Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Mármint Sneak. Mármint Peek. A peak szó hegycsúcsot jelent. Nézzétek el nekem, rossz a billentyűzetem. Örülök, ha adott gombra az jelenik meg, ami rá van rajzolva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Mennyivel könnyebb leírni azt, hogy Előzetes, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Mármint Peek. A peak szó hegycsúcsot jelent. Nemcsak hegy, mindenféle csúcsot Pl. az olajkitermelés csúcsát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Nemcsak hegy, mindenféle csúcsot Pl. az olajkitermelés csúcsát Íííígy van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Mennyivel könnyebb leírni azt, hogy Előzetes, mi? Az én billentyűmön azt sem egyszerűbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Az én billentyűmön azt sem egyszerűbb Dobd ki.Egy ezresért vehetsz egy újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Eme két film után, tuti bele kell majd kötni valakibe, hogy helyreálljon az egyensúly a tesztoszteron háztartásban Ó, ha utána lesz tali a lányok részvételével, akkor mi tuti teszünk róla, hogy a tesztoszteron háztartás kapjon némi kiigazítást Dobd ki.Egy ezresért vehetsz egy újat. Berakhatja a költségek közé Megnéztük ma a Viharszigetet a lányokkal. Ők kissé kiakadtak rajta, pedig hát szoktak filmeket nézni Aki szokott, annak azért a fordulatok és a történet valóban nem volt pofa leesős, viszont a hangulat remek volt, összességében megérte megnézni Spoiler: Szegény barátnőmnek nem igazán jött be, hogy a végén kiderült, főhősünk is zakkant, és sajnos mégsem egy nyomozós-megoldós filmet látunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Karrde! Tetszett a film? Melyik vonattal mentetek haza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Tetszett A 7-essel. Itthon meg jégverem fogadott minket, mert senki nem volt itthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Azt még hozzá tenném, hogy nem ez lesz az év filmje. Viszont a Robin Hood-trailer marha jól néz ki vásznon, szerintem májusban megyek, és megnézem moziban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Azt még hozzá tenném, hogy nem ez lesz az év filmje. Viszont a Robin Hood-trailer marha jól néz ki vásznon, szerintem májusban megyek, és megnézem moziban Te ilyen moziba járó csaj vagy nem?De gondolom a család is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Tetszett A 7-essel. Itthon meg jégverem fogadott minket, mert senki nem volt itthon Nincs annál jobb, amikor a jéghideg szoba felmelegszik. Én a hat húszas gyorssal jöttem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Te ilyen moziba járó csaj vagy nem?De gondolom a család is. Igen, bár régebben többet járom moziba, a jegy is kevesebb volt, az utazás meg aztán pláne. 2000 Ft-ból megvolt egy pesti mozizás, most ennyiből a Nyugatiig nem jutok fel Család már nem. Anyu szeret, de ritkán jut el, a húgom meg rekordot dönt idén, mert már 3 filmet látott moziban, szerintem most megint nem megy legalább egy évig. Öcsém meg még ritkábban jár. Nincs annál jobb, amikor a jéghideg szoba felmelegszik. Én a hat húszas gyorssal jöttem. Csak győzze az ember kivárni Mi majdnem elértük a 6-ost, csak nagyon rohanni kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. 2000 Ft-ból megvolt egy pesti mozizás, most ennyiből a Nyugatiig nem jutok fel Na majd ha diák leszel, lesz diákigazolványod és akkor ki fog 2000-ből férni a mozizás, sőt még kukoricát is fogsz tudni venni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Csak győzze az ember kivárni Mi majdnem elértük a 6-ost, csak nagyon rohanni kellett volna.OFFEgy perccel az indulása előtt értünk ki az állomásra. Inkább mentem a fél órával később induló gyorssal. Mire feleszméltem, már itthon voltam. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Na majd ha diák leszel, lesz diákigazolványod és akkor ki fog 2000-ből férni a mozizás, sőt még kukoricát is fogsz tudni venni Sajna úgy sem, mivel a levelezősök max. 50%-os jegyet vehetnek a suli meg a lakóhely között, így is 1000 Ft-on felül lesz egy vonatjegy, BKV-ra meg semmilyen kedvezmény nem jár, szóval megtanulok lógni Bár ezt már most is gyakorlom, ha barátnőmhöz megyek, kezd egyre kevésbé idegesíteni. OFFEgy perccel az indulása előtt értünk ki az állomásra. Inkább mentem a fél órával később induló gyorssal. Mire feleszméltem, már itthon voltam. ON Off Jaja, a gyors nem hiába gyors Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megnéztük ma a Viharszigetet a lányokkal. Ők kissé kiakadtak rajta, pedig hát szoktak filmeket nézni Aki szokott, annak azért a fordulatok és a történet valóban nem volt pofa leesős, viszont a hangulat remek volt, összességében megérte megnézni Spoiler: Szegény barátnőmnek nem igazán jött be, hogy a végén kiderült, főhősünk is zakkant, és sajnos mégsem egy nyomozós-megoldós filmet látunk Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre most már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Egy beszámoló szerint Larry Fish Predis figurája igazi áltimit kemínylegíny lesz. Spoiler: Már jóval a zsoldosok megérkezése előtt a bolygóra került és időközben rájött hogy úgy húzhatja ki legtovább a predik között ha predinek öltözik és úgy tesz mintha közéjük tartozna. Ez szerintem nagyobb marhaság mint a TéeS eredeti