Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. The town Egy remek bankrablós mozi, a bankrablók oldaláról Ben Affleck rendezésében. Mindenképpen érdemes megnézni. Ez nagyon érdekel engem is. A Hideg nyomon is nagyon tetszett. Affleck jobb rendező mint színész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Én láttam benne van Statham is de nem a megszokott karakterében. Nem rossz fil ,elég nyomasztó a story az orosz rulett körül forog. Köszi! Majd megnézem, mert itt van nálam. Bár olyan nagyon nem sietek vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Szerintem nem erre, hanem amiben Mickey Rourke és Emmanuelle Chriqui szerepel Csak ezt az egy 13-as mozifilmet ismertem. Egyébként komoly kis dráma, nem kell itt rosszra gondolni. Eléggé tanító célzatú, hogy ne viselkedjen egy tizenéves lány manapság.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Egyébként komoly kis dráma, nem kell itt rosszra gondolni. Eléggé tanító célzatú, hogy ne viselkedjen egy tizenéves lány manapság.. Pár éve láttam, mikor bemutatták. Már nem sokra emlékszem belőle, de akkor tetszett. Lehet, hogy majd újranézem valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. (szerkesztve) 4 szoba Először és eddig utoljára kb. 3 éve láttam, de ma betettem (hm.. nagy TV-men ez már nem nézett úgy ki, mint a mai filmek, de hát így is mennyei ) és, mint legutóbb most is nagy hatással volt rám. Piszkosul jó kis film, imádom az omnibusz filmeket, ennek meg olyan különleges az atmoszférája, ami már-már klasszikussá emeli. Tim Roth hatalmasat alakít benne és Bruce Willis cameo-ja is kiváló. Így Szilveszterhez közeledve pompás film, és ha még Tarantino kedvelő is a néző (mint én ) akkor meg főleg az. Nem szólva a kiváló szinkronjáról, teljesen jól eltalálták Szerkesztve: 2010. December 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. (szerkesztve) Ez nagyon érdekel engem is. A Hideg nyomon is nagyon tetszett. Affleck jobb rendező mint színész. Akkor mindenképpen nézd meg, nekem ez jobban tetszett, mint a Hideg nyomon, ami szintén nagyon jó volt. Most kivételesen színészkedik is a filmjében Valóban jobban működik a kamera másik oldalán, elég, ha csak a forgatókönyves díjazására gondolunk. Szerkesztve: 2010. December 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. De jó, Szilveszterkor a Filmmúzeum leadja a South Park mozifilmet, amit újraszinkronizáltak a sorozatbeli hangokkal http://www.sorozatjunkie.hu/2010/12/29/delelotti-video-1-south-park/ Emlékszem 13 évesen láttam először magát a sorozatot, mikor már az osztályban szinte mindenki nézte és amikor beszámoltam róla, lehurrogtak, hogy kamuzok, mert olyan rész szerintük nincs, amiben feldolgozták Dickens egyik művét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Brooklyn mélyén Nagyon komoly kis film. Nem egy pörgős akcióorgia hanem hasonlóan a Dróthoz, inkább a karaktereken keresztül közelít a kábszeres-zsarus témához. Nem is beszélve arról, hogy milyen neveket hoztak össze. Gere, Hawke, Cheadle, Patton, Snipes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Pár éve láttam, mikor bemutatták. Már nem sokra emlékszem belőle, de akkor tetszett. Lehet, hogy majd újranézem valamikor. Mi lelkinapon néztük meg, kilencedikben, egy pappal. Szóval annyira nem durva, és valóban tanító célzatú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Amiben két 13 éves lány iszik, drogozik és felnőttekkel szexel?Ha ez a jobboldali csaj 13 éves.. akkor én nem is mondom mi vagyok. Pokolra jutok, az már tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Ha ez a jobboldali csaj 13 éves.. akkor én nem is mondom mi vagyok. Pokolra jutok, az már tuti. A bemutató idején voltak 15-16 évesek a lányok, tehát nem fogsz a pokolra jutni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. "Eddig úgy nézett ki a helyzet, hogy Sam Raimi vezénylete alatt fog elkészülni a World of Warcraft mozifilm. Annyi biztos, hogy nem jövőre látnak hozzá és úgy tűnik, hogy 2011-ben sem válthatunk jegyet rá. Raimi ugyanis jövő ősszel lát hozzá a The Wizard of Oz tervezetének. A stúdió sem igazán siet, mivel a forgatókönyv még mindig nincs elfogadható állapotban. Nemrég Duncan Jones, a Hold (Moon) rendezője egy interjúban elárulta örülne, ha ő ülhetne a rendezői székben. „Rettenetesen irigy vagyok Sam Raimire. Személy szerint hiszek abban, hogy a WoW a kezdete lehetne a számítógépes filmekből készült jó filmeknek. Raimi interjúiból kiderül, hogy elég értelmesen közelít a témához. Amiről beszélek az az, hogy nem arra kell figyelni, hogy miképp is játsszák a játékot, ez az egész játék világának a megteremtéséről szól. „ - mondta Duncan, majd hozzátette, hogy képes órákat tölteni a számítógép előtt és a billentyűzetet nyüstölni, sőt a Blizzad egyik őszinte rajongója. „Kedvelek minden Blizzarddal kapcsolatos dolgot. Alig tudom kivárni a Dibalo 3-at. Kijátszottam a Starcraft folytatását. Rengeteget játszom a Call of Duty: Black Ops-szal, egész este képes vagyok fennmaradni a játék kedvéért. Nappal dolgozom, az éjszaka azonban a játékoké.” A forgatókönyvön Robert Rodat, a Ryan közelgény megmentése (Saving Private Ryan) írója dolgozik, Raimi hónapokkal ezelőtt elárulta, hogy Rodat egy teljesen új sztorit fog letenni az asztalra, ami a Warcraft világában fog játszódni és ismerős karaktereket is láthatunk majd a filmben. Vajon ha elkészül a WoW forgatókönyve Raimi jegeli az Óz terveit? Lehetséges, de valószínű, hogy azok, akik utálták a Pókember filmeket bizonyára örülni fognak, ha Raimi elhagyja a projekt fedélzetét. Az biztos, hogy Uwe Bollnak nem adják a jogokat, a „mestert” ugyanis határozottan elutasították, mikor kopogott a Blizzard ajtaján. