Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tegnap nézte valaki rajtam kívül Ivan Drago-Rocky Balboa meccset? A Viasat elkezdte megint ledarálni a Rocky szériát, jó későn, a franc esen beléjük De valami piszkosul hatalmas amit ezek ketten, Lundgren és Stallone alkotnak ebben a filmben. Meg persze a nyíltan rejtett mondanivaló az amerikai-orosz kapcsolatokról, akárcsak a Rambo háromban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tegnap nézte valaki rajtam kívül Ivan Drago-Rocky Balboa meccset? A Viasat elkezdte megint ledarálni a Rocky szériát, jó későn, a franc esen beléjük De valami piszkosul hatalmas amit ezek ketten, Lundgren és Stallone alkotnak ebben a filmben. Meg persze a nyíltan rejtett mondanivaló az amerikai-orosz kapcsolatokról, akárcsak a Rambo háromban Sajnos én elaludtam rajta. Persze ez nem a film hibája. Jó volt őket ilyen fiatalon látni. Lundgren asszem ebben a filmben tűnt fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Lundgren asszem ebben a filmben tűnt fel. Előtte a Halálvágta Bond-filmbe is bekerült egy kisebb szerep erejéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Előtte a Halálvágta Bond-filmbe is bekerült egy kisebb szerep erejéig. Úgy értettem, hogy innentől lett felkapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Azért elég idegesítő, hogy tíz percenként reklámokkal szakították meg a filmet. Már én is nagyon azon a határon voltam, hogy kikapcsolom az egészet. De jó volt a múltkoriban Mr. T. is látni Nomeg Hulk Hogant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Úgy értettem, hogy innentől lett felkapott. Pont erre a reakcióra számítottami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Azért elég idegesítő, hogy tíz percenként reklámokkal szakították meg a filmet. Már én is nagyon azon a határon voltam, hogy kikapcsolom az egészet. De jó volt a múltkoriban Mr. T. is látni Nomeg Hulk Hogant. Kereskedelmi TV -ben nem lehet normálisan filmet nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Ma megnéztem az idei év legjobb filmjét az Inception mellett: Így neveld a Sárkányodat 10/10 Dettó. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó. Még így vén f*sz fejjel is lehet élvezni a meséket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. vén f*sz fejjel No lehet, hogy én is meglesem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. No lehet, hogy én is meglesem. Érdemes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Érdemes. Remélem jobb mint a Scott Pilgrim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. "-Na és legalább megtaláltátok a fészkét? -A fészkes fenét." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tök jó, hogy ennyire jó film ez a sárkányos, mert megvettem karácsonyra DVD-n. Moziba nem jutottunk el rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tök jó, hogy ennyire jó film ez a sárkányos, mert megvettem karácsonyra DVD-n. Moziba nem jutottunk el rá. Na akkor ez zsákbamacska volt ami úgy néz ki, hogy bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Na akkor ez zsákbamacska volt ami úgy néz ki, hogy bejön. Pozitív véleményeket hallottam róla, de főleg gyerekektől a tágabb családban. Az viszont valóban kellemes meglepetés, hogy filmeket gyakran néző felnőtteknek is így bejön. Én is nagy rajzfilm rajongó vagyok, így mindig örülök, ha láthatok egy-egy újabb figyelemre méltó darabot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Hát igen, lazán megcsinálta. Nagyon beleélte magát Ripley 8-ba Bár a teljes sztori szerint rengetegszer elrontották, és Ron Pearlman mosolya miatt majdnem újra is kellett venni. Végül sikerült úgy megvágni, hogy Johner épp csak elkezd vigyorogni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Tegnap nézte valaki rajtam kívül Ivan Drago-Rocky Balboa meccset? A Viasat elkezdte megint ledarálni a Rocky szériát, jó későn, a franc esen beléjük De valami piszkosul hatalmas amit ezek ketten, Lundgren és Stallone alkotnak ebben a filmben. Meg persze a nyíltan rejtett mondanivaló az amerikai-orosz kapcsolatokról, akárcsak a Rambo háromban Éjfél fele kapcsolgatva a tv-t megtaláltam én is pont az edzésük ment. Hatalmas nyolcvanas évekbeli feeling a zenével együtt. Épp kezdődött volna a meccs mikor reklám jött. Na akkor kikapcsoltam a tv-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megnéztem a GRU című animációs filmet. Nagyon tetszett!!! Van benne egy főgonosz, egy fiatal matematikus zseni, Vektor néven... Nem tudom miért, de én folyton az itteni fórum zsenijére gondoltam, mikor mutatták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 20. "Talia al Ghul lesz a központi női karakter, a Denevérember fő ellenfele pedig Hugo Strange lesz. Black Mask (Tom Hardy) veszi át Gotham alvilága felett az uralmat. Killer Croc is szerepelni fog. " Vajon igaz ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 20. (szerkesztve) "Talia al Ghul lesz a központi női karakter, a Denevérember fő ellenfele pedig Hugo Strange lesz. Black Mask (Tom Hardy) veszi át Gotham alvilága felett az uralmat. Killer Croc is szerepelni fog. " Vajon igaz ez? Szerintem ez a Arkhan City(az új Batmen játék) sztorija akar lenni, hisz ott lesz Hugo barátunk a főgonosz. Bár ki tudja mit találnak majd ki Szerkesztve: 2010. December 20. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 20. "Talia al Ghul lesz a központi női karakter, a Denevérember fő ellenfele pedig Hugo Strange lesz. Black Mask (Tom Hardy) veszi át Gotham alvilága felett az uralmat. Killer Croc is szerepelni fog. " Vajon igaz ez? Szerintem lehetséges, mert azt hallottam, hogy a WB-osok leszedették a hírt az oldalról, ahol írták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Én is megtekintettem az Így neveld a sárkányod-at és piszkosul bejött. Nálam ilyen egy tökéletes film, egy másodperc erejéig sem unatkoztam, csak ajánlani tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. http://www.youtube.com/watch?v=qRUx88vRjIk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hát ez a Hanna érdekes lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Piszok jó film ez a Black Swan, ha Nataliet nem jutalmazza meg emiatt az akadémia, hát akkor rosszban leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Én is megnézem ezt a sárkányost. Rettegjetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Piszok jó film ez a Black Swan, ha Nataliet nem jutalmazza meg emiatt az akadémia, hát akkor rosszban leszünk. Nagyon szeretném már én is látni, de lehet, hogy ezt a filmet inkább meghagyom mozis nézésre A sárkányost valószínűleg én is megnézem valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Nagyon szeretném már én is látni, de lehet, hogy ezt a filmet inkább meghagyom mozis nézésre Hmm, végül is megérdemli. Már ha egyáltalán bemutatják itthon, én még nem hallottam felőle. Ja én is meglestem a Secret in their eyest. Valóban profi egy film, valami megfogott benne. Talán a spanyol teszi, más nyelven feleennyire se jönne át a feeling szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.