Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Üdv! Ma láttam a 2012 című filmet HD-ben. Nos elég sok negatív kritikát hallottam illetve olvastam a filmről, de mégis pozitívan csalódtam. Marha látványos volt és a végén még izgulni is sikerült. Ha őszintén belegondolunk... egy ilyen banális baromságból, miszerint 2012-ben vége a világnak... ugyan milyen komolyabb történetet lehetett volna kihozni? Szóval sokkal jobb lett, mint amit vártam tőle. Nem az a "hú ezt tuti megnézem vagy 1000x" kategória, de egynél többször meg fogom nézni az biztos. Szerintem jó volt a rendezés is, de ez az én személyes véleményem. Ami viszont nagyon tetszett, hogy ahogy láttam itt-ott maga Emmerich sem vette vér komolyan a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Nekem is tetszett a 2012, mert én sem a logikát meg a valósághű megoldásokat vártam. Igaz, hogy volt ott minden, talán túlzások is sok tekintetben, de én izgultam közben és ez a lényeg egy ilyen filmnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Egy kis tengerparti amateour rádióállomásunk a következő morseüzenetet fogta a tschendesozeanon túlról: CQD! CQD! TITANIC! CQD! Az első öt blokk víz alatt... Nem tudjuk megállítani a további vízbetörést! Háromméteres kék színű lények felnyitották a hajó oldalát, mintegy kilencven méter hosszan! Pozíciónk: NEM KANSAS! S.O.S! S.O.S! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Egy kis tengerparti amateour rádióállomásunk a következő morseüzenetet fogta a tschendesozeanon túlról: CQD! CQD! TITANIC! CQD! Az első öt blokk víz alatt... Nem tudjuk megállítani a további vízbetörést! Háromméteres kék színű lények felnyitották a hajó oldalát, mintegy kilencven méter hosszan! Pozíciónk: NEM KANSAS! S.O.S! S.O.S! Ez nagyon nagy.Már vagy 10 perce ezen röhögök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósításNo ebben mi volt a mondanivaló?Srác idegei kikészültek. Ennyi. A csaj meg csak önmagával foglalkozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Sherlock Holmes: baromi jó film. A trailerek után másra számítottam, de így is nagyon tetszett. Robert Downey Jr. és Jude Law remek párost alkotnak, és bár kicsit újraértelmezték a két figurát, kétség kívül megtartották az eredeti jellemvonásokat is. Sok poén, jó kis akciók és nagyon pöpec zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. (szerkesztve) Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan Amúgy a Sherlock Holmes-t én is megnéztem, nagyon jó kis film, esélyes, hogy majd nemsokára újra nézem Szerkesztve: 2010. Január 25. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Phobos, Dzséjt... örülök, hogy tetszett a Holmes. Már az első trailer után tudtam, hogy meg fog venni kilóra ez a film, így is történt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ma meglesem kecskestírelőék kalandjait. A Déjbrékerék-Harry Brown-Eli könyvecskéje trió után jó lesz egy kis agyatlankodás. Holnap meg talán előveszem Viggo bá' újabb kószálását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Natalie Portman kisfilmje. Valami elképesztő...számomra legalábbis a mondanivaló és megvalósítás Egek, de rég láttam már ezt a filmet, ez egy jó sztori volt belőle Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan Bizony Ma meglesem kecskestírelőék kalandjait. A Déjbrékerék-Harry Brown-Eli könyvecskéje trió után jó lesz egy kis agyatlankodás. Holnap meg talán előveszem Viggo bá' újabb kószálását. Nekem is elő van készítve pár darab ezekből Remélem, a héten meg is nézem őket. Holmeshez nekem kéne magyar felirat, de még nem láttam, hogy volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Coco ante Chanel Jó film! Másodunokatesómtól kaptam, felirattal. Belenéztem, mert a másik két film amit vele együtt kaptam, nem indult el. No, végignéztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Új avatár poszterek: Itt pedig Zuko: http://filmbuzi.hu/files/2010/lastair-2.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Holmeshez nekem kéne magyar felirat, de még nem láttam, hogy volna.Van hozzá vagy öt napja. Ma este meg is nézem a filmet. Szerkesztve: 2010. Január 26. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ma leelőzheti az Avtar a Ttianicot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ma leelőzheti az Avtar a Ttianicot Akkor gondolom már behűtötted a söröcskét meg a pezsgőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Akkor gondolom már behűtötted a söröcskét meg a pezsgőt Bizony, már csak az adatra várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerintem már lelelőzte.Két napja 6 millió dollár volt a különbség.Ez meg annyira elenyésző, hogy már simán bejöhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. És megvan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. És megvan!Bizony! Hihetetlen mit termel az USA -n kívül. Tényleg megemelem a kalapom, mert alig pár hónapja még azt se tudta az emberek 70%-a, hogy készül egy Avatar című film, most meg tessék.... Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz. Az Avatar egy szép film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Van hozzá vagy öt napja. Ma este meg is nézem a filmet.Helyesbítek. Az a felirat ultragagyi. Vagy fordítógép vagy egy hiányos magyar tudással ellátott egyén műve. Majd megnézem a filmet ha lesz normális. Csak előteremt valaki egyet ahhoz a DVDRip minőségű verzióhoz amihez amaz való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Bizony! Hihetetlen mit termel az USA -n kívül. Tényleg megemelem a kalapom, mert alig pár hónapja még azt se tudta az emberek 70%-a, hogy készül egy Avatar című film, most meg tessék.... Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz. Az Avatar egy szép film. Meghajlás! Hatalmas gratula, és előre, ameddig lehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Lucas most füttyentette el magát: Hú. ba'meg! Lehet, hogy most dobta ki a tv sorozat forgatókönyveit és fűzi az űres gépírópapírokat a gépébe: STAR WARS 3D New Trilogy Szép volt Cameron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) A durva az, hogy nem lanyhul az érdeklődés iránta sőt fokozódik.Cameron meg minden tiszteletet megérdemel. Szerkesztve: 2010. Január 26. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. A durva az, hogy nem lanyhul az érdeklődés iránta sőt fokozódik.Cameron meg minden tiszteletet megérdemel.Ez nekem rossz hír, mert később jön a DVD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. A durva az, hogy nem lanyhul az érdeklődés iránta sőt fokozódik.Cameron meg minden tiszteletet megérdemel.Olyan mint a többi nagy mester. Tudja mi kell az embereknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon Szerkesztve: 2010. Január 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon Még szerencse, hogy nem lett sz*r mint az AvP igaz? Egyébként lassan keresni kell egy másik filmet amit majd isteníthetsz. Szerkesztve: 2010. Január 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ott lesz neki a Predators Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.