Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. És akkor ez még hol van a még korábbi filmektől! Volt amelyik megütötte az 5 milliós nézettséget is Biztos volt olyan. A kommunista párt kiadta a népnek, hogy meg kell nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. AgoraI.sz. 4. század, Alexandria, főhősnőnk egy tudós csillagász, aki a Föld törvényszerűségeit kutatja (a film szerint sikerrel), háttérben pedig nyomulnak a keresztyének elég erőszakosan (bálványimádás és a többi miatt, csak nem úgy, ahogy mi azt tanultuk ). Tudjuk, hogy tudomány és vallás nehezen fért meg a középkorban is, szóval főhősnőnkre nem éppen jó idők várnak. Főleg, mert nő is. Jó az alaptörténet, de nem érzem igazából az összetartó erőt a filmben, nekem túlzottan is eltér egymástól a két két világ ellentétének bemutatása, majdnem mintha másik filmet néznék, így aztán erős közepes. A film legjobb jelenete, a csúcspont a közepén van, minden, ami utána jön, az már valahogy mintha nem illene oda. Jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Magyarország legnézettebb filmjei Tényleg van benne egy-két olyan film, amiről álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen toplistára felkerül. Pl. Flintstone család. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Biztos volt olyan. A kommunista párt kiadta a népnek, hogy meg kell nézni.Nem, csak akkor még nem volt tv. És akkor még komcsik se voltak szerencsére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. A bevezetőben jó hosszan van ecsetelve, hogy miért nem érdemes azokat beleszámítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. A bevezetőben jó hosszan van ecsetelve, hogy miért nem érdemes azokat beleszámítani. Szelektíven olvas, hisz ismered. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Nem olvastam végig, de ez szerintem most lényegtelen Elvégre nem az eddigi összes Mo-n bemutatott filmről volt szó, hanem a rendszerváltás után bemutatott filmekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Batman - A sötét lovag Nagyszerű film, méltó folytatása az első résznek! Tele van mondanivalóval, látványos akciójelenetekkel, drámával és igazságokkal. Nem az a jól megszokott happy end-jellegű szuperhős film, ahol a végén nyer a jó és veszít a gonosz, stb. Tetszett, hogy elmosódott a jó és a gonosz közti határ, mert ez a mai Világra is nagyon jellemző. Láthattuk mivé tud válni egy egykor teljesen jó ember, ha a körülmények áldozata lesz...hihetetlen. Joker alakítása fenomenális volt, abszolút egyedi, közönségbarát karakter, még ha nem is az a szerethető fajta. Ő sem az a sablonos pénz vezérelte, hataloméhes főgonosz, amit kismillió hollywoodi maszlagban megszokhattunk. A történet is rendben van, nem estek túlzásba semmivel. Nem ragozom tovább, tényleg remek film lett! 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Jól hangzik. A wikin fent van a tudósról szócikk, de nem linkelem be, mert túl spoileres, egyszer azért érdemes a filmet megnézni Nem olvastam végig, de ez szerintem most lényegtelen Elvégre nem az eddigi összes Mo-n bemutatott filmről volt szó, hanem a rendszerváltás után bemutatott filmekről. Pedig el kéne olvasnod a teljes cikket, elég fontos abból a szempontból, hogy miért csak a 90 utáni filmekről szól a lista. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Airbender: Sokka és Katara ahogy éppen vizet idomít. Amgy most már értem mikor azt mondtátok, hogy visszamennétek Pandorára. Minél többet gondolkozom rajta annál jobban hiányzik, és bár nézegetem a gépen is azért az nem ugyanaz. hihetetlen mennyire más tud lenni ugyanaz a jelenet egy kis 3Dtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hű, nagyon jó ez a kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Airbender: Sokka és Katara ahogy éppen vizet idomít. Jaj Komolyan ez lenne Katara? Így első ránézésre se korban, se semmiben nem hasonlít az eredetire. Kezdem érezni, hogy a balsejtelmeim a filmmel kapcsolatban beigazolódnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Jaj Komolyan ez lenne Katara? Így első ránézésre se korban, se semmiben nem hasonlít az eredetire. Kezdem érezni, hogy a balsejtelmeim a filmmel kapcsolatban beigazolódnak Nyugiii ha ez a csaj nem hasonlít rá, akkor nem tudom ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Ezen a képen tényleg jobban hasonlít rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Ezen a képen tényleg jobban hasonlít rá Hát ja. Az előzőn úgy nézett ki, mint egy 30 körüli férfi. Bár azt még mindig nem értem, hogy a ruháját mibe krült volna kékre csinálni, meg hogy a jellegzetes frizuráját miért nem tudták megcsinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Április végén jön az Apollo 13 is BR -en. Alap film, nagyon örülök neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. (szerkesztve) Warner "bátyó" prémium kiadványai. :) Nem akartam sokat költeni idén BR -re, de muszáj lesz mélyebben a zsebbe nyúlni. Szerkesztve: 2010. Március 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Csorog a nyálam az összesre. Jó kis válogatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Csorog a nyálam az összesre. Jó kis válogatás. Nálunk mikor fognak ezek megjelenni? Kb. sose... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Lehet külföldről rendelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Komoly kis kiadványok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Szegény Flynn's, de lerobbant. Tán nem foglalkoztak már vele, miután a tulaj megörökölte azt a pötty kis multicéget? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Nem elfelejteni, holnaptól Alice Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Phobos marha jó volt ez az előzetes, ezt még nem is láttam. De majd nekem is mindenképpen meg kell néznem!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Most ahogy utána néztem rájöttem, hogy ez nem a Carroll-történet, hanem annak a folytatása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Szegény Flynn's, de lerobbant. Tán nem foglalkoztak már vele, miután a tulaj megörökölte azt a pötty kis multicéget? Érdekes, hogy trilógiát terveznek, melynek első felvonása a Legacy. Nagy dobásra készülnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Nem elfelejteni, holnaptól Alice Egyet elismerek. Marha jól meg van csinálva az egész.De ettől függetlenül marha beteg az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Kíváncsi leszek a kritikákra. Elvileg az Avatar mellett ez a másik legjobb IMAX movie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Kíváncsi leszek a kritikákra. Elvileg az Avatar mellett ez a másik legjobb IMAX movieEz a kijelentés hol volt kőbe vésve? Főleg bemutató előtt.Külföldön pl tucatszámra kerülnek IMAX moziba IMAX filmek. Én a Hubble3D filmet várom, lehet arra be fogok ülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.