Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. De olyan sz*r, hogy Jessica Alba cicijei nélkül harmatos lepkefingot sem érne a film. Így is csak egy csigaszellővel jobb, mivel nem vetkőzött le. Szóval, meg tudom érteni, ha valaki remake-lni akarja, és esetleg filmet szeretne csinálni belőle. De ebből, hogy a fenébe lehet komolyabbat csinálni? A remakesek ezt akarják. Ez alapvetőleg egy gyerekfilm. Legalábbis majdnem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. http://www.aintitcool.com/node/40395 James Cameron levélben válaszolt a pletykákra.. Nem is igaz a 8 traileres infó, még egyetlen egyet se látott, ami készül..A hónap végén se akar még kijönni előzetessel.. Ja és azt is írta, hogy akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt! Meg van győződve, hogy világmegváltó filmet készített. Én már rég meg vagyok győzve :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. De ebből, hogy a fenébe lehet komolyabbat csinálni? A remakesek ezt akarják. Ez alapvetőleg egy gyerekfilm. Legalábbis majdnem az. Adott lenne a lehetőség egy badass szuperhősös filmet készíteni, sokan rosszabb alapanyagból is sokkal jobbat kreáltak. Ami megfilmesíthetetlen úgy mondva, az a Superman, nem a F4. Jake: Kár, pedig reménykedtem a trailerben. De ezt az "évszázad legnagyobb húzása" dolgot akkor is marketingdumának veszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Ja és azt is írta, hogy akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt! Háááát perszeeeee... aztán meg majd ebből is lesz olyan "urban legend", hogy Cameron nem is csinálta meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Állítólag készítik DVD-re a Watchmen világában szereplő képregény rajzfilmváltozatát is Gerard Butler hangjával. Á, ennek a pasinak a hangját is nagyon-nagyon csípem, így talán már azért is érdemes a nézésre Ja és azt is írta, hogy akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt!Meg van győződve, hogy világmegváltó filmet készített. No-no, azért ne tegyünk ilyen kijelentéseket már így előre. Én kicsit szkeptikus vagyok ilyen téren. Vagyis inkább nem tudom elképzelni, hogy világmegváltó lenne a filmje. Végül is ez is "csak" egy film, azok nem szokták megváltani a világot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. No-no, azért ne tegyünk ilyen kijelentéseket már így előre. Én kicsit szkeptikus vagyok ilyen téren. Vagyis inkább nem tudom elképzelni, hogy világmegváltó lenne a filmje. Végül is ez is "csak" egy film, azok nem szokták megváltani a világot Én meg elolvasva az eredeti cikket - bár nem vagyok egy pörfikt angolos -, szerintem ilyet, hogy "akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt!", egyáltalán nem is mondott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Wolvie hátterek Gambit Zero Stryker fotók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Én meg elolvasva az eredeti cikket - bár nem vagyok egy pörfikt angolos -, szerintem ilyet, hogy "akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt!", egyáltalán nem is mondott... Jaja, csak olyasmiket hogy számára olyan volt a kész anyagra pillantani mint az űrhajósoknak amikor ránéztek a Holdra anno. Valaki nagyon félreértett valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. http://www.aintitcool.com/node/40395 James Cameron levélben válaszolt a pletykákra.. Nem is igaz a 8 traileres infó, még egyetlen egyet se látott, ami készül..A hónap végén se akar még kijönni előzetessel.. Ja és azt is írta, hogy akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt! Meg van győződve, hogy világmegváltó filmet készített. Én már rég meg vagyok győzve :D Majd, ha látok valami előzetest és valami konkrétabbat megtudok a sztoriról, akkor talán én is bizakodni kezdek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. (szerkesztve) Adott lenne a lehetőség egy badass szuperhősös filmet készíteni, sokan rosszabb alapanyagból is sokkal jobbat kreáltak.Ami megfilmesíthetetlen úgy mondva, az a Superman, nem a F4. Szerintem Supermanből is lehetne jót összehozni. 1. lépés: ne Lex Luthor legyen a főgonosz. Hanem mondjuk Doomsday, vagy Darkseid. Szerkesztve: 2009. Március 12. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Wolvie hátterek Gambit Zero Stryker fotók Nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Freddie 2010 április 16-án visszatér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. A termis doboz nagyon jól néz ki.Bár marhaság most megvenni, mert lesz még egy trilógia.Majd egybe a hatot. Most már én is kiváncsi vagyok milyen lesz a zAvatar.Ababn viszont biztos vagyok, hogy az SW sikerét meg sem fogja közelíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Rendeződnek a dolgok a Vasember 2 körül. Mégiscsak Mickey Rourke lesz Tony ellenfele Vörös Dinamóként. Scarlett Johannson pedig a másik gonoszt Fekete Özvegyet testesíti meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. http://www.sonypictures.net/movies/terminatorsalvation/ A fotógallériában számos új kép található. