JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Elysium - Zárt világ magyar előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Benedict Cumberbatch Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Ez egy akkora film lesz, hogy non-stop fogok róla ki-be járkálni rá a moziba. Istenem, lenne már egy hónappal ezután. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Az enterprise-t csak Szupi állíthatja meg! http://www.youtube.com/watch?v=T6DJcgm3wNY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. A videó alapján úgy látom, hogy jön az új Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. (szerkesztve) Benedict Cumberbatch Olyan hangorgánuma van, hogy hihetetlen. Szinkronosan vétek lesz nézni. Szerkesztve: 2013. Április 17. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Talán még jó film is lehet ez az új Superman, már ha hanyagolják az előzetesben már pedzegető hülye poénokat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Most már az Acélember jobban elkezdett érdekelni, mint a Vasember 3 vagy a Rozsomák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Talán még jó film is lehet ez az új Superman, már ha hanyagolják az előzetesben már pedzegető hülye poénokat... Melyikre gondolsz a sok közül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Egyértelmű most már hogy a Superman valami nagyon jót fog nyújtani. Ahogy Donát írta ez lesz az új Nolan-es Batman. Mondjuk sejtettem mert ő a producer. Nálam most már az első számú szuperprodukció amit várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Jó is volna két jól sikerült látványfilm a nyárra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Szerintem túl sok van már mostanában a képregényfilmekből (nem rajongok ezért a műfajért). Supermant meg egyébként sem bírtam sohasem, így inkább a Vasember 3-at várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Jó is volna két jól sikerült látványfilm a nyárra Én jobban szeretném, ha a látvány mellé mondanivaló is társulna és remélhetőleg azt is megkapjuk hozzá. Valamelyikhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Jó is volna két jól sikerült látványfilm a nyárra A 300 folytatása lesz a másik ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Én jobban szeretném, ha a látvány mellé mondanivaló is társulna és remélhetőleg azt is megkapjuk hozzá. Valamelyikhez. A megjegyzésemben a 'jól sikerült' pont ezt az óhajt jelenti a látvány mellé Szóval várjuk a tartalmas és kiválóan szórakoztató nyári látványfilmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Szerintem túl sok van már mostanában a képregényfilmekből (nem rajongok ezért a műfajért). Supermant meg egyébként sem bírtam sohasem, így inkább a Vasember 3-at várom. Valahogy a Superman engem is hidegen hagyott. Túl jólfésült volt, igazi tüchtig szuperhős. De ez a Henry Cavill, Snyder féle valahogy életszagúbb lesz szerintem . Ez az új nekem bejövős lesz azt hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 18. Na ez egyre inkább moziba nézős! Látványos western lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 18. Biztosan látványos lesz, de úgy érzékelem, hogy nem a komolyabb vonalat képviseli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 18. Oblivion: hát nem sokat vártam tőle, de azért reménykedtem hogy jó lesz viszont egy holt unalmas, teljesen érdektelen történtet kaptam, amiben olyan csavarok vannak amik bár nem annyira klisések, mégsem tudnak felizgatni. két órás a film, de mégsem történik benne igazán semmi, és a hatalmas fordulat is elmaradt számomra, pedig nagyon próbáltak egy Philip K Dick utánzatot készíteni. A látvány csodálatos, nagyon dizájnos, és a zene...hát az valami csodálatos. De ezen kívül nagyon sok pozitívumot nem tudnék felsorolni. Egyszer érdemes megnézni, de nem fog szerintem maradandót hagyni... 5/10. http://www.youtube.com/watch?v=qdDfkKLsf94 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. (szerkesztve) Alex Cross: Harmat gyenge, nyomozós, sorozatgyilkosos film. Szörnyen klisés beszólásokkal és rossz alakítással. Már a felénél ki akartam kapcsolni, de Matthew Fox - mindenki Jack Dokija- annyira jó volt benne, hogy amíg szerepelt, addig néztem. Egy pszihopata, szadista bérgyilkost alakít, de annyira jól illet rá a szerep, hogy csak néztem. Igazi elmebeteg volt. Viszont a másik oldalon sajna nem volt egy hasonló kaliberű rendőr aki tudta volna ezt ellensúlyozni. Drámát is próbáltam bele csempészni, de az alakítások miatt ez sem jött át sajna. John C Mcginnley-t -mindenki Cox Dokiját - pedig imádom, de hogy kb egy bohóc jutott róla az eszembe, nem pedig egy rendőrfőnök, az is biztos. 5/10 max. Szerkesztve: 2013. Április 19. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Fitzgerald F. Scott - A nagy Gatsby Bár a könyvek topikban a könyvről volt szó, de ide tartozik, hogy ez nálam moziban nézős darab lesz. Remélem, jó filmet kapunk, mindenesetre a könyvet is megjegyzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. BREAKING: A Sötétségben Star Trek már május 9-től megtekinthető lesz az IMAX-ben! http://aeonflux.blog.hu/2013/04/22/breaking_a_uip_kenegeti_a_star_trek_rajongoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Aucs... ez most szíven döfött, mivel 16-ra kértem szabit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. BREAKING: A Sötétségben Star Trek már május 9-től megtekinthető lesz az IMAX-ben! Ezzel két probléma van: azon a hétvégén nem megyek Pestre és amúgy sem IMAX-ben szerettem volna megnézni. Nekem az a 9 perces levetített jelenet olyan volt, hogy amiatt letettem róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Annyira rosszul mutat IMAX-ben MissKarrde? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Ízlés kérdése, egyébként egyáltalán nem mutat rosszul. Viszont én vén vagyok már az ilyen pörgéshez, nagy vásznon nekem kifejezetten zavaró, azért lesz jobb kisebb vásznon nézni. De az is lehet, hogy tévedek, mert teljes egészében totál élvezetes lenne számomra is nagy vásznon. Csak a bemutató hagyott bennem ilyen nyomokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. én vén vagyok már az ilyen pörgéshez, Bírjuk még a gyűrűdést! Bírjuk még a gyűrűdést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Nekem a 9 perces részletnél inkább csak a 3D volt fura. Mintha térhatás helyett kétdimenziós lapok lettek volna egymásra pakolva (több 3D-s filmnél is ez volt egyébként az érzésem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Film készül Zámbó Krisztián, sokat megélt énekesről http://comment.blog.hu/2013/04/23/film_keszul_zambo_kriszitan_sokat_megelt_enekesrol Dübörög a magyar filmgyártás :facepalm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 23. Megérkezett az új Thor film előzetese... http://www.youtube.com/watch?v=7p7rocHEecE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.