befejezése. Adja az ég hogy ne legyen igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Egy beszámoló szerint Larry Fish Predis figurája igazi áltimit kemínylegíny lesz. Spoiler: Már jóval a zsoldosok megérkezése előtt a bolygóra került és időközben rájött hogy úgy húzhatja ki legtovább a predik között ha predinek öltözik és úgy tesz mintha közéjük tartozna. Ez szerintem nagyobb marhaság mint a TéeS eredeti befejezése. Adja az ég hogy ne legyen igaz. Én úgy tudom, hogy csupán "begyűjti" a cuccosokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Én úgy tudom, hogy csupán "begyűjti" a cuccosokat. Az még hagyján is lenne. Még mindig jobb mint amit itten irkálnak. Ez a lényeg: Spoiler: The clip opened with them walking through the woods having just killed one of the creatures and they start hearing strange noises all around them as the camera pans around them, then a menacing Predator appears directly behind Brody with a gun pointed at his head, but when asked "What the f*ck are you?" by Brody, it removes its helmet and (suspenseful drumroll) it's Laurence Fishburne! Apparently, he arrived on the planet before them and he figured out that the best way to survive was to pretend he's one of them. He tells the group that they're talking too loud and that if he can smell them or hear them, then they (the Predators) can, too. When Braga asks who he is, he responds by saying, "I'm the one that got away, the one you don't f*ck with." Szerkesztve: 2010. Március 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Predis vázlatok A zsoldosoknak bőven lesz mire lődözni mert úgy tűnik lesz néhány masszív dög a bolyongó állatvilágában. http://www.wired.com/images_blogs/underwir.../predator_f.jpg http://www.wired.com/images_blogs/underwir...predator_fb.jpg http://www.wired.com/images_blogs/underwir...predator_fc.jpg http://www.wired.com/images_blogs/underwir...predator_fd.jpg http://www.wired.com/images_blogs/underwir...predator_fe.jpg http://www.wired.com/images_blogs/underwir...predator_ff.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Meglátjuk mit sütnek ki belőle. Hamarosan valódi előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. An education Magyarul Egy lányról. Elég jól cseng össze Nick Hornby másik történetének, az Egy fiúról cíművel, amit Pildinek köszönhetően láthattam nemrég. Szerintem a magyar címválasztás jobb volt, ráadásul mint írtam, szépen összecsengenek Egy középsulis lányról szól a történet, aki összeismerkedik egy idősebb férfival, ami elég nagy hatással lesz rá és az addig elgondolt pályafutására. Lényegében egy tinédzser lány útkeresésről láthatunk egy szépen összerakott történetet, mely nem véletlenül járta meg a főszereplőnőjével együtt az Avatar, bombák és egyéb tökösebb filmek mellett a díjkiosztókat. Bájos film, de kevésbé könnyedebb, mint a fent emlegetett másik. Pildi, ezt már csak Neked írom, hogy a főszerepet egy Bennet-lány játssza, és feltűnik eme lányok közül még egy a mellékszereplők között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. An educationPildi, ezt már csak Neked írom, hogy a főszerepet egy Bennet-lány játssza, és feltűnik eme lányok közül még egy a mellékszereplők között Erről a filmről eddig nem nagyon hallottam, de majd észben tartom, hogy érdemes lenne megnézni. Már megint nagyon gyűlnek a néznivalók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Tegnap láttam a Kecskebűvölőket. Sajnos nem volt egy nagy durranás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Erről a filmről eddig nem nagyon hallottam, de majd észben tartom, hogy érdemes lenne megnézni. Már megint nagyon gyűlnek a néznivalók. Nálunk még se híre, se hamva, én is csak azért tudok róla, mert a díjátadókon jelölt filmeknek utána szoktam nézni, és ami érdekel, meg feliratot is készítenek hozzá, azt megnézem Több esetben hozzánk jó pár hónapos csúszással érnek el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. An education Magyarul Egy lányról. Elég jól cseng össze Nick Hornby másik történetének, az Egy fiúról cíművel, amit Pildinek köszönhetően láthattam nemrég. Szerintem a magyar címválasztás jobb volt, ráadásul mint írtam, szépen összecsengenek Egy középsulis lányról szól a történet, aki összeismerkedik egy idősebb férfival, ami elég nagy hatással lesz rá és az addig elgondolt pályafutására. Lényegében egy tinédzser lány útkeresésről láthatunk egy szépen összerakott történetet, mely nem véletlenül járta meg a főszereplőnőjével együtt az Avatar, bombák és egyéb tökösebb filmek mellett a díjkiosztókat. Bájos film, de kevésbé könnyedebb, mint a fent emlegetett másik. Pildi, ezt már csak Neked írom, hogy a főszerepet egy Bennet-lány játssza, és feltűnik eme lányok közül még egy a mellékszereplők között Ez engem is érdekelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Ez engem is érdekelni fog.És engem is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Remélem, tetszeni is fog Nektek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. tegnap kínomban megnéztem a Percy Jackson villámtolvajt. Hát egy "élmény" volt...egyszer szódával elment, de másodjára lehet hogy kínozni lehetne vele. Történet iszonyú, események klisések, poénok nincsenek nagyon. Nem igazán tudom ajánlani. 4,5/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.