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. (szerkesztve) Az új Star Trek trailer letöltési rekordot ért el az applenál. A HD trailert majd 2 millióan töltötték le csak az első 24 órában! Ezzel gondolom megelőzve a TDK és más filmeket. Durva! Remélem a film a moziba is sikeres lesz! http://www.movieweb.com/news/NEDtgHHK8unmGL http://www.sg.hu/cikkek/66126/uj_batman_a_lathataron Új Batman a láthatáron Szerkesztve: 2009. Március 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Ez az sg.hu-s cikk úgy szánalmas ahogy a hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Az új Star Trek trailer letöltési rekordot ért el az applenál. A zenét a Batman filmből vették? Ekkora lenyúlást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. A zenét a Batman filmből vették? Ekkora lenyúlást! Szerintem nem a Batman zenéje szól alatta. De ha mégis, az sem lenyúlás, mivel majdnem minden trailer máshonnan szedi a zenéjét (néha együttestől, néha filmből). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Nem a Batman zenéje. Vannak néhol áthallások, de ez nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Nem a Batman zenéje. Vannak néhol áthallások, de ez nem az. Én se gondoltam, hogy az csak néhol kísértetiesen hasonlít hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Szerintem nem a Batman zenéje szól alatta. De ha mégis, az sem lenyúlás, mivel majdnem minden trailer máshonnan szedi a zenéjét (néha együttestől, néha filmből). Ja. A Robotzsaru 1 eredeti trailerénél a Terminátor zenéjét tették be pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Ez az sg.hu-s cikk úgy szánalmas ahogy a hír. Remélem kamu. Nem akarok új Batmant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Kéöpzeljétek megnéztem életem második horror filmjét ill. hallgattam, mert takartam a szememet. A Hannibál ébredése volt az. Borzalmas, állítólag ez a legenyhébb Hannibálos film. Én a Csillagok háborúja, sithek bosszúját jaasoltam, de leszavaztak. Utána nem tudtam aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Kéöpzeljétek megnéztem életem második horror filmjét ill. hallgattam, mert takartam a szememet. A Hannibál ébredése volt az. Borzalmas, állítólag ez a legenyhébb Hannibálos film. Én a Csillagok háborúja, sithek bosszúját jaasoltam, de leszavaztak. Utána nem tudtam aludni. Hát tényleg nem egy nagy eresztés, bár a Bárányok hallgatnakhoz képes minden folytatása lagymatag. Bár az igaz, hogy olyannak, akinek ez csak a második ilyen jellegű filmje (nem nevezném mondjuk horrornak, inkább thrillernek, de a két műfajt nem sok választja el egymástól), annak durva lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. A Hannibál ébredése nálam a tökéletes bosszúálló film.Eddig ez az egyetlen film amiben azt kapták a nyomorultak amit én elvártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. A Hannibál ébredése nálam a tökéletes bosszúálló film.Eddig ez az egyetlen film amiben azt kapták a nyomorultak amit én elvártam. És hát a Taken? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Ma vettem észre, hogy az xpress-nél kapható a Csizmás kandúr 1969-es japán rajzfilm változata, amiről most kellett megtudnom, hogy valójában anime . Ez volt gyerekkorom legkedvesebb rajzfilmje, az első film, a miért rajongtam, amit többször láttam moziban és aminek a szereplőit többször is lerajzoltam. Meg is rendeltem, sőt előrendelésként a folytatását is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Ma vettem észre, hogy az xpress-nél kapható a Csizmás kandúr 1969-es japán rajzfilm változata, amiről most kellett megtudnom, hogy valójában anime . Ez volt gyerekkorom legkedvesebb rajzfilmje, az első film, a miért rajongtam, amit többször láttam moziban és aminek a szereplőit többször is lerajzoltam. Meg is rendeltem, sőt előrendelésként a folytatását is. Detto! Én rettegtem a szörnytől a végén. Iszonyúan féltem az egész alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 14. És hát a Taken? A Takenben csak az áramos csávó volt az ok.Rettenetes dolgokat követtek el fiatal lányok ellen.Nálam ezért a golyó kevés a fejbe.Szenvedjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.