kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Nagyon eszelős lesz ez a DK! Nagyon várom már. Attól félek kicsit hogy több Joker lesz benne mint Batman, de sztem megoldják! És a Hitman is jó. Bár ez a kép full olyan mintha a játékból lenne, meg a poszter is ilyen lett. Attól függetlenül jó film lesz. ^^ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Nekem Joker ezen a képen nem jön be, olyan igénytelen. Mondjuk lehet ez akkor készült, mikor Wayne kicsit helybenhagyta a kihallgató szobában. De Batman, na ő cool, mint mindig! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Amikor a közepső képcsit megláttam egyből az Amcsi Psycho ugrott be mert abban is hasonló pofákat vág a srác. Lehet hogy Krisztián átvitt egy kicsit Batemanből Batmanbe ha már a bőrkoma keményebbre vette a dolgot. Hát ajánlom is neki hogy kemény legyen és pépesre verje a vigyormumus-banda pofáját. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 17. Amikor a közepső képcsit megláttam egyből az Amcsi Psycho ugrott be mert abban is hasonló pofákat vág a srác. Lehet hogy Krisztián átvitt egy kicsit Batemanből Batmanbe ha már a bőrkoma keményebbre vette a dolgot. Hát ajánlom is neki hogy kemény legyen és pépesre verje a vigyormumus-banda pofáját. Nekem is az ugrott be.Főleg hogy most olvasom a könyvváltozatot..Egy kicsit beteg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Egy fantasy.... http://www.apple.com/trailers/weinstein/th...egion/trailer1/ ...meg egy vígjáték trailerje: http://www.apple.com/trailers/disney/enchanted/large.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Ennek a 'fantasynak' se sikerül kitörni a GYU majmolás bűvköréből... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Már leszedhető DVD minőségben hála az oroszoknak. Egyébként elég gyengus film. Sajna. Nem tudták elődnteni h mi legyen. Történelmi, fantasy vagy akció, és így marha kusza lett. Olyan mintha 1980ban készült volna, és a színészi alakítások is nullák...és mégis a rengeteg negatívum ellenére a végén a poén tetszett. Nem mondom h ajánlanám, de ha nincs más jobb akkor tökéletesen megteszi. ^^ Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. A Hart háborúja milyen film látványilag? Mert tökvéletlen tudtam meg hogy Nigel Lamb pilótakaszkadőrködik benne... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Látványilag nem nagy szám. Max egy repülő lezuhanása van benne, de nem egy látványorgia. De maga a film, az szerintem elég jó. Érdemes megnézni! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Hmmm, szóval lezuhantatott egy gépet:) Egyébként egész szépet ment ma Lamb. Jobban, mint Besenyei. :S Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. A Hart háborúját szerintem egyszer meg lehet nézni, többször nem érdemes Colin Farrell ebben is csini, Bruce W. meg a szokásos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Egyébként egész szépet ment ma Lamb. Jobban, mint Besenyei. :S Off Remélhetőleg holnap szépen megy majd, bár nem fogom látni. On Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Jönnek az első kritikák. Eddig jókat kap. Bízzunk... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 21. Remélem, jó filmek lesznek, az alkotók alapján. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Yodamester (és Bomarr), megnéztem végre az Ichi the killert És nem, nem kapcsoltam le a főcím után Izé, egyébként itt pontosan mire is gondoltatok? A csajra vagy a belsőségekre a padlón? Ha eltekintek néhány gyomorszorító jelenettől (basszus még filmen sem nagyon bírom a kínzós jeleneteket, a spriccelő vérrel viszont semmi bajom), érdekes sztori volt, egy cseppet sem hétköznapi vagy unalmas, a karakterek meg hát... Az a szöszke nagyon extrém figura Azért a kirúgott rendőrt sajnáltam a végén. Egyszóval jóval nézhetőbb sok másik filmnél Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Izé, egyébként itt pontosan mire is gondoltatok? A csajra vagy a belsőségekre a padlón? Hát, khm, egészen pontosan arra, amiből maga a főcím betűi kiemelkednek... Ennél konkrétabb nem akarok lenni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Jah, én meg azt hittem, hogy valami jelenetre gondolsz. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Jah, én meg azt hittem, hogy valami jelenetre gondolsz. Nem. Számomra ez a főcím így emlékezetes volt, nem nagyon láttam még ezt korábban sehol, szétszakadtam rajta Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. (szerkesztve) Nem is hiszem, hogy bárhol visszaköszönne majd És valóban emlékezetes Ba**us, az egész film az Szerkesztve: 2007. Augusztus 22. - MissKarrde Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Nem is hiszem, hogy bárhol visszaköszönne majd És valóban emlékezetes Ba**us, az egész film az Ajánljuk Odynak? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 22. Hát mint távol-keleti filmet, nyugodt szívvel nem biztos, mint nem mindennapian emlékezetes filmet talán még kevésbé Na jó, viccet félretéve, Ody, ha érdekel, röviden regélek róla, aztán meglátod, hogy érdekel-e Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. L'ecsó Csatlakozok azokhoz, akik méltatják, bár a grafikája a tömjénezéséhez képest nem ütött akkorát. Talán, mert én láttam már rohangáló és vizes patkányt. Az ételek és az ízek témájában viszont remekbe sikerült. A sztori tetszett. Viszont amikor az apja megmutatja Remynek a patkányirtós kirakatot, azt sokallom! Nem illik egy gyerekfilmbe, még akkor sem, ha direkt a szemléletváltoztatás a célja. 7/10 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Ezt a gyilkolászós Ichit én is +lesem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. (szerkesztve) Tudom, hogy ez csak engem izgat, de hát nem gyönyörű? A második (illetve, ha a két bélyegképet is számítjuk, negyedik) hivatalos kép az Aliens vs Predator Requiem-ből. Szerkesztve: 2007. Augusztus 23. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Nem csak téged izgat... ez tényleg gyönyörü Kár, hogy ez még nem biztositék arra, hogy a film is jó lesz... de ha esetleg kijönne egy kép amin látszana, hogy nem ijednek meg az R-kategóriától sem az már megnyugtatóbb lenne Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Nem csak téged izgat... ez tényleg gyönyörü Kár, hogy ez még nem biztositék arra, hogy a film is jó lesz... de ha esetleg kijönne egy kép amin látszana, hogy nem ijednek meg az R-kategóriától sem az már megnyugtatóbb lenne Hát, a rendezők szerint az R kategóra megvan, és annak, hogy ezt PG-be, vagy PG-13-ba sorolják be, nagyon sok jelenetet újra kéne forgatni. Szóval remény van, bár a CGI (az AVP-ből véres filmet csinált) és az olló (az Alien3-ból jó filmet csinált) csodákra képes... de sajnos ez tényleg nem garancia még, sőt, szvsz még a trailer sem az, amit holnap lehet már meg is csodálhatunk. Talán... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Ez a kép érdekes... mi(ke)t ábrázol? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...aktak_a_t4_bol/ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Ez a kép érdekes... mi(ke)t ábrázol? Gondolom Lolkát és Bolkát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.