Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha már Predators...Rábukkantam Antal Nimród 1998-as vizsgafilmjére. Egy suttyó banda totálkárosra tör lopott autókat, hogy aztán felvegyék a pénzt érte. De hogy miért is?

A rendező Szabó Győzőből olyan színészi kvalitásokat csikart ki, amit rég láttam tőle...

A hangulat faktor, az operatőri munka mind-mind kiváló. 30 perc az egész. Durva nyelvezete van :)

2. rész

3.rész

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Barbárnak fordított Útkeresőt. :)

Nem egy rossz film, de azért egy jobb rendezést megérdemelt volna. Elégé brutális, olykor még az Apocalypton is túltesz. Sőt!

Érdekes volt viszontlátni a Star Trekes McCoy dokit, Terminator Salvationos Blair Williamset és a Starship Troopers Zim tizedesét :) Egyszeri nézést mindenféleképpen megér.

Amúgy van valami hír az Outlander DVD megjelenéséről? Ha már ugye vikingekről van most szó :)

Hozzászólás ideje:
Mivel románoknál nincs szinkron, így érdekes lesz a Warner kiadások. Remélhetőleg az IC szinkronokat fogják használni, nem pedig ők csinálnak hozzá szinkronokat.

Azért kíváncsi leszek, mikor és milyenek lesznek az első Warneres kiadványok tőlük.

Mekkora lenne, ha a filmek a Zone Stúdió szinkronjaival jelennének meg. Azt hiszem, ez az új kiadó akkor elbúcsúzhatna e világi létezésétől. :)

Hozzászólás ideje:
Mekkora lenne, ha a filmek a Zone Stúdió szinkronjaival jelennének meg. Azt hiszem, ez az új kiadó akkor elbúcsúzhatna e világi létezésétől. :)
:)

Remélhetőleg ez nem történik meg.

Hozzászólás ideje:
Mekkora lenne, ha a filmek a Zone Stúdió szinkronjaival jelennének meg. Azt hiszem, ez az új kiadó akkor elbúcsúzhatna e világi létezésétől. :lol:

Jaj a Zone stúdiós szinkron. Emlékszem a Voyager utolsó évada először azzal készült el. Mozifilmekben nagyon rossz lenne.

Hozzászólás ideje:
Huhhhh....ebben a filmben az utóbbi harminc év összes kaszasikere benne van. :lol: Még fénykardot is raktak bele. :lol:

Ejnye, az inkább lángkard....vagy lángszablya. :lol:

Hozzászólás ideje:

Én elővettem a Függetlenség Napját. :) Már nem is számolom, hogy hányszor néztem meg, de még mindig le tud kötni az elejétől a végéig a film. :D És most végre a szinkronos DVD-t néztem amit utólag kiadtak. Remek bár az effektek itt elég haloványan szólnak. :D

Hozzászólás ideje:

Én a Végső Állomást nézem 2D-ben :)

Baromi jó a film :D Aki lát 3D-ben és tetszettek neki az ez eddigi részek nézze meg, biztos jó lehet úgy is. A 2D-n is látszik, hogy mi lenne 3D-s és mondhatom ütősek :D

Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem a Gamert és csak ímmel-ámmal jött be. Ha eltekintek a filmben szereplő másik játékról, néhány uncsi figurától és párbeszédtől, M.C.H. itt-ott előforduló ripacskodásától, a véreb banda (Bloodhound Gang) "The Bad Touch" című számától és Jabba humanoid elfajzásától akitől a gyomrom majdnem felfordult akkor azt mondom hogy nekem megfelel. A felsorolt dolgokkal együtt meg hát...csak az érintett jelenetek nélkülözésével nézném meg újra. Röviden úgy 75-80%-ban bejött. Úgyse vártam tőle sokat.

Ma pedig a "The Boondock Saints" (Testvérbosszú) volt a műsorszám és azután máris jobban érdekel a folytatás ami nem hiszem hogy überelni fogja amazt. Willem Dafoe nélkül nehéz is lenne. Mindenesetre az első nagyon bejött.

Ezt a részt biztos nem fogom elfelejteni. :)

Hozzászólás ideje:
Én elővettem a Függetlenség Napját. :) Már nem is számolom, hogy hányszor néztem meg, de még mindig le tud kötni az elejétől a végéig a film. :D És most végre a szinkronos DVD-t néztem amit utólag kiadtak. Remek bár az effektek itt elég haloványan szólnak. :D

Mondhat bárki bármit, a részeges pilóta a legnagyobb arc benne.

Hozzászólás ideje:
Miért nem a Hellboyt nézted a TV2-n? :)

Hellyboyt láttam párszor, a másik film meg tele volt fincsi tini pipikkel :D

Néztem azt, de tényleg bárgyú volt..

Hozzászólás ideje:
Miért nem a Hellboyt nézted a TV2-n? :)

Mert azt én néztem helyette. :D Na jó a közepén kimaradt egy rész, mert areklámblokk után későn kapcsoltam vissza. Egyszer nézős.

Piros jól eltalált karakter volt (amikor a képregényrajzolókat említi hogy elszúrják a szemét az nagyon tetszett) a hal viszont idegesített.... no mindegy. Majd ha a 2-t adják kereskedelmi adón, szerintem azt is megnézem. Majd.

Hozzászólás ideje:

Robotzsaru: Sötét igazság.

Tegnap a Movies 24-on volt. Borzalmas volt az új szinkron. Szerintem a Zone stúdió készítette. A TV2-ős szinkron jobb volt.

Összességében véve jó kis film, de a Robotzsaru 1 és 3 nyomába sem ér. Mindenesetre a 2-nél jobb volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.