Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. (nem Krande, Donát ) Ezt kérdezte Krande: Vagyis a műsoridő felében azt látjuk amint irányít? Ezért gondoltam, hogy neki címezted a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. (szerkesztve) Na ez az. Ezért jobb a kérdést kiemelni és arra válaszolni. Máris világosabb hogy kinek szól. Szerkesztve: 2009. Augusztus 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. "A maszkos elmebeteg bébiszittereket gyilkol." (Vagy hasonló.) A többi Halloween-filmhez hasonlóan asszem ezt is kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Jake, ez érdekes cikk, de nálam pl. ha becsukom az egyik szemem, akkor az ujjam egyik felére esik a pont, ha a másikat, akkor a másikra. Az lehet, hogy nincs domináns szem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Jake, ez érdekes cikk, de nálam pl. ha becsukom az egyik szemem, akkor az ujjam egyik felére esik a pont, ha a másikat, akkor a másikra. Az lehet, hogy nincs domináns szem? Akkor próbáld ki kétszer, egyszer a jobb egyszer a bal szemeddel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. (szerkesztve) egy képregényrajzoló azt írta h 1997ben készítette ezt a képregényt egy társával és a trailer után vették észre h mekkora a hasonlóság a comic és az avatar között. érdemes megnézni. bár ha kiderül h Cameron erről koppintott akkor Spoiler veszély is lehet XD http://manualdedeus.blogspot.com/2009/08/blog-post.html Szerkesztve: 2009. Augusztus 23. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. (szerkesztve) Jake, ez jó, eszerint az én domináns szemem a jobb. Viszont 3D hatás helyett csak annyit értem el, hogy megfájdult a szemem Amúgy egy csomóan nem is tudnak félszemmel nézni. Vagy mindkét szemüket becsukják, vagy egyiket sem. Nekik mit ajánlasz? Szerkesztve: 2009. Augusztus 23. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. egy képregényrajzoló azt írta h 1997ben készítette ezt a képregényt egy társával és a trailer után vették észre h mekkora a hasonlóság a comic és az avatar között. érdemes megnézni. bár ha kiderül h Cameron erről koppintott akkor Spoiler veszély is lehet XD http://manualdedeus.blogspot.com/2009/08/blog-post.html Elég nagy a hasonlóság, de komoly! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. egy képregényrajzoló azt írta h 1997ben készítette ezt a képregényt egy társával és a trailer után vették észre h mekkora a hasonlóság a comic és az avatar között. érdemes megnézni. bár ha kiderül h Cameron erről koppintott akkor Spoiler veszély is lehet XD http://manualdedeus.blogspot.com/2009/08/blog-post.html Én azt mondom, ők nyúlták le Cameron ötletét, mivel Cameron 95-ben írta a sztorit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Jake, ez jó, eszerint az én domináns szemem a jobb. Viszont 3D hatás helyett csak annyit értem el, hogy megfájdult a szemem Amúgy egy csomóan nem is tudnak félszemmel nézni. Vagy mindkét szemüket becsukják, vagy egyiket sem. Nekik mit ajánlasz? Jó hát ez nem épp a megfelelő eszköze a 3D-s nézésnek, de te legalább megnyugodhatsz. Jó a 3D-s készséged Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Na itt a lényeg. Nem én kérdeztem. Frenkie-nek kellett volna a kiegészítésedet címezni és nem nekem. Nem vagyok én közvetítő. Érdekes, mindig azt idézem, amire reagálok, és eddig mindig sikerült értelmezni, hogy a beszélgetés menete alapján mi hová tartozik. Nem tudom, hirtelen mi lett olyan felfoghatatlan ebben, hogy ki kellett kelned magadból... Donát, Krande előtt frenkie is feltette a kérdést. Sajna Krande kérdése felett sikeresen átsiklottam (bocsi Krande) De így legalább ő is választ kapott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Akkor próbáld ki kétszer, egyszer a jobb egyszer a bal szemeddel Úgy csináltam Előbb jobb szemmel, aztán ballal. Mondjuk én tudom, hogy jó a 3D-s látásom, elvégre már néztem 3D-s műsort nem is egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Amúgy youtubeon meg lehet keresni a trailer 3D-s változatát is, mert felrakták. De a "h*lyegyerek" ( már bocs a kifejezésért) olyan kis képernyőre redukálta, hogy nem sokat ér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. egy képregényrajzoló azt írta h 1997ben készítette ezt a képregényt egy társával és a trailer után vették észre h mekkora a hasonlóság a comic és az avatar között. érdemes megnézni. bár