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. [REC] Már tavaly óta megvan DVD-n, mert azt olvastam, hogy elég húzós film. Éppen ezért jókedvemben tavaly megvettem, de aztán nem mertem megnézni. Mostanáig. Haverok mondták, hogy nézzem meg este fejhallgatóval Megnéztem. Aztaörömlányosanyukáját a haveroknak Én bírom naggyából a horrort meg a thrillert de ez kissé megviselt a végén. Az első 1 óra semmi nem volt számomra, de a vége Oldie, ajánlom figyelmedbe ezt a kiváló alkotást, persze este nézd meg fejhallgatóval a fejeden. Akkor üt nagyot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Mi lelkinapon néztük meg, kilencedikben, egy pappal. Szóval annyira nem durva, és valóban tanító célzatú. Az a nagy baj vele, hogy eléggé szájbarágós és kiszámítható. Szerintem ezt a filmet max 12-13 éves gyerekeknek kéne megnézni, rájuk talán elrettentő hatással van. Nekem nem mondott túl sok újat. Az egyetlen pozitívum, hogy a 24 Nina Myers-e szerepel benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. [REC]2 Úgy voltam vele, ha már úgyse tudok aludni az első rész okozta nagy adrenalin lökettől + a sötétbeni félelemtől, megnézem a 2. részt is. Ez is elég baba volt, bár elég hmmm... a háttértörténet eléggé gagyi, de ezt leszámítva a film nagyon üt Ha jól tudom, lesz 3. része is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Feketeszakáll felvonta a lobogót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Oldie, ajánlom figyelmedbe ezt a kiváló alkotást, persze este nézd meg fejhallgatóval a fejeden. Akkor üt nagyot Már láttam, de engem nem fogott meg túlságosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Sci-fi filmek terén való lemaradásomat egy kicsit pótolva megnéztem a Csillagközi inváziót és egy egész jó film lett. Azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e megtekinteni a trilógia többi részét is, mert úgy hallottam hogy nagyon vacakok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. A második részt átugorhatod, de a harmadiknak adj egy esélyt te is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. A második rész egy kalap banthapudu. A harmadik egy-két fokkal jobb, de sajnos még az is nagyon gagyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Kösz! Akkor megpróbálom a 3-at, hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Black Swan: Jó kis film a balett világából. Portman megérdemli ezért az Oscart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Harcosok klubja Azt hiszem láttam életem legjobb filmjét!* Ez a film fantasztikus. (Biztos azért is, mert a bátyjám kedvence,) de ez a LEGJOBB! 10/10 Nézze meg mindenki. *A Star Wars más kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Ennek a Paul-nak láttam az előzetesét moziban. Jópofa filmnek ígérkezik, igazi agyamentség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Jaj, és tegnap megnéztük az Aranyhaj és a nagy gubanc című legújabb Disney művet. Nagyon bájos mese, csupa jó figurával és poénnal, és a zenéje is igen jó lett. A nézőtér sokszor fakadt nevetésre, és nem ám csak a gyerekek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 30. Harcosok klubja Azt hiszem láttam életem legjobb filmjét!* Ez a film fantasztikus. (Biztos azért is, mert a bátyjám kedvence,) de ez a LEGJOBB! 10/10 Nézze meg mindenki. *A Star Wars más kategória. Anno moziban láttam kétszer is Már elég régen néztem meg, mindenesetre ma is tartom, hogy remek film, kedvencek között van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Állitsd a kezdetet akkora mikor Johnny fiú felhúzza a gépágyút, majd adj neki teljes hangerőt. Tuti az lesz éjfélkor Más. Megnéztem a Koreai gyártású Harcosok Szövetségét. Nos, csak ajánlani tudom, hihetetlen jó két és fél óra epic mozi. A koreai háború idejében játszódik és egy testvérpárról szól elsősorban, az ő kapcsolatukról, de a háborús részekről kb olyan szinten lehet beszélni mint a Ryan közlegény megmentésében Fantasztikusan jól meg van csinálva. Végre nem a hős imperialista amcsikat kell bambulni. Szóval le a kalappal a koreai filmgyártás előtt. Horrorokkal már bizonyítottak anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megnéztem a Machatet, nagyszerű volt. Igazi grind mozi, Expendables mellé nyugodtan odarakható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.