kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Yeah, I can fly! 2 perces rész az IronManből! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hamarosan landol a mozikban a Kis Vuk. A minap láttam egy spotot a TV-ben. Ugye nem ez volt az? Mert én ezt most látom először. Igazából abban reménykedtem, hogy ez vmi vicc...de aztán rájöttem, hogy nem... OMG! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. (szerkesztve) De igen, ez az. Ha eltudunk vonatkoztatni a régi verziótól, nem is annyira borzalmas. EDIT: Ezt a spotot még nem láttam, de revidiálom a véleményem. Ez valami iszonyat borzalmas. Szerkesztve: 2008. Április 12. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. EDIT: Ezt a spotot még nem láttam, de revidiálom a véleményem. Ez valami iszonyat borzalmas. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hát asszem ezt az új Vukot rajta hagyom a nem akarom megnézni listán.... Válasz
Milandra Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. (szerkesztve) Szörnyű, hogy mit hoztak ki belőle. Szerkesztve: 2008. Április 12. - Milandra Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Én megnézem. Ez akkora szarnak tűnik (minden felhozható tekintetben), hogy már csak passzióból is megnézem. No nem moziban... Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. A rajzfilmes sokkal aranyosabb volt, ez olyan erőltetett. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Ez rettenetes.Nem szabadna bemutatni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Én láttam moziban az előzetesét. Először nem hittem el, hogy ez tényleg a VUK címet viseli, de aztán kénytelen voltam, amikor a végén kiírták. Egyáltalán kik csinálták? Magyarok? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Magyarok? Az a durva, hogy azok... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Hát ez tényleg kész katasztrófa Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. "Reményt ne tápláljatok. Az elhagyta e földet." Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. "Reményt ne tápláljatok. Az elhagyta e földet." Hát igazából mikor az első képeket megláttam, el is hagyott a remény. Én sem nézem meg, sem moziban, sem máshogy. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. (szerkesztve) Nem kicsit Godzillas a poster, de ennek ellenére teljesen passzol! Én is szeretnék ekkora hátat... Szerkesztve: 2008. Április 15. - kudarmubat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Golyózápor Cooooooool :? De kár, hogy annak idején a Ballistic-ot komolyra csinálták. Most lett volna vetélytársa. De így...... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Megnéztem a Golyózáport.Jó lett ,jókat röhögtem rajta, nem is gondoltam volna, hogy Clive Owen már 44 éves.Monica Belucci meg eszméletlenűl szép a filmben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hatalmas szövegek voltak benne A szituációs helyzetekről nem is beszélve. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Az utóbbi időben persze folytattam a lemaradásomat, így sorra került a Halálbiztos, a Terrorbolygó, a Halálos Hajsza, hogy most csak az akciósabb filmekről beszéljek. Egyre sincs panaszom, jól szórakoztam rajtuk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Ma este láttam A tökéletes trükköt (The Prestige) és nagyon tetszett a csavaros történet, amelyet szépen megkoronázott a két végső nagy titok, amelyeket persze már a film vége felé lehetett sejteni, de mégis, amikor szembesült velük az ember, eléggé ütősek voltak. Jó kis film volt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Az utóbbi időben persze folytattam a lemaradásomat, így sorra került a Halálbiztos, a Terrorbolygó, a Halálos Hajsza, hogy most csak az akciósabb filmekről beszéljek. Egyre sincs panaszom, jól szórakoztam rajtuk. Én is elég jól haladok. Az elmúlt három napban sort kerítettem három filmre is. Beowulf: nem volt rossz, de ha egyszer már láttál Beowulf feldolgozást, kb mindet láttad. Ismervén a történetet, túl sok újdonsággal az nem szolgált. De hát ez nem is azért készült. Az animáció még így 3D nélkül is pazar (jól látható azért, hogy nagyon sok jelenet direkt 3D-re lett kitalálva), bár nem értem, mire jó felkérni drága színészeket, hogy aztán drága animált figurákat készítsenek belőlük, de lelkük rajta. A mozgással még mindig bajok vannak, az többnyire nem volt élethű, és én kicsit az akciót