Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
De olyan sz*r, hogy Jessica Alba cicijei nélkül harmatos lepkefingot sem érne a film. Így is csak egy csigaszellővel jobb, mivel nem vetkőzött le. Szóval, meg tudom érteni, ha valaki remake-lni akarja, és esetleg filmet szeretne csinálni belőle.

De ebből, hogy a fenébe lehet komolyabbat csinálni? A remakesek ezt akarják. Ez alapvetőleg egy gyerekfilm. Legalábbis majdnem az.

Hozzászólás ideje:

http://www.aintitcool.com/node/40395

James Cameron levélben válaszolt a pletykákra..

Nem is igaz a 8 traileres infó, még egyetlen egyet se látott, ami készül..A hónap végén se akar még kijönni előzetessel..

Ja és azt is írta, hogy akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt!

Meg van győződve, hogy világmegváltó filmet készített.

Én már rég meg vagyok győzve :D :D

Hozzászólás ideje:
De ebből, hogy a fenébe lehet komolyabbat csinálni? A remakesek ezt akarják. Ez alapvetőleg egy gyerekfilm. Legalábbis majdnem az.

Adott lenne a lehetőség egy badass szuperhősös filmet készíteni, sokan rosszabb alapanyagból is sokkal jobbat kreáltak.

Ami megfilmesíthetetlen úgy mondva, az a Superman, nem a F4.

Jake: Kár, pedig reménykedtem a trailerben. De ezt az "évszázad legnagyobb húzása" dolgot akkor is marketingdumának veszem.

Hozzászólás ideje:
Ja és azt is írta, hogy akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt!

Háááát perszeeeee... aztán meg majd ebből is lesz olyan "urban legend", hogy Cameron nem is csinálta meg. :D

Hozzászólás ideje:
Állítólag készítik DVD-re a Watchmen világában szereplő képregény rajzfilmváltozatát is Gerard Butler hangjával. :D

Á, ennek a pasinak a hangját is nagyon-nagyon csípem, így talán már azért is érdemes a nézésre :D

No-no, azért ne tegyünk ilyen kijelentéseket már így előre. Én kicsit szkeptikus vagyok ilyen téren. Vagyis inkább nem tudom elképzelni, hogy világmegváltó lenne a filmje. Végül is ez is "csak" egy film, azok nem szokták megváltani a világot :D

Hozzászólás ideje:
No-no, azért ne tegyünk ilyen kijelentéseket már így előre. Én kicsit szkeptikus vagyok ilyen téren. Vagyis inkább nem tudom elképzelni, hogy világmegváltó lenne a filmje. Végül is ez is "csak" egy film, azok nem szokták megváltani a világot :D

Én meg elolvasva az eredeti cikket - bár nem vagyok egy pörfikt angolos -, szerintem ilyet, hogy "akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt!", egyáltalán nem is mondott... :D

Hozzászólás ideje:
Én meg elolvasva az eredeti cikket - bár nem vagyok egy pörfikt angolos -, szerintem ilyet, hogy "akkora durranás lesz az AVATAR a történelemben, mint mikor az első ember a Holdra szállt!", egyáltalán nem is mondott... :D

Jaja, csak olyasmiket hogy számára olyan volt a kész anyagra pillantani mint az űrhajósoknak amikor ránéztek a Holdra anno. Valaki nagyon félreértett valamit. :D

Hozzászólás ideje:
http://www.aintitcool.com/node/40395

James Cameron levélben válaszolt a pletykákra..

Nem is igaz a 8 traileres infó, még egyetlen egyet se látott, ami készül..A hónap végén se akar még kijönni előzetessel..

Én már rég meg vagyok győzve :D :D

Majd, ha látok valami előzetest és valami konkrétabbat megtudok a sztoriról, akkor talán én is bizakodni kezdek.

Hozzászólás ideje:
Adott lenne a lehetőség egy badass szuperhősös filmet készíteni, sokan rosszabb alapanyagból is sokkal jobbat kreáltak.

Ami megfilmesíthetetlen úgy mondva, az a Superman, nem a F4.

Szerintem Supermanből is lehetne jót összehozni. 1. lépés: ne Lex Luthor legyen a főgonosz. :D Hanem mondjuk Doomsday, vagy Darkseid. :D

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

A termis doboz nagyon jól néz ki.Bár marhaság most megvenni, mert lesz még egy trilógia.Majd egybe a hatot.

