Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Életemben először megnéztem a Keresztapát. Értem most már a sok lófejes utalást Tetszett egyébként, csak picit hosszú. Amikor egy hónapja megnéztem én is "megvilágosultam". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Életemben először megnéztem a Keresztapát. Értem most már a sok lófejes utalást Én párszor nekifutottam, de nem tudtam végignézni, nem az én stílusom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Tetszett egyébként, csak picit hosszú.Én a Keresztapát elismerem mint egy klasszikust, de ha van film ami nem tetszik az ez. És ez igaz az összes gengszerfilmre nálam, egyet se láttam még ami annyira tetszett volna.Számomra mindig is érthetetlen volt a Keresztapa kultusza, még néhány síkagyú osztálytársam is isteníti, akiknél a csúcs a Meet the Spartans és a Horrorra akadva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Sok ember csak azért mondja, hogy a Keresztapa így meg úgy, mert attól okosabbnak érzi magát. Nem kis pénzben tudnék ebben fogadni, sok más "nagy" alkotással egybevéve. Azt hiszik, hogy ha ezt mondják, akkor majd ettől ők is értenek a filmekhez. Tisztelet a kivételnek. Én azért kíváncsi volnék egy átfogó elemzésre, hogy miért is minden idők legjobbja? Miért ezt tartják a filmek alfa-omegájának? Nem azt vonom kétségbe, hogy jó film-e. Mert ha engem megkérdeznek a SW-ről, hogy: "miért pont ez öreg?" Akkor én nem csak kikerekedett szemekkel hitetlenkedek, hogy hogy lehet ilyet kérdezni, hanem igyekszem rámutatni a miértekre. Azt hiszem ez a fórum pont ezt bizonyítja kedvenc filmünkről. Szóval erősen szubjektív dolgok ezek. Nem baj, ha valaki állít valami egyetemeset, ha érvelni is igyekszik mellé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Klónozzák majd. *elképzelem Quaritch -ot szép kék testben, cicafülekkel* A Szellemírót érdemes megnézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. A Szellemírót érdemes megnézni? Nem tudom, mert sajnos nem láttam, de pályázom rá én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Ha a Szellemírtókra gondolsz, akkor szerintem érdemes. Igazi klasszikus és Bill M igazi ász benne. NEkem spec a 2. jobban tetszik, de az egy is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Szerintem a Szellemíró, angolul a The ghost writer című filmre gondolt, most megy a mozikban McGregor játszik benne, és ezt a filmet vágta félig a börtönből Polanski, ő rendezte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Rémálom az elm utcában (2010) Spoiler: Hú, ez egy akkora nagy katyvasz volt. Megpróbálták a régi filmeket egybe tenni kis sikerrel.Sajnos nagyon régen láttam már a régieket, így nem tudok tól nagy párhuzamot húzni, de ez nem egy jó remake. Freddy nem olyan félelmetes, nem olyan király arc itt, mint régen volt és a múltja is megváltozott ha jól emlékszem. Mindenesetre nem ajánlom a megnézését, nem nagy szám, viszont biztos ami biztos alapon ne aludjatok el a film közben, hisz: Egy, két, Freddy hozzád lép Három, négy, most óvatos légy! Öt, hat, a kereszt óvhat. Hét, nyolc, ébren forgolódsz. Kilenc, tíz, senkiben se bízz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Jól van kicsit félreolvastam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. AeonFlux szerint a Predators 10/8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Ha minden igaz akkor az alábbi rövidfilmből ( The Raven) is valami hasonló mozifilm készülhet, mint a District 9 esetében történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Skaccok, pár nap és végre Eredet. Bár csak már az Expendablesnél tartanánk itt. Az piros betűs ünnep lesz a javából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Engem az Eredet mindig is jobban érdekelt, mint az az előre istenített tesztoszteron bomba. Tudom, nem vagyok igazi férfi.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Én a Keresztapát elismerem mint egy klasszikust, de ha van film ami nem tetszik az ez. És ez igaz az összes gengszerfilmre nálam, egyet se láttam még ami annyira tetszett volna.Számomra mindig is érthetetlen volt a Keresztapa kultusza, még néhány síkagyú osztálytársam is isteníti, akiknél a csúcs a Meet the Spartans és a Horrorra akadva. A Keresztapát nem láttam, bár a szüleim szerették anno (kevés filmmel voltak így, ezért ez jelent valamit biztosan). De van kedvenc gengszterfilmem, a Nagymenők (Goodfellas). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. az Eredet 20000szavazat után az Imdb-n 9,4es, azaz eddig a 3. legjobb film. Persze még csökkenni fog, de kezdénsek nem rossz! A TDK is így kezdte, és azért ott van a 12. helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Tudom, nem vagyok igazi férfi.... Szubjektív, hogy ki az No ha imdb-n ennyin áll a film, akkor az már biztató De még mindig lehet, hogy nekem nem jön majd be, ez mindig benne van a pakliban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Akkor én meg főleg nem vagyok férfi, mert se a tesztoszteron bomba, se az Eredetet nem várom. Hanem a Scott Pilgrimm mozit várom, de azt nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. A SCott P is jó lesz, jó kis képregényfilm, de azért ezeket a bombákat jobban várom! Nolan filmjei nálam előnyt élveznek mindennél, de jó akciófilmet, igazi tesztoszteronbombát a 80as évek óta nem csináltak. Hol vannak már a Kommandó, és a Kobra filmek? Hát majd most! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Hey, John Rambot nem kifelejteni! Aztán meg ott volt a 300 is, bár messze nem az a tipikus "öt dzsungelkést és minimum három M60-as hordok magamnál" típusú alkotás mint a te általad helyesen jelzett filmek De a tesztoszterontermelést beindította rendesen. Asszem a filmbemutató előtt előveszem a jó öreg Stallone és Arnie filmeket. Jó lesz felpörögni ama piros betűs ünnepnapra mikor nálunk is bemutatják az Expendablest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. VOX magazin szerkesztőitől Eredet Christopher Nolan korunk egyik legnagyobb írója és rendezője, ezt már számtalanszor leírtuk, elmondtuk. Ezen állításunkat csak megerősíteni tudjuk, az Eredet az év eddigi legjobb filmje, iszonyatosan összetett és aprólékos forgatókönyv, remek látványvilág (a CGI iszonyatosan reális), temérdek ötlet, érzelem és agytorna! Are you watching closely? 100% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Alig várom már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Nagyon várós! Oldie, ha az Exp-ben fejenként ennyi emberrel végeznek, akkor jó film lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Fejenként minimum, de(!) fél óránként!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. VOX magazin szerkesztőitől VOX véleményében sokszor még nem csalódtam, már amit megnéztem én magam is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Fejenként minimum, de(!) fél óránként!!!! Van annyi statiszta a világon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Van annyi statiszta a világon? Nézd, engem az se érdekel ha valakit ötször lőnek ezek agyon Csak másszon le a vászonról a lőpor szaga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Oldie, ha az Exp-ben fejenként ennyi emberrel végeznek, akkor jó film lesz! 73, és sehol nincs még Bennett, Sully, Cooke és Henriques, na meg azok a madarak, akiket a házikónál vert le. Szerintem van ez a szám 80 is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. 73, és sehol nincs még Bennett, Sully, Cooke és Henriques, na meg azok a madarak, akiket a házikónál vert le. Szerintem van ez a szám 80 is Én is pont erre gondoltam amikor néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Csütörtökön ki megy Eredetre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.