Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon eszelős lesz ez a DK! Nagyon várom már. Attól félek kicsit hogy több Joker lesz benne mint Batman, de sztem megoldják!

És a Hitman is jó. Bár ez a kép full olyan mintha a játékból lenne, meg a poszter is ilyen lett. Attól függetlenül jó film lesz. ^^

Hozzászólás ideje:

Nekem Joker ezen a képen nem jön be, olyan igénytelen. :) Mondjuk lehet ez akkor készült, mikor Wayne kicsit helybenhagyta a kihallgató szobában. De Batman, na ő cool, mint mindig!

batman-aaargh.jpg

Hozzászólás ideje:

Amikor a közepső képcsit megláttam egyből az Amcsi Psycho ugrott be mert abban is hasonló pofákat vág a srác. Lehet hogy Krisztián átvitt egy kicsit Batemanből Batmanbe ha már a bőrkoma keményebbre vette a dolgot.

Hát ajánlom is neki hogy kemény legyen és pépesre verje a vigyormumus-banda pofáját. :o

Hozzászólás ideje:
Amikor a közepső képcsit megláttam egyből az Amcsi Psycho ugrott be mert abban is hasonló pofákat vág a srác. Lehet hogy Krisztián átvitt egy kicsit Batemanből Batmanbe ha már a bőrkoma keményebbre vette a dolgot.

Hát ajánlom is neki hogy kemény legyen és pépesre verje a vigyormumus-banda pofáját. :o

Nekem is az ugrott be.Főleg hogy most olvasom a könyvváltozatot..Egy kicsit beteg.

Hozzászólás ideje:

Már leszedhető DVD minőségben hála az oroszoknak. :o

Egyébként elég gyengus film. Sajna. Nem tudták elődnteni h mi legyen. Történelmi, fantasy vagy akció, és így marha kusza lett. Olyan mintha 1980ban készült volna, és a színészi alakítások is nullák...és mégis a rengeteg negatívum ellenére a végén a poén tetszett. :o

Nem mondom h ajánlanám, de ha nincs más jobb akkor tökéletesen megteszi. ^^

Hozzászólás ideje:

Látványilag nem nagy szám. Max egy repülő lezuhanása van benne, de nem egy látványorgia. De maga a film, az szerintem elég jó. Érdemes megnézni!

Hozzászólás ideje:
Egyébként egész szépet ment ma Lamb. Jobban, mint Besenyei. :S

Off

Remélhetőleg holnap szépen megy majd, bár nem fogom látni.

On

Hozzászólás ideje:

Yodamester (és Bomarr), megnéztem végre az Ichi the killert :o

És nem, nem kapcsoltam le a főcím után :o Izé, egyébként itt pontosan mire is gondoltatok? A csajra vagy a belsőségekre a padlón?

Ha eltekintek néhány gyomorszorító jelenettől (basszus még filmen sem nagyon bírom a kínzós jeleneteket, a spriccelő vérrel viszont semmi bajom), érdekes sztori volt, egy cseppet sem hétköznapi vagy unalmas, a karakterek meg hát... Az a szöszke nagyon extrém figura :P Azért a kirúgott rendőrt sajnáltam a végén.

Egyszóval jóval nézhetőbb sok másik filmnél :o

Hozzászólás ideje:
Izé, egyébként itt pontosan mire is gondoltatok? A csajra vagy a belsőségekre a padlón?

Hát, khm, egészen pontosan arra, amiből maga a főcím betűi kiemelkednek... Ennél konkrétabb nem akarok lenni :o

Hozzászólás ideje:
Jah, én meg azt hittem, hogy valami jelenetre gondolsz.

Nem. Számomra ez a főcím így emlékezetes volt, nem nagyon láttam még ezt korábban sehol, szétszakadtam rajta :o

Hozzászólás ideje:

Nem is hiszem, hogy bárhol visszaköszönne majd :o És valóban emlékezetes :o

Ba**us, az egész film az :o

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Hát mint távol-keleti filmet, nyugodt szívvel nem biztos, mint nem mindennapian emlékezetes filmet talán még kevésbé :lol:

Na jó, viccet félretéve, Ody, ha érdekel, röviden regélek róla, aztán meglátod, hogy érdekel-e ;)

Hozzászólás ideje:

L'ecsó

Csatlakozok azokhoz, akik méltatják, bár a grafikája a tömjénezéséhez képest nem ütött akkorát. Talán, mert én láttam már rohangáló és vizes patkányt. Az ételek és az ízek témájában viszont remekbe sikerült. A sztori tetszett. Viszont amikor az apja megmutatja Remynek a patkányirtós kirakatot, azt sokallom! Nem illik egy gyerekfilmbe, még akkor sem, ha direkt a szemléletváltoztatás a célja.

7/10

Hozzászólás ideje:

Tudom, hogy ez csak engem izgat, de hát nem gyönyörű? A második (illetve, ha a két bélyegképet is számítjuk, negyedik) hivatalos kép az Aliens vs Predator Requiem-ből.

PredalienvsPredator.jpg

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem csak téged izgat... ez tényleg gyönyörü :lol: Kár, hogy ez még nem biztositék arra, hogy a film is jó lesz... de ha esetleg kijönne egy kép amin látszana, hogy nem ijednek meg az R-kategóriától sem az már megnyugtatóbb lenne ;)

Hozzászólás ideje:
Nem csak téged izgat... ez tényleg gyönyörü :lol: Kár, hogy ez még nem biztositék arra, hogy a film is jó lesz... de ha esetleg kijönne egy kép amin látszana, hogy nem ijednek meg az R-kategóriától sem az már megnyugtatóbb lenne ;)

Hát, a rendezők szerint az R kategóra megvan, és annak, hogy ezt PG-be, vagy PG-13-ba sorolják be, nagyon sok jelenetet újra kéne forgatni. Szóval remény van, bár a CGI (az AVP-ből véres filmet csinált) és az olló (az Alien3-ból jó filmet csinált) csodákra képes... de sajnos ez tényleg nem garancia még, sőt, szvsz még a trailer sem az, amit holnap lehet már meg is csodálhatunk. Talán...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.