Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Elhunyt a Csillagkapu tábornoka, Hammond megszemélyesítője, Don S. Davis. :D

http://www.origo.hu/teve/20080701-meghalt-...twin-peaks.html

A Stargate-ből is azért szállt már ki, mert szívproblémái voltak (akkor meg is műtötték). Sajnos legyőzte a betegsége :P

Remélem a Continuum végén lesz egy emlékezés. Inkább ott legyen, mint a Far Cry-on... brrrr...

Hozzászólás ideje:

Nagyon jól meg van csinálva Joker, azonban nekem picit a játéka túl komoly. Számomra hitelesebb volt ahogy Jack Nicholson adta elő azzal a művi őrültséggel. :D Bánnám ha Ledger karaktere nem vihorászna percenként őrülten.

Hozzászólás ideje:
Nagyon jól meg van csinálva Joker, azonban nekem picit a játéka túl komoly. Számomra hitelesebb volt ahogy Jack Nicholson adta elő azzal a művi őrültséggel. :D Bánnám ha Ledger karaktere nem vihorászna percenként őrülten.

De az a Joker nem illik Nolan Batman világába.

Az új Joker fényében elég megmosolyogtató Nicholson Jokerje, túl rajzfilmes és karikatúrás számomra.

Hozzászólás ideje:
De az a Joker nem illik Nolan Batman világába.

Az új Joker fényében elég megmosolyogtató Nicholson Jokerje, túl rajzfilmes és karikatúrás számomra.

Ezzel tisztábban vagyok, vagyis Nolan elképzelésével. Nekem minden esetre a korábbi alkotás -ezen belül is Joker alakja- nőt a szívemhez. :D

Hozzászólás ideje:

Sztem azért fog!

Amúgy ez egy marha jó jelenet volt! Joker egy állat!

Hozzászólás ideje:
Ennyi alapján kár lenne megítélni a karaktert. A trailerben eleget vihorászott.

Nem is vontam le még végső véleményt :D Csupán picit aggódom a karakter hitelessége miatt.

Hozzászólás ideje:
De ki lesz a magyar hangja? :D

(Ha Sinkó Lászlót berakják, akkor én...)

Ha csak a hangot vennék figyelembe akkor szerintem Revicky Gábor. De itt valahogy nem tudnám Ledger arcához társítani őt.

Hozzászólás ideje:
Ha csak a hangot vennék figyelembe akkor szerintem Revicky Gábor. De itt valahogy nem tudnám Ledger arcához társítani őt.

Moziban csak feliratosan vetítik.Az hogy dvd-n ki lesz a hangja az kérdéses, de egy belső informátor szerint Stohl András (hogy igazat mondott-e azt nem tudom).Annyiból nem örülnék neki hogy a hangja túl vékony hozzá, de amúgy Stohl egy szinkronisten.Szerintem Alföldi Róbertet is elég jó választás lenne.

Oldie, szerintem se aggódj Ledger játéka miatt.Eddig 32 darab kritika került ki a világhálóra, és mind pozitív.Ledgerről ódákat zengenek.

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:

Jó, hogy feliratos lesz :para: Egyébként az idén nyáron több a szinkronos film a mozikban, mint előtte. Ez csak egy apró észrevétel volt. Stohl meg valóban remek szinkronszínész, annak csípem :)

Hozzászólás ideje:
90%

+ a pletykák szerint a DVD-n Sthol Buci lesz Jok hangja. :para:

Afene! Marad a DVD. Semmi kedvem egy mozgalmas akciófilmnél kapkodni a fejem szöveg és kép között. :S

Hozzászólás ideje:
Stohl alapból kiváló színész. :)

Én utoljára vagy 15 éve láttam játszani, színházban. Akkor jó volt, de hogy most milyen lehet színésznek, azt nem tudom. Bár a tehetség nem vész el, legfeljebb csak átalakul :P:) vagy ez egy másik törvény? :para:

Hozzászólás ideje:
Én utoljára vagy 15 éve láttam játszani, színházban. Akkor jó volt, de hogy most milyen lehet színésznek, azt nem tudom. Bár a tehetség nem vész el, legfeljebb csak átalakul :) :) vagy ez egy másik törvény? :para:

A nemzetiben játszik, asszem több darabban is. Állítólag egy élmény nézni a játékát. Nekem azóta szimpi az ürge, mióta elszavalta a TV-ben a János Vitézt.

Hozzászólás ideje:
A nemzetiben játszik, asszem több darabban is. Állítólag egy élmény nézni a játékát. Nekem azóta szimpi az ürge, mióta elszavalta a TV-ben a János Vitézt.

Igen, Stohl baromi jó színész.Csak sokan nehezen tudják elválasztani a magánéleti problémáitól, és a különféle műsoraitól.

Luke-ot is bravúrosan szinkronizálta mellesleg. :para:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.