is keveseltem, bár ami volt benne, az nagyon ütött (a sárkányeregetés a végén nem lehetett semmi 3D-ben). I am Legend: kellemes film volt, bár horrornak nem igazán mondanám. Szerintem az animált "mumusok" elvették a film élét. Amilyen drága volt a film, olyan gagyik lettek a szörnyedvények. Ennek ellenére a kihalt New York ad egyfajta nyomasztó hangulatot, és egy-egy jelenetben tényleg frankón átérezni, mennyire egyedül van a fickó. Viszont irgalmatlanul rövid, mire végre felpörög, már véget is ér. Vagy több nyomasztó jelenet, vagy több cselekmény kellett volna bele, szóval valamivel meghúzni. Viszont, az eredeti vég szerintem jobb, mint az alternatív. Kevésbé szirupos. Cloverfield: az előző két film kb azt hozta, amit vártam. Hát ez nem. Ez kellemes csalódás volt. Régen izgultam már úgy filmen, mint ezen. Úgy feküdtem le elé, hogy kíváncsian vártam, hogyan tudnak értelmes filmet összerakni egy szem kamerával, nuku zenével, egy Godzilla méretű szörnnyel, meg pár szereplővel. Hát így. A végén már ültem, és szó szerint átéltem a szereplők helyzetét, hiszen mondhatni, velük szaladgáltam, hála a kamerának. Nem hittem, hogy Godzillával lehet horrort készíteni. Hát lehet (persze, a kis bestiák is besegítettek). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Pár hozzászólás a Kis Vukhoz a filmb*zin. ÉRdemes elolvasni, főleg GregThomas hozzászólását. Már látta, és tömegesen mentek ki családok a premier előtti bemutatóról... Azért ez gááááz Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Egyébként ami a sztorit illeti, ifj. Fekete István írt egy Vuk és a Simabőrűek c regényt pár éve, ami aztán gyorsan elfelejtődött. Ez lenne az? Mindegy amúgy hogy családon belül alázzák vagy "csak" filmileg, a lényeg hogy inkább fogom a Vuk DVDmet és.... huhhh, chapterezzem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Dzséjt, keblemre! Végre valaki már megnézte a Cloverfieldet rajtam kívül ebből a bandából. Amúgy vannak nagyon klassz kis infók a DVD megjelenéssel kapcsolatosan....természetesen a marketing nem ért véget és számtalan (rejtett)extrát fog tartalmazni mind a film, mind pedig a lemez. A legérdekesebb a "titkos" chapter lesz. Ja és állítólag már hivatalosan kezelendő az a hír, hogy bezony ez a gigászi monstrum csak egy bébi volt. A kövi részben jön anyuci. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Én asszem tiltakozásul, majd valamikor előveszem a Vuk DVD-t és nosztalgiázom egyet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Ja és állítólag már hivatalosan kezelendő az a hír, hogy bezony ez a gigászi monstrum csak egy bébi volt. A kövi részben jön anyuci. Uh... pedig már ez se volt minisaurus És az apróságok azok mik, ha a nagy a bébi? Amúgy, a második részben a másik kamera (a hídról vagy az utcáról, ahol landolt a Szabadságszobor kobakja) kerül vajon majd elő? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Uh... pedig már ez se volt minisaurus És az apróságok azok mik, ha a nagy a bébi? Amúgy, a második részben a másik kamera (a hídról vagy az utcáról, ahol landolt a Szabadságszobor kobakja) kerül vajon majd elő? Azok az élősködői voltak. Nos, eddig rengeteg teória született, tuti biztos koncepció nincs a második részhez, de ha jól megfigyelted a hída sjelenetet, akkor amikor Hud a Szabadságszobor felé pásztáz, feltűnik egy srác a híd korlátjánál akinek a kezében szintén kamera van. Nos, állítólag majd ennél a jelenetnél csatlakozik a két film egymáshoz. Továbbá érdemes majd látogatni ezt az oldalt, ámbár per pillanat még elégé inaktív: www.cloverfieldfiles.com Ezzel fogja majd állítólag kezdetét venni a második rész markettingdöppingje. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Nos, eddig rengeteg teória született, tuti biztos koncepció nincs a második részhez, de ha jól megfigyelted a hída sjelenetet, akkor amikor Hud a Szabadságszobor felé pásztáz, feltűnik egy srác a híd korlátjánál akinek a kezében szintén kamera van. Nos, állítólag majd ennél a jelenetnél csatlakozik a két film egymáshoz. Aha, észrevettem, még egy pillanatra rá is fordult Hudra. De egy másik kameramant is észrevettem azon az utcán, ahol landolt a szobor kobakja. Azért kíváncsi vagyok, képesek-e még egyszer így elsütni ezt a koncepciót. Elsőre üdítő volt, újszerű, de kérdéses, hogy másodszor is megáll-e a lábán. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.