Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Agora

I.sz. 4. század, Alexandria, főhősnőnk egy tudós csillagász, aki a Föld törvényszerűségeit kutatja (a film szerint sikerrel), háttérben pedig nyomulnak a keresztyének elég erőszakosan (bálványimádás és a többi miatt, csak nem úgy, ahogy mi azt tanultuk :)). Tudjuk, hogy tudomány és vallás nehezen fért meg a középkorban is, szóval főhősnőnkre nem éppen jó idők várnak. Főleg, mert nő is. Jó az alaptörténet, de nem érzem igazából az összetartó erőt a filmben, nekem túlzottan is eltér egymástól a két két világ ellentétének bemutatása, majdnem mintha másik filmet néznék, így aztán erős közepes. A film legjobb jelenete, a csúcspont a közepén van, minden, ami utána jön, az már valahogy mintha nem illene oda.

Jól hangzik.

Hozzászólás ideje:

Nem olvastam végig, de ez szerintem most lényegtelen :) Elvégre nem az eddigi összes Mo-n bemutatott filmről volt szó, hanem a rendszerváltás után bemutatott filmekről. :)

Hozzászólás ideje:

Batman - A sötét lovag

Nagyszerű film, méltó folytatása az első résznek! Tele van mondanivalóval, látványos akciójelenetekkel, drámával és igazságokkal. Nem az a jól megszokott happy end-jellegű szuperhős film, ahol a végén nyer a jó és veszít a gonosz, stb.

Tetszett, hogy elmosódott a jó és a gonosz közti határ, mert ez a mai Világra is nagyon jellemző. Láthattuk mivé tud válni egy egykor teljesen jó ember, ha a körülmények áldozata lesz...hihetetlen.

Joker alakítása fenomenális volt, abszolút egyedi, közönségbarát karakter, még ha nem is az a szerethető fajta. Ő sem az a sablonos pénz vezérelte, hataloméhes főgonosz, amit kismillió hollywoodi maszlagban megszokhattunk.

A történet is rendben van, nem estek túlzásba semmivel. Nem ragozom tovább, tényleg remek film lett!

10/10

Hozzászólás ideje:
Jól hangzik.

A wikin fent van a tudósról szócikk, de nem linkelem be, mert túl spoileres, egyszer azért érdemes a filmet megnézni :)

Nem olvastam végig, de ez szerintem most lényegtelen :D Elvégre nem az eddigi összes Mo-n bemutatott filmről volt szó, hanem a rendszerváltás után bemutatott filmekről. :)

Pedig el kéne olvasnod a teljes cikket, elég fontos abból a szempontból, hogy miért csak a 90 utáni filmekről szól a lista.

Hozzászólás ideje:

Airbender: Sokka és Katara ahogy éppen vizet idomít. :lol:

katarawaterbending.jpg

Amgy most már értem mikor azt mondtátok, hogy visszamennétek Pandorára. :(

Minél többet gondolkozom rajta annál jobban hiányzik, és bár nézegetem a gépen is azért az nem ugyanaz.

hihetetlen mennyire más tud lenni ugyanaz a jelenet egy kis 3Dtől. :D

Hozzászólás ideje:
Airbender: Sokka és Katara ahogy éppen vizet idomít. :D

Jaj :lol: Komolyan ez lenne Katara? Így első ránézésre se korban, se semmiben nem hasonlít az eredetire. Kezdem érezni, hogy a balsejtelmeim a filmmel kapcsolatban beigazolódnak :(

Hozzászólás ideje:
Jaj :lol: Komolyan ez lenne Katara? Így első ránézésre se korban, se semmiben nem hasonlít az eredetire. Kezdem érezni, hogy a balsejtelmeim a filmmel kapcsolatban beigazolódnak :(

Nyugiii ha ez a csaj nem hasonlít rá, akkor nem tudom ki. :D

cast_nicola.jpg

katara1.png

Hozzászólás ideje:
Ezen a képen tényleg jobban hasonlít rá :(

Hát ja. Az előzőn úgy nézett ki, mint egy 30 körüli férfi. Bár azt még mindig nem értem, hogy a ruháját mibe krült volna kékre csinálni, meg hogy a jellegzetes frizuráját miért nem tudták megcsinálni :lol:

Hozzászólás ideje:

Phobos marha jó volt ez az előzetes, ezt még nem is láttam.

De majd nekem is mindenképpen meg kell néznem!!

Hozzászólás ideje:
Szegény Flynn's, de lerobbant. Tán nem foglalkoztak már vele, miután a tulaj megörökölte azt a pötty kis multicéget? :)
Érdekes, hogy trilógiát terveznek, melynek első felvonása a Legacy. :) Nagy dobásra készülnek.
Hozzászólás ideje:
Kíváncsi leszek a kritikákra. Elvileg az Avatar mellett ez a másik legjobb IMAX movie
Ez a kijelentés hol volt kőbe vésve? Főleg bemutató előtt.

Külföldön pl tucatszámra kerülnek IMAX moziba IMAX filmek.

Én a Hubble3D filmet várom, lehet arra be fogok ülni. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.