Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Üdv!

Ma láttam a 2012 című filmet HD-ben.

Nos elég sok negatív kritikát hallottam illetve olvastam a filmről, de mégis pozitívan csalódtam. Marha látványos volt és a végén még izgulni is sikerült.

Ha őszintén belegondolunk... egy ilyen banális baromságból, miszerint 2012-ben vége a világnak... ugyan milyen komolyabb történetet lehetett volna kihozni?

Szóval sokkal jobb lett, mint amit vártam tőle. Nem az a "hú ezt tuti megnézem vagy 1000x" kategória, de egynél többször meg fogom nézni az biztos.

Szerintem jó volt a rendezés is, de ez az én személyes véleményem.

Ami viszont nagyon tetszett, hogy ahogy láttam itt-ott maga Emmerich sem vette vér komolyan a filmet.

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszett a 2012, mert én sem a logikát meg a valósághű megoldásokat vártam. Igaz, hogy volt ott minden, talán túlzások is sok tekintetben, de én izgultam közben és ez a lényeg egy ilyen filmnél. :)

Hozzászólás ideje:

Egy kis tengerparti amateour rádióállomásunk a következő morseüzenetet fogta a tschendesozeanon túlról:

CQD! CQD! TITANIC! CQD! Az első öt blokk víz alatt... Nem tudjuk megállítani a további vízbetörést! Háromméteres kék színű lények felnyitották a hajó oldalát, mintegy kilencven méter hosszan! Pozíciónk: NEM KANSAS! S.O.S! S.O.S!

Hozzászólás ideje:
Egy kis tengerparti amateour rádióállomásunk a következő morseüzenetet fogta a tschendesozeanon túlról:

CQD! CQD! TITANIC! CQD! Az első öt blokk víz alatt... Nem tudjuk megállítani a további vízbetörést! Háromméteres kék színű lények felnyitották a hajó oldalát, mintegy kilencven méter hosszan! Pozíciónk: NEM KANSAS! S.O.S! S.O.S!

Ez nagyon nagy.Már vagy 10 perce ezen röhögök. ;)

Hozzászólás ideje:
Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósítás
No ebben mi volt a mondanivaló?

Srác idegei kikészültek. Ennyi. A csaj meg csak önmagával foglalkozott.

Hozzászólás ideje:

Sherlock Holmes: baromi jó film. A trailerek után másra számítottam, de így is nagyon tetszett. Robert Downey Jr. és Jude Law remek párost alkotnak, és bár kicsit újraértelmezték a két figurát, kétség kívül megtartották az eredeti jellemvonásokat is. Sok poén, jó kis akciók és nagyon pöpec zene.

Hozzászólás ideje:

Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan ;)

Amúgy a Sherlock Holmes-t én is megnéztem, nagyon jó kis film, esélyes, hogy majd nemsokára újra nézem :P

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Ma meglesem kecskestírelőék kalandjait. A Déjbrékerék-Harry Brown-Eli könyvecskéje trió után jó lesz egy kis agyatlankodás. Holnap meg talán előveszem Viggo bá' újabb kószálását.

Hozzászólás ideje:
Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósítás

Egek, de rég láttam már ezt a filmet, ez egy jó sztori volt belőle :P

Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan :P

Bizony :P

Ma meglesem kecskestírelőék kalandjait. A Déjbrékerék-Harry Brown-Eli könyvecskéje trió után jó lesz egy kis agyatlankodás. Holnap meg talán előveszem Viggo bá' újabb kószálását.

Nekem is elő van készítve pár darab ezekből ;) Remélem, a héten meg is nézem őket.

Holmeshez nekem kéne magyar felirat, de még nem láttam, hogy volna.

Hozzászólás ideje:

Coco ante Chanel

Jó film! Másodunokatesómtól kaptam, felirattal. Belenéztem, mert a másik két film amit vele együtt kaptam, nem indult el. No, végignéztem ;)

Hozzászólás ideje:
Holmeshez nekem kéne magyar felirat, de még nem láttam, hogy volna.
Van hozzá vagy öt napja. Ma este meg is nézem a filmet.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Szerintem már lelelőzte.Két napja 6 millió dollár volt a különbség.Ez meg annyira elenyésző, hogy már simán bejöhetett.

Hozzászólás ideje:
Van hozzá vagy öt napja. Ma este meg is nézem a filmet.
Helyesbítek. Az a felirat ultragagyi. Vagy fordítógép vagy egy hiányos magyar tudással ellátott egyén műve. Majd megnézem a filmet ha lesz normális. Csak előteremt valaki egyet ahhoz a DVDRip minőségű verzióhoz amihez amaz való.
Hozzászólás ideje:
Bizony! :D Hihetetlen mit termel az USA -n kívül. :o Tényleg megemelem a kalapom, mert alig pár hónapja még azt se tudta az emberek 70%-a, hogy készül egy Avatar című film, most meg tessék.... Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz. Az Avatar egy szép film.

:D:o:D Meghajlás! :o Hatalmas gratula, és előre, ameddig lehet! :)

Hozzászólás ideje:

Lucas most füttyentette el magát: Hú. ba'meg! :)

Lehet, hogy most dobta ki a tv sorozat forgatókönyveit és fűzi az űres gépírópapírokat a gépébe:

STAR WARS 3D New Trilogy :D

Szép volt Cameron :o

Hozzászólás ideje:

A durva az, hogy nem lanyhul az érdeklődés iránta sőt fokozódik.Cameron meg minden tiszteletet megérdemel.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon :D:o

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon :):D
Még szerencse, hogy nem lett sz*r mint az AvP igaz? :D Egyébként lassan keresni kell egy másik filmet amit majd isteníthetsz. :o

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.