Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Aham, ahhoz tartozik......valaki szerint. Ez kb olyan mint Dark Vader meg Joda.....De ha ezt mostanában írták, akkor gáz. Az írója hozott anyagból dolgozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. De ha ezt mostanában írták, akkor gáz. Az írója hozott anyagból dolgozott. Egy diszkont üzlet termékajánlójában volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Én is kíváncsi vagyok, de nekem annyira telitalálat volt az eredeti, hogy azért nincs szívem megnézni a feldolgozást Egyébként imdb szerint az eredeti jobb, már ha hinni lehet a szavazóknak Gyanítom, hogy merőben más lesz a hangulata, mert a havas svéd kisvárosbeli történetet nehéz lenne egy az egyben amerikai helyszínre adaptálni. Én azt fogom csinálni, hogy próbálom nem az eredeti filmhez hasonlítani, hanem önmagában értékelni, mert úgy még lehet esélye. Ez kicsit olyasmi lehet, mint a Büszkeség és balítélet moziváltozatát megnézni a BBC sorozat után. Azt is sokan kritizálták, meg hasonlítgatták, aztán nekem mindkettő tetszik, csak más szemszögből nézve. Persze az nem teljesen ez a helyzet volt, mert mindkettő angol alkotás, és nem remake készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Saját magában kell értékelni, ez igaz Az a bajom, hogy feleslegesnek tartom egy nagyon jó európai film amerikai verziójának elkészítését azért, hogy a tengerentúliak is megnézzék a saját nyelvükön, no meg azért, mert ennyire nincsenek saját filmes ötleteik. Kezdek elvi kérdést csinálni belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. ((megvan a Nagy Kékség! Az európai verzió, angolul. )) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. (szerkesztve) Továbbra is keresem a Grönholm módszert, ha esetleg valaki látja a Tv-ben, megkérném, hogy rögzítse digitális formában, ha van rá módja. Hm. Most nézem: diszkont áruházba felkerült. Szerkesztve: 2010. Október 24. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Nagy fiúk Úgy ültem le elé, hogy egy kellemes kis kikapcsolódós film lesz, de csalódnom kellett. Pozitívan, ez baromi jó film, marhára feldobta a kedvemet, szinte sírtam a röhögéstől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 25. Ezt a Tront felírom a BD listámra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ezt de jó lenne már IMAX-ben megnézni. Az idei év szuperfilmje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megawhale...the revenge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Herman Melville forog a sírjában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Idén amúgy bemutatásra került egy másik feldolgozása is a filmnek. Danny Glover a főszereplő, ő Ahab és Fehér Bálna helyett Fehér Sárkányra vadásznak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Justin Bieber életrajz filmje februártól 3D-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Sokkoló Madárterror http://www.imdb.com/title/tt1316037/ Plot: Egy csapat brutális sasmadár támadást indít egy amerikai kisváros ellen, rengeteg ember meghal. Nem tudni, mi lelte a bestiákat, de pár túlélő elkeseredett harcot vív ellenük. Részlet a filmből: Szerintetek? Szerkesztve: 2010. Október 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Justin Bieber életrajz filmje februártól 3D-ben. Hát én túlzásnak érzek egy 16 éves fiatalnak életrajzi filmet készíteni! (Bármit is tett le az asztalra, vagy nem tett le) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Idén amúgy bemutatásra került egy másik feldolgozása is a filmnek. Danny Glover a főszereplő, ő Ahab és Fehér Bálna helyett Fehér Sárkányra vadásznak Akkor Melville már tutira centrifugában érzi magát. Justin Bieber életrajz filmje februártól 3D-ben. :P Ezt csak neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Úramisten, felfedték végre valahára a Transformers logóját! Oldie lehet elalélni :yes: Szerkesztve: 2010. Október 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ne is mond, fél órája csak tátott szájjal tudok bámulni a logóra. :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Dzséjt, Oldie, az Aintitcool kiderítette, ki a lehetséges főgonosz majd a Star Trek 2 mozifilmben.. Nos...mit szóltok hozzá? Harry Mudd Szerkesztve: 2010. Október 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Szánom-bánom, de nem emlékszek a fazonra. De majd alaposan utánaolvasok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Szánom-bánom, de nem emlékszek a fazonra. De majd alaposan utánaolvasok. Spoiler: Eleinte embercsempész, bányászoknak akar eladni feleségnek való nőket, később egy androidhadsereg vezetője egy kietlen bolygón. Jó kedélyű bohókás alak.Beugrik? Szerkesztve: 2010. Október 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Spoiler: Eleinte embercsempész, bányászoknak akar eladni feleségnek való nőket, később egy androidhadsereg vezetője egy kietlen bolygón. Jó kedélyű bohókás alak.Beugrik? Én tudom! Alva(já)ro a Rabszolgasors sci-fiesített feldolgozásából. (Amúgy de igen, tudom kiről van szó valójában. A poénkodás előtt utánanéztem.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Spoiler: Eleinte embercsempész, bányászoknak akar eladni feleségnek való nőket, később egy androidhadsereg vezetője egy kietlen bolygón. Jó kedélyű bohókás alak.Beugrik? Ezt olvastam én is róla gyorsfuttábban. De totál nem ugrik be, mert már elég rég láttam azt a sorozatot amiben szerepelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Jaj, Harry Mudd? Egy őrült után egy félnótás? Így a Star Trek XII-ből nem lesz egy Star Trek II Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. tegnap megnéztem Johan Hex-et, és egész jó volt. Sokkal sokkal rosszabbra számítottam, de engem meggyőzött. jó kis DCs képregényfilm, enyhe Hellboy beütéssel. Poénok akciók jók voltak, néha kicsit a forg könyv volt elsietve. Egy pár jelenet még belefért volna főleg mivel 75perc kb a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. "Deadpool rajongói örülhettek, hiszen a producerek állítása szerint tanultak a Wolverine film hibáiból és a szájmenéses, öngyógyító képességgel megáldott zsoldost középpontba állító filmben már minden benne lesz, amit a képregényben megszokhattunk. Azt is hangsúlyozták, hogy a "negyedik falat" is áttörik, ez annyit jelent, hogy Deadpool tudja, hogy ő csupán egy képregényhős. Eddig még úgy néz ki, hogy Ryan Reynolds fogja megformálni a főhőst, de Robert Rodriguez már közel sem olyan biztos, hogy meg fogja rendezni a filmet. Először úgy volt, hogy ő csinálja, majd aztán mégis nemet mondott, aztán megint úgy nézett ki, hogy Rodriguez készíti, jelenleg azonban úgy fest a dolog, hogy nem ő fog ülni a rendezői székben." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hát, ez a Trnasformers 3 alcím valahogy nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.