Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Jövőre újra jön. Egyel kevesebb mozi, amire pénzt kell költsek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Nagyon brutál az az Alitar klip. mikor Ferro leszáll az Cheyenne-nel, az echte ugyanaz a beállítás, mint mikor Chacone landol a Samsonnal.Az nagyon klassz. Én is felhívtam már rá itt (és a Hardwired Avataros fórumában) a figyelmet egy saját gyártmányú párhuzamos kép formájában amihez a Ferro-s képet abból az Aliens-ből szedtem ki amit tőled kaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nagyon brutál az az Alitar klip. Az nagyon klassz. Én is felhívtam már rá itt (és a Hardwired Avataros fórumában) a figyelmet egy saját gyártmányú párhuzamos kép formájában amihez a Ferro-s képet abból az Aliens-ből szedtem ki amit tőled kaptam. Kösz! Arra a képre emlékeztem, csak arra nem, hogy itt vagy az AVPU-n láttam. Most már tudom, itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Marha jó kis Sorcerers apprentice trailer: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Marha jó kis Sorcerers apprentice trailer:Jónak néz ki, csak soká lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Jónak néz ki, csak soká lesz Lesz addig mááás De tényleg olyan, amire érdemes várni. Remélem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Jónak nézz ki és talán végre Cage szekere is beindul újra. A Képlet már megadta neki a kezdőlökést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Pár új képkocka a régiek között az Avatarból http://filmdroid.blog.hu/2009/12/10/meg_ne...et_az_avatarbol Skaccok, még bő egy hét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Skaccok, még bő egy hét Most, hogy belegondolok, egy hét múlva kb. ilyenkor fogok felébredni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Itt meg egy interjú kedvenc ezredesünkkel. Mivel angol tudásom gyér, nem tudom, mennyit spoilerezik, úgyhogy angolul tudó, spoilert kedvelő fórumozótársaim majd nézzék meg, és írják be, mennyire spoileres. Amit kivettem: Beszél a karakteréről, szerepéről, a Home Tree-ről, Cameronról... http://www.traileraddict.com/trailer/avata...ew-stephen-lang Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Pár új képkocka a régiek között az Avatarból http://filmdroid.blog.hu/2009/12/10/meg_ne...et_az_avatarbol Skaccok, még bő egy hét Én tíz napnak számolom, mert ugye huszadika... És már most alig bírok magammal! Érdekes, mennyire érdekel ez a film, a világa, maga a történet és persze a látvány. Nagyon-nagyon bízom Cameronban, hogy ismét egy emlékezetes filmet hoz össze. Nem várom hogy tökéletes legyen, csak hogy hozza a saját jólmegszokott magas színvonalát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. "Úgy hírlik, hogy a Keselyűvel is meg kell küzdenie a Hálószövőnek a Pókember negyedik részében. A figurát John Malkovich alakíthatja. Felicia Hardy karaktere is benne lesz a filmben, csak nem Fekete Macskaként fog színre lépni, hanem Volturness néven." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Na ez jó hír, remélem gyorsan végez Raimi vele, hogy mielőbb elkezdhesse forgatni a WoWot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Na ez jó hír, remélem gyorsan végez Raimi vele, hogy mielőbb elkezdhesse forgatni a WoWot Egyetértek. Állítólag a Legendary Pictures a Diablót tervezi majd megfilmesíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Szó se róla tényleg vittek bele egy kis csibészséget, de valahogy nem fogott meg ennek ellenére vagy éppen ezért sem. Túl másnak vélem mint a régi filmeket. Főleg, hogy előzményről van szó. Nem előzmény, prequel-sequel-reboot Nem vicc, mivel a történet a 10. film után játszódik Spock szemszögéből, így folytatás, emiatt jogos is rá a Star Trek 11, hiszen ha az eddigi sorozatok és filmek eseményei nem történtek volna meg, Spock és Néró sem mehetett volna vissza a múltba. Ám mivel a TOS előtt játszódik Kirkék szemszögéből, így előzmény. DemMivel ebben a formában semmi sem történt meg a TOS-TNG-DS9-VOY idejében (az Enterprise-hoz képest is folytatás a film, szóval az nem számít, azt nem érte változás), így reboot. És hát nem piszlicsáré változásról van szó. Szóval nem lehet beskatulyázni se prequelnek, se sequelnek, se rebootnak, a három egyszerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nekem a Star Treknél semmilyen összehasonlítási alapom nem volt, és így is nagyon tetszett. Elég nehéz lehetett olyan filmet csinálni, ami a magamfajtáknál is jól működik, és a ST-rajongóknak is bejön. A csibészség egy jó szó a film hangulatára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. És mindhárom dologban jól teljesített. Pedig nekem nagy elvárásaim voltak, hiszen TOS-on nőttem fel. - mint tv-sorozat természetesen, moziban ugyanez a SW! - és nagyon figyeltem, mit műveltek kedvenc karaktereimmel. Szerintem jó srácokat válogattak ki, akik ráadásul kellőképpen megismerkedtek az eredeti karakterekkel, mégsem lett utánzás, vagy másolás. Vulcant persze sajnálom4 szipp! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nézd élőben a londoni Avatar premiert http://www.camvista.com/england/london/leicestersquare.php3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nézd élőben a londoni Avatar premiert http://www.camvista.com/england/london/leicestersquare.php3 Én már a filmet nézném! Nyau! Gonosz, irigy vagyok, vannak akik már láthatják! Nekem meg az interjúk morzsái jutnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nem előzmény, prequel-sequel-reboot Ez egy remek meghatározás volt Én már a filmet nézném! Nyau! Gonosz, irigy vagyok, vannak akik már láthatják! Nekem meg az interjúk morzsái jutnak... Én is, szóval mostanság már nem nézek spotokat sem Vigasztaljon a tudat, hogy kevesen látják, és azok sem a nagyközönség soraiból kerülnek ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Mintha bennem is bizseregne valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Ez az egészséges, alig több mint 1 héttel a mozi előtt. Különben tényleg nem lenne érdemes menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Mintha bennem is bizseregne valami. A sör? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Mintha bennem is bizseregne valami. Mivel kapcsolatban? Csak nem az Avatarra gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Az Avatarról van szó. De ha rossz lesz....húúúú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Az Avatarról van szó. De ha rossz lesz....húúúú. Van egy olyan érzésem, hogy Jake-t nem fogjuk többé látni. max a kékfényben, mikor megtalálják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Most nézem, hogy piros szőnyeg helyett kék van kirakva Cameron csak a kéket ismeri, nagyon durván imádja azt a színt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Az Avatarról van szó. De ha rossz lesz....húúúú. Hallgathatom majd tőled a morgást egész úton hazafele, mi? Most nézem, hogy piros szőnyeg helyett kék van kirakva Hehe, ez jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Cameron csak a kéket ismeri, nagyon durván imádja azt a színt Hát akkor majd örülhet, mikor az emberek olyan fejjel jönnek ki a moziból + hányós zacsival Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Az Avatarról van szó. De ha rossz lesz....húúúú. Na ha rossz lesz fizetek neked a film után kárpótlásul egy rekesz sört a legjobb fajtából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.