Tarzaan Hozzászólás ideje: 2018. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 27. 2018. 11. 22. - 22:07, kudar írta: Huhh gyerekek: Upgrade című filmre tessék rákeresni, bár inkább ne is mert túl spoileresek, viszont aki akar egy marha jó akció sci-fit nézni, igaz hogy low budget, de olyan hangulata van, a látványról és akciókról nem is beszélve, hogy a film végén tátva maradt a szám. A főszereplő Logan Marshall Green, a szegény ember Tom Hardy-ja aki baromi nagyon alakít. Nálam simán 8/10es a film. Jó ez talán még belefér. Tényleg jó film... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 29. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Még kb. másfél hónap 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 30. Mázli hogy nem csúszik a bemutató. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 8. 2018. 11. 24. - 21:45, JakeSully írta: Rekord nézettségge lett az Oroszlánykirály teasernek. Közben az új Bosszúállók tényleg megdöntötte a nézettségi rekordot. Eddig a 24 óra alatti megtekintéseket a Végtelen háború tartotta 230 millióval (ugye ezt Oroszlánkirály még 3 nap alatt sem lépte túl). Ezt döntötte meg a Végjáték a maga 289 milliós nézettségével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Ezt hogy számolják? Eddig a hivatalos youtube csatornán 49.6 millió megtekintés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Ezek a számok kicsit csalókák. Általában belevan számitva az is ha mondjuk a közösségi oldaladon automatikusan elindul valamelyik felületen. Akkoris ha két másodperc után lenyomod vagy rögtön túltekersz rajta. Én még egyáltalán nem láttam az előzetest de szerintem már legalább 3-4 megtekintéssel hozzájárultam a rekordhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 9. (szerkesztve) 32 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt hogy számolják? Eddig a hivatalos youtube csatornán 49.6 millió megtekintés volt. De az csak a "nagy" csatorna nézettsége. Ezekhez beleszalámolják a helyi csatornákon közzétett videók nézettségét is, mint a Marvel UK, plusz a Twitter és Facebook videók megtekintéseit is Szer.: Pl. csak a Marvel Magyarország facebook oldalon lévő videónak magában van 150 000-es nézettsége, és mi csak egy kicsi ország vagyunk. Ezek bizony össze tudnak adódni Szerkesztve: 2018. December 9. - Nabopolasszar 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Az előzetes valódi nézettsége valszeg jóval kevesebb mint ez a 289 milliós adat. Ha már 10x-er láttad és a következő alkalommal csak áttekersz rajta az egyik közösségi oldalon azt az áttekerést is beszámolja ha elindul az automatikus lejátszás. Igazából ez arra jó hogy a stúdiók ha a trailerük nézettségéről van szó jó magas számokat mondhassanak. Ettől függetlenül ez biztos rekord, csak nem ekkora. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 9. Egy újabb film ajánlat: Searching. Valami eszméletlenül kreatív film. Több ilyen film kéne. Low budget, mégis tele van ötlettel, és olyan érzelmi töltöttel, plusz csavarokkal, hogy csak néztem. A történet egyszerűen csak annyi, hogy eltűnik egy lány, és az apja próbálja megtalálni, úgy hogy szinte végig a gép láthatjuk, és próbálja a net és a rendőrség segítségével megtalálni a lányát. Voltak benne lassú részek, főleg az elején, de aztán eléggé beindul. Mindenkinek ajánlom, mert rövid és ütős. Angol tudás azért kell hozzá, mert sok az angol szöveg amit olvasni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. 9 órával ezelőtt, kudar írta: Egy újabb film ajánlat: Searching. Valami eszméletlenül kreatív film. Több ilyen film kéne. Maximálisan egyetértek, ez a film egy remekmű. Nem hibátlan, de pár furcsaságon kívül nagyon rendben van. Az elbeszélésmódja ugyan nem teljesen egyedi, de nagyon ritka, ötletes, kreatív és igényesen kivitelezett. Ez, illetve a sugallt mondanivaló teszi igazán különlegessé és értékessé. Emellett pedig kapunk egy tök jó krimisztorit is. Külön tetszett, hogy az alkotók mennyi lehetőséget megragadtak arra, hogy felvessenek bizonyos témákat. A cselekményhez inkább csak közvetett módon kötődő momentumokból azért mindig el tudtak ültetni egy kis bogarat az ember fülében. De ez tényleg csak gondolatébresztés volt, és nem estek bele abba a csapdába, hogy erőltetetten próbálják a szánkba rágni az üzenetet vagy a gondolatokat. Mégis nagyon fontos témákat pedzegetnek, amikről szerintem sokkal többet kellene beszélni. Ahogyan erről a filmről is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Holnap új előzetes várható! