnám nézni. A második előtt lehet hogy előveszem. A napokban olvastam hogy Mills-nek egy első részes áldozat famíliájának a bosszújától kell megmentenie a famíliáját így valószínűleg bőven lesz kiket irtania az ex-CIAs bácsinak. Pár jelenetet már le is vetítettek belőle a CinemaCon-on. Azt felrakhatnák nézhető minőségben a netre.

Raimi Pókemberjeiből az elsőt csíptem valameddig de azóta már ráuntam. A második még úgy ahogy bejött míg a harmadik már elég nehezen. Pár hónapja megnéztem az öcsémmel és jó néhány jelenet közben szinte a fejem fogtam.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Na, akkor most legalább nem ért kudar c. :) Lehet majd valamelyik nap, ha lesz időm megnézem őket, egymás után, de az első rész nagyon nyögve-nyelős. Rengeteg benne a hiba, én nem nagyon figyelek ilyenekre, de zavaró, hogy pl. amikor a tetőről elugrik fehér edző cipő van rajta, mikor leérkezik, már teljesen más szabású és színű a csukája...meg a főgonosz is elég bendzsa, képregényben sem voltam oda a Manókért, nekem unalmasnak tűnt az egész vérvonal....

Dettó, de nekem még mindig jobban bejött mint a 3. Ott aztán volt kavarodás, meg feleslegesen behozni marha sok ellenséget...áhhh.

Viszont ebben az új Pókiban is választhattak volna jobb ellenséget mint a Gyík. Bután is néz ki, nem is ő a legjobb, szóval meglássuk mi lesz vele...

MI4:Nagyon jó volt. Végig lekötött, izgi volt és látványos. A 3. csalódása után nem tudtam mit várjak, de örültem hogy folytatták, vagyis most már örülök. Jók voltak a karakterek, az akciók és a poénok is. Egyedül

a vége volt iszonyú sz-r amikor Ethan nem tudta elvenni a táskát az öregembertől és ott kapkodott a kódok után...jajj istenkém...

szóval emiatt 8/10.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.