MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Pedig egy 1-1,5 perces trailert már összedobhatnának a meglévő anyagból, nem kéne a csúcsjelenetekből, csak ami kész van, hogy lássunk már valamit belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Én már a Predatorst nézném jövő ilyenkor Állítólag a Dog Soldiers és a Barlang rendezője Neill Marshall rendezheti a mozit. Alig várom . Ha nem remake lesz akkor én is várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Nem tudom, valahogy Bay filmjei komolyabbak.Emmerich már olyan látványelemeket vet be filmjeiben, hogy már nevetségessé válik.A Függetlenség Napjából is egy nagyon jó komoly filmet lehetett volna csinálni ere berakja Smith-t aki elhülyésekdi az egészet. Armageddon? Teli van ilyen nevetséges látványelemekkel, felsorolni is nehéz lenne, és világmegmentős film az is. Minden eresztékében ugyanolyan nevetséges, mint a Függetlenség napja, de a Transformers is beállhat melléjük, ami szintén teli van röhejes dolgokkal, és megint világmegmentős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Pedig egy 1-1,5 perces trailert már összedobhatnának a meglévő anyagból, nem kéne a csúcsjelenetekből, csak ami kész van, hogy lássunk már valamit belőle Neh is mond..Tisztára felháborító most már, amit a Fox művel..Az istenért nem akarja promotálni ezt a filmet. Ez már Christian Bale-nek se tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás. Jöjjön ki pár hangulatfokozó poszter, néhány teaser és szinte nuku képkocka a filmből. Persze ezt a kiadó biztos nem meri meglépni, de ennél jobbat nehezen kívánhatnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. No azért a mozibalátogató közönség zöme, nem tart ott, hogy némileg fel ne csigázzák őt némi mozgó képanyaggal. Valamit azért sejtetni kell a tartalomról, hogy érdeklődő is legyen, de főleg néző, a filmhez. Skacok, amúgy megnéztem az Elcserélt életeket. Hatalmas egy film pedig piszkosul sok idegesítő elemet találtam a film első fél órájában. De aztán ami azután jött, azt a filmínyenceket mind a tíz ujjuk megnyalására készteti Mikor már azt hinné az ember, hogy vége a filmnek Eastwood MESTER rátesz egy lapáttal Angelina Jolie pedig fantasztikusan játszott. Mestermű a film, ez nem vitás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Nem ez lesz az első a történelemben Jaja, egész jó kis film volt az Elcserélt életek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Öblös Miska TOP3 listám 1. A szikla 2. Armageddon 3. Transformers +1 Bad Boys Emmerich TOP3 listám 1. A függetlenség napja 2. Csillagkapu 3. Godzilla +1 Holnapután Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Sherlock Holmes pószter Watson pószter Pandorum pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Pandorum pószter Steven Tyler személyesen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Steven Tyler személyesen? Jé télleg ő az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. A végén még az lesz, hogy semmi kép, semmi mozgó előzetes nélkül fogunk beülni a moziba. Manapság ez valóban ínyenc megoldás lenne. Én sem bánnám, hiszen ha tényleg korszakalkotó film lesz belőle, így tudna a legjobban hatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Sherlock Holmes pószter Ez nagyon tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Armageddon? Teli van ilyen nevetséges látványelemekkel, felsorolni is nehéz lenne, és világmegmentős film az is. Minden eresztékében ugyanolyan nevetséges, mint a Függetlenség napja, de a Transformers is beállhat melléjük, ami szintén teli van röhejes dolgokkal, és megint világmegmentős. Nekem az Armageddon komolyabb film azért.Persze van benne marhaság(pl kibírnak 10 g-t), de összeségében nekem valahogy komolynak tűnik, főleg a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Manapság ez valóban ínyenc megoldás lenne. Én sem bánnám, hiszen ha tényleg korszakalkotó film lesz belőle, így tudna a legjobban hatni. Na igen. Amúgy érdekelne hogy vajon 77-ben hány ember láthatta az SW trailerét? Szerintem nem sokan. És ugye szájról szájra terjed a hírre, akik