Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Eddig ez a részlet jön be a legjobban a Szkájlájnból. Minőségileg nem múlja felül az előzőeket. Lehet hogy Asylumék Staruszékkal akarnak betörni a moziiparba. :D

Mutatós kis filmajánló :D

Hozzászólás ideje:

Megijedtek az űrgodzillától. :D

Azért nem véletlen hogy két nappal a premier előtt még egy árva kritika sincs róla. Meg se merik mutatni a kritikusoknak :P
Talán a kritikusok elbújtak hogy ne kelljen megnézniük a filmet. :D

Nem egészen az esetem a csaj, de a kezdeményezés tetszik :D
Nekem az esetem lenne ha valamivel helyesebb lenne az arca. :D

Hát nekem ez alapján nagyon gagyinak néz ki ez a skyline... :P
A többi videó alapján is annak tűnik. A Film pluszra való nem pedig moziba. :P
Hozzászólás ideje:

A szandálosok sasra hajtanak.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=diY-ccvdcUk"></param><embed'>http://www.youtube.com/watch?v=diY-ccvdcUk"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=diY-ccvdcUk" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

Nekem ez a Skyline részlet tetszik. az effektek szerintem nagyon jók, sokkal pofásabbak mint az előző előzetesnél.
Nekem a vadászrepi lezuhanásáról az Air Force One vízre való lezuhanása ugrott be. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
No végre egy újabb római hadelhad :angry:
Tudtam hogy érdekelni fog. :D

Hozzászólás ideje:

Talán ezt már jobban fogom csípni mint a bizonyítékosat meg a nem vén vidékeset.

Hozzászólás ideje:
Talán ezt már jobban fogom csípni mint a bizonyítékosat meg a nem vén vidékeset.
Hát azt figyelembe véve hogy ez a kettő is ott van a kedvenceim között, nekem sanszos hogy tetszeni fog. :angry:
Hozzászólás ideje:
Hát azt figyelembe véve hogy ez a kettő is ott van a kedvenceim között, nekem sanszos hogy tetszeni fog. :angry:
Ha úgy alakul akkor az neked jó lesz nekem meg mindegy. :D

Hozzászólás ideje:
No ez is nézős lesz :D
Ez a Félszemű nagyon jó lesz, érzem. :D Tök jó a trailer is. A fivérek mindegyik filmje tetszett eddig. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Ez a Félszemű nagyon jó lesz, érzem. :D Tök jó a trailer is. A fivérek mindegyik filmje tetszett eddig. :D
Nálam most Jeff Bridges amúgy is nagy kedvenc :D Jön a jobbnál jobb szerepekkel és persze filmekkel :D

Más. Megnéztem megint az Eredetet, hadd "tisztuljon" :D Most már azért helyreraktam a dolgokat, hogy a végén mit is akartak a fórumozók azzal a táblázattal meg diagramokkal :D Jó kis kavar ez így, főleg, hogy asztráltémába is beleástam magam :D Szóval tény és való, mindig más volt az álmodó-tervező, de az alanya, a fő alanya az Fisher maradt, mert az ő projekciói voltak ott mindenütt. :) A vége meg még most is kétséges :D Bár ugye Caine kifecsegte, hogy mégsem :D

Hozzászólás ideje:
Mondjuk legyen Natalie Portman :D

Egyetértek. :D Mármint jó lenne ha benne lenne a filmben, de nem feltétlenül lenne jó a gonosz szerepére. :D Nem biztos hogy egy 160centis csajtól betojna becci. :)

Hozzászólás ideje:
Hát ez már így, effekthangok nélkül is oda-vissza veri a Skyline előzeteseket :)
Effekthangokkal meg agyon is verné őket. :D

A Skyline jobb lesz...

harryfacepalm.gif

Spoiler:

Én is csak vicceltem. :D

Végre valami, ami érdekel 2011-ben és nem folytatás :D
Én még a zöld lámpásékat várom csak azt nem tudom miért mikor egyedül az igazság ligás rajzfilmsori által találkoztam velük és nem is hagytak bennem túl mély nyomot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.