Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Sose hallottam róla. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. A sorozat jelenleg a 11. résznél tart. Nálunk a Beholder kiadó adta ki őket. Én a nyolcadik résznél tartok könyvben és meg kell mondjam nagyon nagy szabású sztori. Ha jól megcsinálják a filmet a 2010-es években nagyon nagy Idő Kereke őrület lesz. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Hozzászólás ideje: 2008. December 30. "The Terminator" to be Preserved in US Film Registry http://www.worstpreviews.com/headline.php?...450&count=0 Ez azért nem semmi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. És most a Watchmant is elvették a Warnertől. Nagyon egyedül maradnak Batmannel. Max képregény téren, ott van nekik még a Potter szériából 3 Jövő nyáron is lesz egy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. (szerkesztve) Az Idő Kereke regényfolyam egy tolkien-i igényességgel kidolgozott ciklus. Ha jól megcsinálják letaszíthatja a Gyűrűk Urát is a fantasy filmek trónjáról. No erre azért kíváncsi volnék, valahogy szkeptikus vagyok ezzel az állítással szemben. És remélem, hogy nem fogja sose letaszítani A Gyűrűk Urát Sem más fantasy Szerkesztve: 2008. December 31. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Sose hallottam róla. Én sem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Valami Amerika 2 Most gyüttünk haza a filmről. Hatalmas. Sokkal de sokkal jobb mint az első rész. Persze ez kicsit túlzás, de tényleg fantasztikus volt. Tele van jobbnál jobb póénnal és karakterrel akik közül vannak szép számmal újak is, de visszaköszönnek a régi, ismerős gárdatagok is. Shütz Ila színművésznőről pedig remekül megemlékeztek, igaz a takarítőnő, Terike szemszögéből. Csak ajánlani tudjuk, remek év végi kikapcsolódás volt, a terem szakadt végig a sok nevetéstől. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Tényleg szórakoztató volt, még visszagondolva is egy-egy jelenetre, muszáj mosolyognom rajtuk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Sokáig fogják ídézgetni bizonyos párbeszédeit. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. A fantasy filmek talán újra felfutóban vannak. 2010-re és 2011-re van beígérve a Hobbit 2 részben, a baj csak az, hogy nem Peter Jackson rendezi. A Warner adaptálta volna a The Runelords-ot, de átdobták a Wasatch-nak. Ők 2009-re ígérték, de se híre, se hamva a filmnek. Terry Goodkind Igazság kardja sorozatából és George R. R. Martin Tűz és Jég Dala ciklusából Tv sorozat lesz. Utóbbit az HBO adaptálja. 2011-re jön a World of Warcraft film! A Legendary Pictures adaptálja Diblót! És még ott van persze 3 Harry Potter film is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. http://filmbuzi.hu/archives/2008/12/31/crank-2-teaser/ Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hogy a f**ckba folytatják, mikor Statham meghalt az elöző végén. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. A fantasy filmek talán újra felfutóban vannak. Ami szerintem nagyon jó, én csípem a fantasykat, csak sikerüljenek is jól Bár pont a napokban olvastam, hogy a Disney nem folytatja a Narnia krónikáit. Nem volt a kedvencem az eddigi két film, de azért egész nézhetőek voltak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hozzászólás ideje: 2008. December 31. (szerkesztve) Mivel nincs egy értékelhető szilveszteri műsor sem, megnéztem a Benjamin Button-t. Bevallom őszintén, hatalmasat csalódtam benne. Az egész vontatott és unalmas volt. Az alapötlet szerintem hatalmas, de igazából aki megnézi a trailert az szinte látta az egész filmet. Fincher az egyik kedvenc rendezőm, de ez egyáltalán nem jellemző a stílusára. A színészek viszont nagyon jól játszottak, és a maszk/smink díjat is megelőlegezem az Oscar-on a filmnek. 5.5/10 Mivel nincsen felirat, nem ajánlom senkinek se a megnézését, akinek nem anyanyelve az angol. Baromira nehéz megérteni a szövegét. Szerkesztve: 2008. December 31. - Obi1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Valami Amerika 2 Most gyüttünk haza a filmről. Hatalmas. Sokkal de sokkal jobb mint az első rész. Persze ez kicsit túlzás, de tényleg fantasztikus volt. Tele van jobbnál jobb póénnal és karakterrel akik közül vannak szép számmal újak is, de visszaköszönnek a régi, ismerős gárdatagok is. Shütz Ila színművésznőről pedig remekül megemlékeztek, igaz a takarítőnő, Terike szemszögéből. Csak ajánlani tudjuk, remek év végi kikapcsolódás volt, a terem szakadt végig a sok nevetéstől. Ez nagyszerű! Vártam már a folytatást, mert az első rész nagy kedvencem volt. Szerintem hamarosan mi is megnézzük. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Ha az első tetszett, akkor szerintem a folytatás is fog, előre is jó szórakozást hozzá Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. (szerkesztve) Szárnyas fejvadász. (rendezői változat) (Blade Runner - Director's Cut) Iszonyat hangulatos volt. Hajnali háromkor kezdtem nézni, és ötkor fejeztem be. Nagyon megfogott az egész. 10/10. Szerk.: Megvan. Szerkesztve: 2009. Január 2. - kolmilan Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Szárnyas fejvadász. (rendezői változat) (Blade Runner - Director's Cut) Iszonyat hangulatos volt. Hajnali háromkor kezdtem nézni, és ötkor fejeztem be. Nagyon megfogott az egész. 10/10. Én is ősszel láttam újra, Ody jóvoltából, és teljesen hasonló a véleményem. Nagyon jó film, amin az idő semmit nem fogott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Szárnyas fejvadász. (rendezői változat) (Blade Runner - Director's Cut) Iszonyat hangulatos volt. Hajnali háromkor kezdtem nézni, és ötkor fejeztem be. Nagyon megfogott az egész. 10/10. Üdv a klubban kolmilan. Iszonyat nagy feeling van benne. A legjobb napszakban nézted. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Én is ősszel láttam újra, Ody jóvoltából, és teljesen hasonló a véleményem. Nagyon jó film, amin az idő semmit nem fogott. Én még nem láttam Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Blade Runner, hálaisten film, lehet holnap meg is nézem Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Én még nem láttam Akkor ne habozz, rohamozz! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. (szerkesztve) Még gyerekkoromban láttam Miskolcon egy moziban. Annak idején tetszett. Ma nem tudom tetszene-e. Szerkesztve: 2009. Január 1. - frenkie Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Én csak részleteket láttam belőle de nem jöttek be. Azért valamikor talán majd rászánom magam hogy teljesen meglessem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Már naqyon rég láttam, nem is jó körülmények között, de már alig emlékszem rá. Viszont arra igen, hogy akkoriban nem igazán jött be. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. John Connor: "Dikk'má színes fém!" http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/08...Salvation_l.jpg Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. (szerkesztve) Még egy Connor Ugye nem mondjátok komolyan, hogy Batman lesz a következő filmben John Connor Szerkesztve: 2009. Január 2. - Darth_Phobos Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Ez a felállás. A galád Dagobert MekDzsí Bálás Kriszt hívta Connor-kodni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.