Most már én is kiváncsi vagyok milyen lesz a zAvatar.Ababn viszont biztos vagyok, hogy az SW sikerét meg sem fogja közelíteni.

Hozzászólás ideje:

Rendeződnek a dolgok a Vasember 2 körül. Mégiscsak Mickey Rourke lesz Tony ellenfele Vörös Dinamóként. Scarlett Johannson pedig a másik gonoszt Fekete Özvegyet testesíti meg.

Hozzászólás ideje:

Az új Star Trek trailer letöltési rekordot ért el az applenál.

A HD trailert majd 2 millióan töltötték le csak az első 24 órában!

Ezzel gondolom megelőzve a TDK és más filmeket.

Durva! Remélem a film a moziba is sikeres lesz! :D

http://www.movieweb.com/news/NEDtgHHK8unmGL

http://www.sg.hu/cikkek/66126/uj_batman_a_lathataron

Új Batman a láthatáron

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
A zenét a Batman filmből vették? :) Ekkora lenyúlást!

Szerintem nem a Batman zenéje szól alatta. De ha mégis, az sem lenyúlás, mivel majdnem minden trailer máshonnan szedi a zenéjét (néha együttestől, néha filmből).

Hozzászólás ideje:
Szerintem nem a Batman zenéje szól alatta. De ha mégis, az sem lenyúlás, mivel majdnem minden trailer máshonnan szedi a zenéjét (néha együttestől, néha filmből).

Ja. A Robotzsaru 1 eredeti trailerénél a Terminátor zenéjét tették be pl.

Hozzászólás ideje:

Kéöpzeljétek megnéztem életem második horror filmjét ill. hallgattam, mert takartam a szememet. :) A Hannibál ébredése volt az. Borzalmas, állítólag ez a legenyhébb Hannibálos film. :) Én a Csillagok háborúja, sithek bosszúját jaasoltam, de leszavaztak. Utána nem tudtam aludni. :D

Hozzászólás ideje:
Kéöpzeljétek megnéztem életem második horror filmjét ill. hallgattam, mert takartam a szememet. :) A Hannibál ébredése volt az. Borzalmas, állítólag ez a legenyhébb Hannibálos film. :) Én a Csillagok háborúja, sithek bosszúját jaasoltam, de leszavaztak. Utána nem tudtam aludni. :D

Hát tényleg nem egy nagy eresztés, bár a Bárányok hallgatnakhoz képes minden folytatása lagymatag. Bár az igaz, hogy olyannak, akinek ez csak a második ilyen jellegű filmje (nem nevezném mondjuk horrornak, inkább thrillernek, de a két műfajt nem sok választja el egymástól), annak durva lehet.

Hozzászólás ideje:

A Hannibál ébredése nálam a tökéletes bosszúálló film.Eddig ez az egyetlen film amiben azt kapták a nyomorultak amit én elvártam.

Hozzászólás ideje:
A Hannibál ébredése nálam a tökéletes bosszúálló film.Eddig ez az egyetlen film amiben azt kapták a nyomorultak amit én elvártam.

És hát a Taken? :)

Hozzászólás ideje:

Ma vettem észre, hogy az xpress-nél kapható a Csizmás kandúr 1969-es japán rajzfilm változata, amiről most kellett megtudnom, hogy valójában anime :|. Ez volt gyerekkorom legkedvesebb rajzfilmje, az első film, a miért rajongtam, amit többször láttam moziban és aminek a szereplőit többször is lerajzoltam. :) Meg is rendeltem, sőt előrendelésként a folytatását is.

Hozzászólás ideje:
Ma vettem észre, hogy az xpress-nél kapható a Csizmás kandúr 1969-es japán rajzfilm változata, amiről most kellett megtudnom, hogy valójában anime :|. Ez volt gyerekkorom legkedvesebb rajzfilmje, az első film, a miért rajongtam, amit többször láttam moziban és aminek a szereplőit többször is lerajzoltam. :) Meg is rendeltem, sőt előrendelésként a folytatását is.

Detto! Én rettegtem a szörnytől a végén. Iszonyúan féltem az egész alatt. :|

Hozzászólás ideje:
És hát a Taken? :)

A Takenben csak az áramos csávó volt az ok.Rettenetes dolgokat követtek el fiatal lányok ellen.Nálam ezért a golyó kevés a fejbe.Szenvedjen.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.