JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Ha már Predators...Rábukkantam Antal Nimród 1998-as vizsgafilmjére. Egy suttyó banda totálkárosra tör lopott autókat, hogy aztán felvegyék a pénzt érte. De hogy miért is? A rendező Szabó Győzőből olyan színészi kvalitásokat csikart ki, amit rég láttam tőle... A hangulat faktor, az operatőri munka mind-mind kiváló. 30 perc az egész. Durva nyelvezete van 2. rész 3.rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Dzséjt: Nyaktól lefelé, de csak nagyon max... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megnéztem a Barbárnak fordított Útkeresőt. Nem egy rossz film, de azért egy jobb rendezést megérdemelt volna. Elégé brutális, olykor még az Apocalypton is túltesz. Sőt! Érdekes volt viszontlátni a Star Trekes McCoy dokit, Terminator Salvationos Blair Williamset és a Starship Troopers Zim tizedesét Egyszeri nézést mindenféleképpen megér. Amúgy van valami hír az Outlander DVD megjelenéséről? Ha már ugye vikingekről van most szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. (szerkesztve) H.C. bűnözik Takers tréler Szerkesztve: 2009. Szeptember 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat.Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük. Mekkora lenne, ha a filmek a Zone Stúdió szinkronjaival jelennének meg. Azt hiszem, ez az új kiadó akkor elbúcsúzhatna e világi létezésétől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Mekkora lenne, ha a filmek a Zone Stúdió szinkronjaival jelennének meg. Azt hiszem, ez az új kiadó akkor elbúcsúzhatna e világi létezésétől. Remélhetőleg ez nem történik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Két jó kis akciófilm lesz ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Nézős lesz. Még Dávid is benne van az Alien3-ból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Huhhhh....ebben a filmben az utóbbi harminc év összes kaszasikere benne van. Még fénykardot is raktak bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Mekkora lenne, ha a filmek a Zone Stúdió szinkronjaival jelennének meg. Azt hiszem, ez az új kiadó akkor elbúcsúzhatna e világi létezésétől. Jaj a Zone stúdiós szinkron. Emlékszem a Voyager utolsó évada először azzal készült el. Mozifilmekben nagyon rossz lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Huhhhh....ebben a filmben az utóbbi harminc év összes kaszasikere benne van. Még fénykardot is raktak bele. Ejnye, az inkább lángkard....vagy lángszablya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Ejnye, az inkább lángkard....vagy lángszablya. Lángpallos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Pandorum részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Néztem az RTL klubon az esti filmet, és teljesen lefárasztott.. Micsoda srác ez a lány... áj...de végülis szórakoztatott.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Én elővettem a Függetlenség Napját. Már nem is számolom, hogy hányszor néztem meg, de még mindig le tud kötni az elejétől a végéig a film. És most végre a szinkronos DVD-t néztem amit utólag kiadtak. Remek bár az effektek itt elég haloványan szólnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Én a Végső Állomást nézem 2D-ben Baromi jó a film Aki lát 3D-ben és tetszettek neki az ez eddigi részek nézze meg, biztos jó lehet úgy is. A 2D-n is látszik, hogy mi lenne 3D-s és mondhatom ütősek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Tegnap megnéztem a Gamert és csak ímmel-ámmal jött be. Ha eltekintek a filmben szereplő másik játékról, néhány uncsi figurától és párbeszédtől, M.C.H. itt-ott előforduló ripacskodásától, a véreb banda (Bloodhound Gang) "The Bad Touch" című számától és Jabba humanoid elfajzásától akitől a gyomrom majdnem felfordult akkor azt mondom hogy nekem megfelel. A felsorolt dolgokkal együtt meg hát...csak az érintett jelenetek nélkülözésével nézném meg újra. Röviden úgy 75-80%-ban bejött. Úgyse vártam tőle sokat. Ma pedig a "The Boondock Saints" (Testvérbosszú) volt a műsorszám és azután máris jobban érdekel a folytatás ami nem hiszem hogy überelni fogja amazt. Willem Dafoe nélkül nehéz is lenne. Mindenesetre az első nagyon bejött. Ezt a részt biztos nem fogom elfelejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Én elővettem a Függetlenség Napját. Már nem is számolom, hogy hányszor néztem meg, de még mindig le tud kötni az elejétől a végéig a film. És most végre a szinkronos DVD-t néztem amit utólag kiadtak. Remek bár az effektek itt elég haloványan szólnak. Mondhat bárki bármit, a részeges pilóta a legnagyobb arc benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hát ez jobb, mint az eredeti (a második fele inkább) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Néztem az RTL klubon az esti filmet, és teljesen lefárasztott..Micsoda srác ez a lány... áj...de végülis szórakoztatott.. Miért nem a Hellboyt nézted a TV2-n? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Miért nem a Hellboyt nézted a TV2-n? Hellyboyt láttam párszor, a másik film meg tele volt fincsi tini pipikkel Néztem azt, de tényleg bárgyú volt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Miért nem a Hellboyt nézted a TV2-n? Mert azt én néztem helyette. Na jó a közepén kimaradt egy rész, mert areklámblokk után későn kapcsoltam vissza. Egyszer nézős. Piros jól eltalált karakter volt (amikor a képregényrajzolókat említi hogy elszúrják a szemét az nagyon tetszett) a hal viszont idegesített.... no mindegy. Majd ha a 2-t adják kereskedelmi adón, szerintem azt is megnézem. Majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Robotzsaru: Sötét igazság. Tegnap a Movies 24-on volt. Borzalmas volt az új szinkron. Szerintem a Zone stúdió készítette. A TV2-ős szinkron jobb volt. Összességében véve jó kis film, de a Robotzsaru 1 és 3 nyomába sem ér. Mindenesetre a 2-nél jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Mondhat bárki bármit, a részeges pilóta a legnagyobb arc benne. "Még szerencse, hogy leszoktam a piáról." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Remélem hamar jön egy jó minőségű előzetes. Minden esetre ami látszik az tiszta 80-as, 90-es évek feelingje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. A héten megvitatják a Transformers 3. részét. A stúdió továbbra is ragaszkodik a 2011-es dátumhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. A héten megvitatják a Transformers 3. részét. A stúdió továbbra is ragaszkodik a 2011-es dátumhoz. Money....money money..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Money....money money..... Jaja pénzért az anyjukat is eladnák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.