Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, JakeSully írta:

Ben Affleck is állítólag lelép, nem akar többé Batman lenni..

Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor még ő akarta rendezni az önálló Batman filmet, kicsit megváltozott a felállás :D

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
28 minutes ago, luke19 írta:

Az utóbbi időben minden második héten lehozzák a hírt, hogy Affleck lelép.
Nekem eddig az ő által megformált Batman/Bruce Wayne jön be a legjobban. Azért a Matt Reeves féle önálló Batman moziig maradhatna, ott meg a végén egy Batman Beyond féle módon átadhatná a staféta botot másnak. Annyi különbséggel, hogy nem a távoli jövőben játszódna, mint a sorozat.   

Igen, ez igaz, hogy elég gyakran cikkeznek erről... :D
Azért remélem ha a Flashpont paradox lesz megfilmesítve, akkor nem Affleck lesz Batman.

Hozzászólás ideje:

Akkor elmehet a francba a Warner, már én is unom, amit művelnek,pedig kezükben vannak a legjobb képregényősök, gonosztevők (legalábbis nálam a DC az első).

Na de holnap JL, nem puffogok többet. :D

Hozzászólás ideje:

És egyébként még jogi problémák sem lehetnének a karakterekkel - nem úgy mint a Marvelnél - minden a Warnernél van. Én amúgy vártam volna 2020-ig a JL-el, előtte kellett volna a maradék karaktereknek az eredetsztori.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, RacerX írta:

Én amúgy vártam volna 2020-ig a JL-el, előtte kellett volna a maradék karaktereknek az eredetsztori.

Majd holnap kiderül, hogy oldották meg, addig nem nyilatkozom az ügyben. :D

Hozzászólás ideje:

Akik látták a filmet az Igazság Ligáját, egy dolog érdekel

Tényleg olyan brutál badass benne J. K Simmons?

Ugye Gordon felügyelő szerep kedvéért kigyúrta magát rendesen...

jk-simmons.png

Hozzászólás ideje:

Igazság ligája

Kellemes meglepetés volt a készítési gondok függvényében. Nem éreztem annak hiányát, hogy a csapat felének nem volt eredet filmje. Egyedül az első fél órát éreztem kicsit lassabbnak. Steppenwolf tényleg nem túl erős antagonista, de ezt elnéztem a filmnek, mert a lényeg a csapat összerántásán volt. Úgy jöttem ki a moziból, hogy érdekelne az összes tagról egy film (meglepetésemre Cyborg is bejött), valamint egy újabb liga filmnek is örülnék. Összességében 10/8. 
Itt lehet olvasni a kimaradt, kibővített jelenetekről, de vigyázat spoileres.
Szerk.: Azt azért hozzáteszem, hogy én nagyon elfogult vagyok a DC-vel, ezek a gyerekkorom kedvenc hősei. :D

Spoiler

Sajnálom, hogy nem volt egy jelenet sem Darkseid-ról. 

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Igazság Ligája: Pozitívan csalódtam, bár még így sem voltam vele megelégedve. A WW után szerintem a 2. legjobb DC film. A humor néhol kicsit erőltetett volt számomra, valahol viszont ütött. Cyborg szerintem jól sikerült - nekem ő az előzetesekben nem jött be, meg valamennyire a színész sem az "esetem", viszont itt működött.

Aquaman jónak jó volt, de nekem valamennyire nem jött át - pedig imádom Jasont. 

Flash volt szerintem az egyik legjobb, a végén a család megmentése vicces momentum volt. :D 

Steppenwolf egynek elment, a kimaradt, esetleg kibővített jelenetekből 1-2 -őt szívesen láttam volna a filmben.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2017. 11. 20. - 19:06, luke19 írta:

Itt lehet olvasni a kimaradt, kibővített jelenetekről, de vigyázat spoileres.

Örülök, hogy a többség kikerült a filmből. A eleje így is elég lassú volt, nem kellett volna még időhúzó jelenet.

Hozzászólás ideje:

Ezek közül én csak 

Spoiler

Cyborg darabokra tépését, és azt a jelenetet sajnálom, ahol elvileg Darkseid megöli Steppenwolfot.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, luke19 írta:

Ezek közül én csak 

Spoiler elrejtése

Cyborg darabokra tépését, és azt a jelenetet sajnálom, ahol elvileg Darkseid megöli Steppenwolfot.

Na ne már

Spoiler

Már csak az hiányzott volna, hogy eljátsszák mégegyszer azt, hogy az egyik főszereplő meghal, de a következő filmre visszatér... Mert a Cyborg film igenis tervben van.

Hozzászólás ideje:

Amennyire tudom, folytatás. Bár a történetet jobban őrzik, mint az ep8 sztoriját. :)

Ez lehet flashback, vagy valami promóciós anyag (in- vagy out-universe). Viszont arról volt pletyka, hogy Blue áll majd a cselekmény középpontjában.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nagyszerű lett Az igazság ligája. Az előző részt - Batman Superman ellen - nem szárnyalta túl, de így is az az érzés kerített hatalmába, hogy szívesen újranézném. A film csak még jobban ellökött a DC irányába. A zene vegyes érzéseket keltett bennem. Voltak nagyon jó részei, voltak kevésbé jók. Meglepődtem, mikor láttam a film elején Danny Elfman nevét, aztán még jobban mikor

felcsendült a 89-es és a 92-es Batman filmek zenéje. Az nagyot ütött. Még a John Williams féle Superman zene felcsendülése is tetszett, pedig a Zimmer-féle jobban tetszik.

Apróbb negatívum, hogy a film rövid lett, én hiányoltam volna még vagy fél órát.

Úgy érzem itt belassultak a karakterek és várható események bemutatásán. Azt is éreztem, hogy itt még több Igazság Ligája filmhez alapoznak meg. Darkseid szerepelhetett volna egy keveset. Deathstroke-nek örültem.

Várom a további DC filmeket. Remélem minél több lesz.

Hozzászólás ideje:

A fenébe.. :( James Cameron kijelentette, hogy az Avatar 4-5 nem garantált, hogy elkészül...

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Nabopolasszar írta:

Azért a kevésbé népszerű filmeket, mint a Hihetetlen Hulk, vagy a Vasember 2 elegánsan kihagyták a montázsból :D

A Pókembert is kihagyták. De szerintem csak azért, mert a Hihetetlen Hulk jogai a Paramountnál vannak, a Pókemberé meg a Sonynál. 

Hozzászólás ideje:

Tudom, botrány, de sokkal jobban várom, mint a Solót. :) A trailer nagyon bejött, féltem, hogy Thanost nem mutatják, vagy épp csak sejtetnek valamit, de ez azért durr bele a közepébe volt. A vége tetszett, már azt hittem, kimaradnak. Viszont Hangyát sehol sem látom... Bár az azért nála nem fura. :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.