Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Eddig ez a részlet jön be a legjobban a Szkájlájnból. Minőségileg nem múlja felül az előzőeket. Lehet hogy Asylumék Staruszékkal akarnak betörni a moziiparba. Mutatós kis filmajánló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Azért nem véletlen hogy két nappal a premier előtt még egy árva kritika sincs róla. Meg se merik mutatni a kritikusoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Mutatós kis filmajánló Nem egészen az esetem a csaj, de a kezdeményezés tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Hát nekem ez alapján nagyon gagyinak néz ki ez a skyline... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Ebből a Skyline-ból hol van az amerikai hadsereg aki majd megmenti a világot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Ebből a Skyline-ból hol van az amerikai hadsereg aki majd megmenti a világot? A joystick mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megijedtek az űrgodzillától. Azért nem véletlen hogy két nappal a premier előtt még egy árva kritika sincs róla. Meg se merik mutatni a kritikusoknak Talán a kritikusok elbújtak hogy ne kelljen megnézniük a filmet. Nem egészen az esetem a csaj, de a kezdeményezés tetszik Nekem az esetem lenne ha valamivel helyesebb lenne az arca. Hát nekem ez alapján nagyon gagyinak néz ki ez a skyline... A többi videó alapján is annak tűnik. A Film pluszra való nem pedig moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Ebből a Skyline-ból ezt az egy jelenetet néztem meg, de szerintem egy darabig nem is fogok többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Most nézem ez Milo a 24ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Nekem ez a Skyline részlet tetszik. az effektek szerintem nagyon jók, sokkal pofásabbak mint az előző előzetesnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. (szerkesztve) A szandálosok sasra hajtanak. <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=diY-ccvdcUk"></param><embed'>http://www.youtube.com/watch?v=diY-ccvdcUk"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=diY-ccvdcUk" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> Nekem ez a Skyline részlet tetszik. az effektek szerintem nagyon jók, sokkal pofásabbak mint az előző előzetesnél.Nekem a vadászrepi lezuhanásáról az Air Force One vízre való lezuhanása ugrott be. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. No végre egy újabb római hadelhad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. (szerkesztve) No végre egy újabb római hadelhad Tudtam hogy érdekelni fog. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. No ez is nézős lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Talán ezt már jobban fogom csípni mint a bizonyítékosat meg a nem vén vidékeset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Csúszott egy hetet a Scott Pilgrim, január 6. a bemutató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Talán ezt már jobban fogom csípni mint a bizonyítékosat meg a nem vén vidékeset.Hát azt figyelembe véve hogy ez a kettő is ott van a kedvenceim között, nekem sanszos hogy tetszeni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) Hát azt figyelembe véve hogy ez a kettő is ott van a kedvenceim között, nekem sanszos hogy tetszeni fog. Ha úgy alakul akkor az neked jó lesz nekem meg mindegy. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) No ez is nézős lesz Ez a Félszemű nagyon jó lesz, érzem. Tök jó a trailer is. A fivérek mindegyik filmje tetszett eddig. Szerkesztve: 2010. November 11. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Ez a Félszemű nagyon jó lesz, érzem. Tök jó a trailer is. A fivérek mindegyik filmje tetszett eddig. Ez tényleg jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. The Dark Knight Rises női gonoszára a pályázók: http://www.deadline.com/2010/11/chris-nola...es-for-batfilm/ Mondjuk legyen Natalie Portman Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Ez a Félszemű nagyon jó lesz, érzem. Tök jó a trailer is. A fivérek mindegyik filmje tetszett eddig. Nálam most Jeff Bridges amúgy is nagy kedvenc Jön a jobbnál jobb szerepekkel és persze filmekkel Más. Megnéztem megint az Eredetet, hadd "tisztuljon" Most már azért helyreraktam a dolgokat, hogy a végén mit is akartak a fórumozók azzal a táblázattal meg diagramokkal Jó kis kavar ez így, főleg, hogy asztráltémába is beleástam magam Szóval tény és való, mindig más volt az álmodó-tervező, de az alanya, a fő alanya az Fisher maradt, mert az ő projekciói voltak ott mindenütt. A vége meg még most is kétséges Bár ugye Caine kifecsegte, hogy mégsem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Mondjuk legyen Natalie Portman Egyetértek. Mármint jó lenne ha benne lenne a filmben, de nem feltétlenül lenne jó a gonosz szerepére. Nem biztos hogy egy 160centis csajtól betojna becci. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A Terhes Társaságot mindenkinek ajánlom. Nagyon nagy film, szétröhögtük rajta magunkat a barátnőmmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Úgy tűnik ez ütni-vágni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Hát ez már így, effekthangok nélkül is oda-vissza veri a Skyline előzeteseket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A Skyline jobb lesz... Spoiler: Csak vicceltem!!! Már most alázza ezerrel! 2011-ben ezt várom a legjobban ááááááááááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Na, ez érdekes lesz. Végre valami, ami érdekel 2011-ben és nem folytatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Hát ez már így, effekthangok nélkül is oda-vissza veri a Skyline előzeteseket Effekthangokkal meg agyon is verné őket. A Skyline jobb lesz... Spoiler: Én is csak vicceltem. Végre valami, ami érdekel 2011-ben és nem folytatás Én még a zöld lámpásékat várom csak azt nem tudom miért mikor egyedül az igazság ligás rajzfilmsori által találkoztam velük és nem is hagytak bennem túl mély nyomot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Sparta...izé, Eagle poszter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.