Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Nyugodjon békében. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Íme néhány filmklip a Pokolfajzat folytatásából. http://www.collider.com/entertainment/news...aid/8352/tcid/1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Pokolfajzat poszter Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Elhunyt a Csillagkapu tábornoka, Hammond megszemélyesítője, Don S. Davis. http://www.origo.hu/teve/20080701-meghalt-...twin-peaks.html A Stargate-ből is azért szállt már ki, mert szívproblémái voltak (akkor meg is műtötték). Sajnos legyőzte a betegsége Remélem a Continuum végén lesz egy emlékezés. Inkább ott legyen, mint a Far Cry-on... brrrr... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Hozzászólás ideje: 2008. Július 1. Nyugodjék békében! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. http://www.canmag.com/nw/11649-mutant-chro...-teaser-trailer Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Joker for Prezident. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Nagyon jól meg van csinálva Joker, azonban nekem picit a játéka túl komoly. Számomra hitelesebb volt ahogy Jack Nicholson adta elő azzal a művi őrültséggel. Bánnám ha Ledger karaktere nem vihorászna percenként őrülten. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Nagyon jól meg van csinálva Joker, azonban nekem picit a játéka túl komoly. Számomra hitelesebb volt ahogy Jack Nicholson adta elő azzal a művi őrültséggel. Bánnám ha Ledger karaktere nem vihorászna percenként őrülten. De az a Joker nem illik Nolan Batman világába. Az új Joker fényében elég megmosolyogtató Nicholson Jokerje, túl rajzfilmes és karikatúrás számomra. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. De az a Joker nem illik Nolan Batman világába.Az új Joker fényében elég megmosolyogtató Nicholson Jokerje, túl rajzfilmes és karikatúrás számomra. Ezzel tisztábban vagyok, vagyis Nolan elképzelésével. Nekem minden esetre a korábbi alkotás -ezen belül is Joker alakja- nőt a szívemhez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Ezzel tisztábban vagyok, vagyis Nolan elképzelésével. Nekem minden esetre a korábbi alkotás -ezen belül is Joker alakja- nőt a szívemhez. Ennyi alapján kár lenne megítélni a karaktert. A trailerben eleget vihorászott. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Nagyon jól meg van csinálva Joker, azonban nekem picit a játéka túl komoly. Számomra hitelesebb volt ahogy Jack Nicholson adta elő azzal a művi őrültséggel. Bánnám ha Ledger karaktere nem vihorászna percenként őrülten. Sztem azért fog! Amúgy ez egy marha jó jelenet volt! Joker egy állat! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Ennyi alapján kár lenne megítélni a karaktert. A trailerben eleget vihorászott. Nem is vontam le még végső véleményt Csupán picit aggódom a karakter hitelessége miatt. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Ez egy állat De ki lesz a magyar hangja? (Ha Sinkó Lászlót berakják, akkor én...) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. De ki lesz a magyar hangja? (Ha Sinkó Lászlót berakják, akkor én...) Ha csak a hangot vennék figyelembe akkor szerintem Revicky Gábor. De itt valahogy nem tudnám Ledger arcához társítani őt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Nem is vontam le még végső véleményt Csupán picit aggódom a karakter hitelessége miatt. Ne aggódj, fő az optimizmus. Aggódni ráérsz utánna is. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. (szerkesztve) Ha csak a hangot vennék figyelembe akkor szerintem Revicky Gábor. De itt valahogy nem tudnám Ledger arcához társítani őt. Moziban csak feliratosan vetítik.Az hogy dvd-n ki lesz a hangja az kérdéses, de egy belső informátor szerint Stohl András (hogy igazat mondott-e azt nem tudom).Annyiból nem örülnék neki hogy a hangja túl vékony hozzá, de amúgy Stohl egy szinkronisten.Szerintem Alföldi Róbertet is elég jó választás lenne. Oldie, szerintem se aggódj Ledger játéka miatt.Eddig 32 darab kritika került ki a világhálóra, és mind pozitív.Ledgerről ódákat zengenek. Szerkesztve: 2008. Július 3. - Obi1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Ez már biztos? Mármint, hogy csak feliratosan adják? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. http://www.sg.hu/cikkek/61126/megvan_batman_uj_ellensege Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Ez már biztos? Mármint, hogy csak feliratosan adják? 90% + a pletykák szerint a DVD-n Sthol Buci lesz Jok hangja. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Jó, hogy feliratos lesz Egyébként az idén nyáron több a szinkronos film a mozikban, mint előtte. Ez csak egy apró észrevétel volt. Stohl meg valóban remek szinkronszínész, annak csípem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. 90%+ a pletykák szerint a DVD-n Sthol Buci lesz Jok hangja. Afene! Marad a DVD. Semmi kedvem egy mozgalmas akciófilmnél kapkodni a fejem szöveg és kép között. :S Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Ledger Jokija a tuti. A pezsgőzésén nagyot szakadtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Stohl meg valóban remek szinkronszínész, annak csípem Stohl alapból kiváló színész. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Stohl alapból kiváló színész. Én utoljára vagy 15 éve láttam játszani, színházban. Akkor jó volt, de hogy most milyen lehet színésznek, azt nem tudom. Bár a tehetség nem vész el, legfeljebb csak átalakul vagy ez egy másik törvény? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Én utoljára vagy 15 éve láttam játszani, színházban. Akkor jó volt, de hogy most milyen lehet színésznek, azt nem tudom. Bár a tehetség nem vész el, legfeljebb csak átalakul :) vagy ez egy másik törvény? A nemzetiben játszik, asszem több darabban is. Állítólag egy élmény nézni a játékát. Nekem azóta szimpi az ürge, mióta elszavalta a TV-ben a János Vitézt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. A nemzetiben játszik, asszem több darabban is. Állítólag egy élmény nézni a játékát. Nekem azóta szimpi az ürge, mióta elszavalta a TV-ben a János Vitézt. Igen, Stohl baromi jó színész.Csak sokan nehezen tudják elválasztani a magánéleti problémáitól, és a különféle műsoraitól. Luke-ot is bravúrosan szinkronizálta mellesleg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.