látták, hogy micsoda jó filmmel van dolgunk. Szerintem Cameronék is majd ebben bíznak, hogy akik látták, azok isteníteni fogják, a nép meg érdeklődve megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. (szerkesztve) Nem lesz AVATAR trailer se a Transformers, se az Ice Age 3 előtt, biztos!http://www.collider.com/2009/06/18/no-avat...ers-or-ice-age/ Nem tudnak a trailerrel elkészülni időben, azért. Nagyon nagy bukta szagot érzek, de ne legyen igazam. Emmerich új filmje meg egy felturbósított függetlenség napja. Ezzel szerintem el is mondtam mindent róla. Szerkesztve: 2009. Június 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Szerintem Cameronék is majd ebben bíznak, hogy akik látták, azok isteníteni fogják, a nép meg érdeklődve megnézni. Szívesen adom tovább, micsoda filmet láttam, ha jó lesz Öcsémet is elküldtem ST-et nézni, pedig nem is tudott róla semmit A film közben jött rá, hogy látta már előtte a fiatal Spockot, pedig a Hősöket nézi ő is mindig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Szívesen adom tovább, micsoda filmet láttam, ha jó lesz Öcsémet is elküldtem ST-et nézni, pedig nem is tudott róla semmit A film közben jött rá, hogy látta már előtte a fiatal Spockot, pedig a Hősöket nézi ő is mindig Az Avatar után az egész rokonságot küldjed csak moziba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. De azért megalol, hogy ilyen-olyan embereknek mutogatnak részleteket a filmből, amik után az említett nézők "istenítik" az avatart, azaz vagy hazudnak, vagy látványilag elfogadható képsorokat látnak, és Cameronék mégis képtelenek egy 1,5 perces trailert összehozni... Szerintem két lehetőség van: - az összes istenítő hazudik, és még sehogy sem áll a film - ez a rejtegetés egy bújtató marketingpolitika eszköze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. De azért megalol, hogy ilyen-olyan embereknek mutogatnak részleteket a filmből, amik után az említett nézők "istenítik" az avatart, azaz vagy hazudnak, vagy látványilag elfogadható képsorokat látnak, és Cameronék mégis képtelenek egy 1,5 perces trailert összehozni... Szerintem két lehetőség van: - az összes istenítő hazudik, és még sehogy sem áll a film - ez a rejtegetés egy bújtató marketingpolitika eszköze Szerintem az utóbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Ezek az istenítők kikészítenek egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Ezek az istenítők kikészítenek egyszer Te is az leszel decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Te is az leszel decemberben. Már most is az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. De azért megalol, hogy ilyen-olyan embereknek mutogatnak részleteket a filmből, amik után az említett nézők "istenítik" az avatart, azaz vagy hazudnak, vagy látványilag elfogadható képsorokat látnak, és Cameronék mégis képtelenek egy 1,5 perces trailert összehozni... Szerintem két lehetőség van: - az összes istenítő hazudik, és még sehogy sem áll a film - ez a rejtegetés egy bújtató marketingpolitika eszköze Nos, ha a július végi Comic Conon levetítenek előzetest a nézőknek, és utána szétrobban az internet a sok istenítőtől, akkor talán már megnyugodhatunk egy pöppet, hogy talán az sok-sok ember mégse hazudik. Vagy a teremből kijövet mindenki kap egy zsíros csekket, csak istenítse az Avatart? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Nos, ha a július végi Comic Conon levetítenek előzetest a nézőknek, és utána szétrobban az internet a sok istenítőtől, akkor talán már megnyugodhatunk egy pöppet, hogy talán az sok-sok ember mégse hazudik.Vagy a teremből kijövet mindenki kap egy zsíros csekket, csak istenítse az Avatart? Miért te nem kaptál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. TF2 részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Miért te nem kaptál? Biztos valami titokvédelmi izét is alá kellett hozzá írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. TF2 részlet Tetszetős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 20. Támadnak a merőkanalak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.