ha kiderül h Cameron erről koppintott akkor Spoiler veszély is lehet XD http://manualdedeus.blogspot.com/2009/08/blog-post.html Akkor ezek szerint halmozott plágiummal állunk szembe(?) http://www.sfportal.hu/erdohold-nyulas-az-avatar.scifi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Ez a Cameron, nem megmondtam? Ennek a fickónak egy csepp eredeti ötlete sincs, mindent úgy harácsol össze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Machete képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Ha olyan lesz, mint a trailerben felvázolták, akkor ez nagggyon nézős lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Mindenesetre köszi a választ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Avatar teaser Most őszintén: ebben mi a forradalmi? Mikor mennek át ilyen lószerű lényekkel egy hídon, az pl. mitől forradalmibb CGI, mint pl. Jar Jar? Vagy az összes kék lény? Úgy hallom a 15 perces vetítésen sem született újjá senki, sőt. Pedig ott már élesben ment a játék. Ismét hangsúlyoznám: egy jó kis izgalmas, erős scifi-fantasy bőven lehet ebből, de hogy látványilag nem látom világmegváltónak az tuti. A 2012 előzetese szerintem jóval látványosabb movie-t mutat - még ha a története gagyi is. Na azt 3D-ben szívesebben megnézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. A 2012 sokkal ütősebb, ezt én is adom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Ja, csak van egy olyan sanda gyanúm, hogy a 2012 trailerében már el is lőttek mindent, amit a film nyújtani tud Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Én nem csodálkoznék, ha a 2012-ben ezek a katasztrófák valami "emlékképek" lennének, illetve csupán egy negyed órát öllelnének át, aztán kezdődne igazából a sztori, ezzel a párhuzamos világgal amiről kezdetekben szó volt és minden a katasztrófa elkerüléséről szólna. Még két hónap és ki fog derülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Forradalmi akció jelenetekkel Nolan új filmjének előzetese http://www.youtube.com/watch?v=gRnMwiP7SzQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Forradalmi akció jelenetekkel Nolan új filmjének előzetese Milyen forradalmi lenne, ha egyszer valami nem lenne forradalmi. De manapság már annyi minden forradalmi, hogy nem is értem, hogy lehet még valami forradalmi. Bár lehet azért, mert a legtöbb forradalmi dolog nem is annyira forradalmi, vagy bár forradalminak indul, végül addig tökölnek vele, míg már nem is annyira forradalmi. Akárhogy is, ebben a trailerben nem sok forradalmi akciójelenetet láttam. A Mátrix megelőzte némiképpen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Pardon.....Milyen akció jelenetekkel?!?!?! Amúgy egy bővebb előzetes nem ártott volna talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Mindenesetre a filmbuzis human szerint ez a trailer ezerszer hangulatosabb, mint az Avatar előzetes. És nála még a nagyon sötét kamerás verzió figyel, amiben nem látni semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Milyen forradalmi lenne, ha egyszer valami nem lenne forradalmi. De manapság már annyi minden forradalmi, hogy nem is értem, hogy lehet még valami forradalmi. Bár lehet azért, mert a legtöbb forradalmi dolog nem is annyira forradalmi, vagy bár forradalminak indul, végül addig tökölnek vele, míg már nem is annyira forradalmi. Akárhogy is, ebben a trailerben nem sok forradalmi akciójelenetet láttam. A Mátrix megelőzte némiképpen. Egy Che Guevara előzetes tuti forradalmi lehet, illetve ugye már volt. De egy ilyen? :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hagyjuk már ezt a forradalmiságot, annyira elcsépelt és üres. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Ebből a pár másodpercből látszik hogy ebből rossz film nem lehet. Nálam első helyen van várólistámon, Nolan rossz filmet még nem csinált. Jobbakat annál inkább. Leo az elmúlt években amúgy is nagy kedvenc lett. Forradalmiságot én se látok benne, de a TDK-ban sem volt semmi forradalmi, még is mennyire működött. És szerintem Cameronnak is úgy kellett volna kezelnie az Avatart mint Nolannek. Semmi felhajtás hogy ez minden idők legjobb filmje, senki se tud semmit se a sztoriról, és még se játszuk azt hogy nem mutatunk semmit se belőle mert akkora durranás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Úgy tűnik lesz X-akták 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.