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Ez a Garteh Edwards féle Godzilla folytatása vagy teljesen új? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ez a Garteh Edwards féle Godzilla folytatása vagy teljesen új? Annak a folytatása. A Legendary Pictures az MCU mintájára saját filmuniverzumit készít, amolyan szörnyuniverzumot. Ennek részét képezi a tavaly Kong: Skull Island is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. (szerkesztve) Kicsit hamarabb jött: Szerkesztve: 2018. December 10. - RacerX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. 2018. 10. 27. - 12:35, Pildi írta: Az volt csúcspont, frenetikus élmény! Nagyon jól felépített film ebből a szempontból. Ami még nagyon tetszett, hogy a zenekar tagjait is sikerült jól megformálni, de ez akkor nem csoda. Így kell egy zenei életrajz filmet megcsinálni. Kár, hogy a 2015-ös Nirvana-filmet nem így csinálták meg. Az egy koncertfelvételekből, interjúkból meg régi családi videókból összevágott katyvasz, itt-ott megspékelve egy-egy rajzfilmes betéttel (amelyek mellesleg csodásak voltak, csak kár, hogy kevés volt a filmben.) Szóval, megnéznék egy Nirvana-filmet olyan formában, mint amilyen a Bohemian Rhapsody volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Hú mennyi előzetes. Csak egy hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 10. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez a Garteh Edwards féle Godzilla folytatása vagy teljesen új? Kicsit elhízott ez a Godzi. Befalta az egész adventi naptárt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 11. Jól tartják az emberek, mert ha jól emlékszem összekomáztak az első rész végén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 11. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 11. Egy nemzetközi üveges tréler is befutott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 17. https://port.hu/cikk/mozi/most-mar-aztan-eleg-legyen-be-lehet-am-fejezni-franchise-ok-amiket-jobb-lenne-beken-hagyni/article-56422 Van amit tényleg békén kéne már hagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Ilyen fos clickbait cikket is régen olvastam már... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Én a Bond bejegyzésnél feladtam. Értem hogy szenzációhajhász cikkeket kell irni, mert az hozza az olvasottságot de nem lehetett volna hogy olyasvalaki irjon mondjuk James Bondról, aki látta az eddigi James Bond filmeket? Bond erőszakkal fekszik le a nőkkel meg ódivatú gyökér? Igazából most szembesültem először azzal, hogy a port.hu-n cikkek is vannak, de innentől az összeset messzire kerülni fogom. Ez még az ign.hu-t is messze alulmúlja, ami aztán nem kis teljesitmény. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 17. A nevét már nem merte odaírni. Tehát Jóska Pista szerint ezeket a franchiseokat békén kellene hagyni. Miért is? Mert neki nem tetszenek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Az ilyen cikkeknél a többesszám használata nem tetszik. Az hogy ez a cikkíró szubjektív véleménye, oké. De nehogy már azt higgye hogy mindenki így gondolja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 17. 4 órával ezelőtt, Bomarr írta: Én a Bond bejegyzésnél feladtam. Értem hogy szenzációhajhász cikkeket kell irni, mert az hozza az olvasottságot de nem lehetett volna hogy olyasvalaki irjon mondjuk James Bondról, aki látta az eddigi James Bond filmeket? Bond erőszakkal fekszik le a nőkkel meg ódivatú gyökér? Igazából most szembesültem először azzal, hogy a port.hu-n cikkek is vannak, de innentől az összeset messzire kerülni fogom. Ez még az ign.hu-t is messze alulmúlja, ami aztán nem kis teljesitmény. Szűcs Gyula azért minőségibb írásokat rak össze arról nem beszélve,hogy jó összegzéseik szoktak lenni főleg régi filmekről, színészekről sok érdekességet meg lehet tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 17. Csütörtökön előzetes, addig itt egy plakát: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 18. Az új Grincs - Hát totál átlagos lett. A trailer alapján nagyon vártam, sokat vártam tőle, mert tetszett a régi verziója, de mindig úgy éreztem, hogy ebben több van, és remélem, hogy talán a mostani új verziója kihozza ezt belőle, de nem. A poénokat lelőtték a trailerben, semmi extra nem volt a sztoriban az eredetihez képest, de még mélység se - pedig valami jó lett volna. Sok helyen aranyos volt és szórakoztató, de több helyen untam. 5,5/10. Semmi értelme nem volt elkészíteni ezt a remaket sem szvsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.